Log ind

atraveo til private udlejere og professionelle ferieboligformidlere

Din fordel: En stærk markedsføring

 • Udover atraveo og TUIvillas.com præsenteres din feriebolig automatisk på mere end 1.000 tilknyttede websites fra hele Europa, herunder også førende internationale rejseportaler, der kun samarbejder med én eneste ferieboligpartner – atraveo.
 • Massiv markedsføring via søgemaskiner – Google, Bing med flere - i form af alle vigtige søgeord: over 50.000 regioner, byer og andre geografiske områder.
 • Annoncer i rejseførere, nyhedsbreve, gevinstspil og meget mere.
 • Nå ud til feriegæster fra hele Europa, herunder Tyskland, Østrig, Schweiz, Nederlandene, Belgien, Frankrig, Danmark, Sverige og Storbritannien. Ekstra udlejningspotentiale i høj- og lavsæsonen, da ferierne i de forskellige europæiske lande ikke falder på de samme tidspunkter.

 

Og sådan gør du:

 1. Uforpligtende tilmelding
  Opret en testpræsentation af din feriebolig eller tilmeld dig med det samme.
 2. Oprettelse af boligpræsentation
  Log dig ind på din udlejerkonto og gå straks i gang med at oprette din boligpræsentation. Formulér teksterne, upload dine billeder, fastlæg priserne og hold bookingkalenderen ajour. Efter forudgående aftale med dig optimerer vi efterfølgende din boligpræsentation for at tilsikre en gnidningsløs bookingafvikling.
 3. Omfattende markedsføring
  Din feriebolig markedsføres nu på atraveos website, TUIvillas.com samt en masse andre tilknyttede rejseportaler.

 

Lyder det nemt? Det er det også.

 • Som dit onlinerejsebureau afvikler vi alle bookingerne for dig. Det betyder, at vi tager os af al kommunikation med gæsterne samt mange af formaliteterne, herunder også betalingsafviklingen. På den måde kan kunderne blandt andet vælge mellem diverse nemme betalingsformer, såsom betaling med kreditkort. Du modtager nettolejen på din bankkonto til tiden og behøver først at træde i aktion igen, når du skal udlevere nøglerne til feriegæsten.
 • Tilmeldingen og markedsføringen via atraveo er gratis. atraveo beregner alene en formidlingsprovision i forbindelse med faste bookinger, det vil sige kun af de bookinger, som du selv har bekræftet. Vi beregner således kun provision i det omfang vi rent faktisk formår at formidle din bolig, og du pålægges ingen markedsføringsgebyrer eller skjulte omkostninger.
 • Det bedste ved det hele: Du bevarer den fulde kontrol over udlejningen af din feriebolig. Det er dig alene der bestemmer, hvornår boligen udlejes og til hvilken pris. Og det står dig frit for samtidigt at udleje din feriebolig via andre salgskanaler end atraveo.

Det siger udlejerne om atraveo: