Log ind

Partnerprogram for rejsebureauer

Rejsebureauer kan foretage deres bookinger via en version af TUIvillas.com, der er specielt udviklet til denne type bureauer.

Tilmelding

Rejsebureauer, der har indgået en agenturaftale med TUI, behøver ikke at tilmelde sig igen for at kunne foretage bookinger. Alle andre rejsebureauer bedes venligst udfylde kontaktformularen længere nede på denne side. Når du har sendt formularen afsted, modtager du kort tid efter en e-mail fra TUI Villas med bekræftelsen på din tilmelding samt dine adgangsdata og yderligere informationer.

Bookingafvikling

  • Rejsebureauer, der har indgået en agenturaftale med TUI, bedes logge ind via IRIS.plus. Ved at klikke på knappen TUI Villas bliver du automatisk sendt videre til TUIvillas.com's version for rejsebureauer.
  • Rejsebureauer, der ikke har indgået en agenturaftale med TUI, bedes logge ind via websitet www.TUIvillas.com/rejsebureau ved hjælp af deres adgangsdata og anvende det bookinglink, der stilles til rådighed via partnerkontoen. Det er den eneste måde vi kan tilordne bookingen til dit rejsebureau og dermed udbetale provisionen til dig.
  • Samtlige bookinger skal altid betales direkte af den rejsende, og det er derfor vigtigt, at du udfylder og sender bookingordren online på vegne af din respektive kunde. Du skal ikke angive rejsebureauets, men derimod kundens oplysninger, blandt andet vedkommendes postadresse og betalingsoplysninger.
  • I bookingordren kan du vælge, om du enten vil angive kundens eller rejsebureauets e-mailadresse. Hvis du oplyser kundens e-mailadresse, sendes samtlige e-mails direkte til kunden med dit rejsebureau i c.c. Bemærk: Hvis det er den respektive ferieboligudbyder selv, der indkræver betalingen direkte fra kunden (og kunden dermed ikke foretager sin betaling via TUI Villas), modtager du som rejsebureau ikke en kopi af udbyderens e-mails. Såfremt du ikke oplyser kundens e-mailadresse, sendes samtlige e-mails udelukkende til dit rejsebureau. I så fald er du som rejsebureau ansvarlig for at videreformidle samtlige oplysninger omkring bookingen til kunden.
  • Så snart bookingordren er sendt afsted, modtager kunden/dit rejsebureau en automatisk genereret e-mail fra os, hvori vi bekræfter ordremodtagelsen. Når udbyderen af den respektive feriebolig har bekræftet bookingen, hvilket som regel sker i løbet af få timer, sender vi en bookingbekræftelse til kunden/dit rejsebureau via e-mail.

Provision

For hver bekræftet booking modtager du en provision på 5 % af lejeprisen (uden forbrugsomkostninger, ekstra serviceydelser etc.)

Du bedes angive dine data

Valgfrie informationer er markeret med (valgfrit).
Jeg accepterer reglerne om databeskyttelse
I overensstemmelse med vores datebeskyttelsesbestemmelser behandles dine data naturligvis fortroligt fra start til slut. De angivne personlige oplysninger registreres og gemmes udelukkende for at kunne komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gives under ingen omstændigheder videre til tredjemand.