Log ind

atraveos partnerprogram for rejsebureauer

atraveo er en ferieboligformidler, der tilbyder sine ydelser via internettet. Rejsebureauer kan foretage deres bookinger via en version af TUIvillas.com, der er specielt udviklet til denne type bureauer.

Tilmelding

Rejsebureauer, der har indgået en agenturaftale med TUI, behøver ikke at tilmelde sig igen for at kunne foretage bookinger. Alle andre rejsebureauer bedes venligst udfylde kontaktformularen længere nede på denne side. Når du har sendt formularen afsted, modtager du kort tid efter en e-mail fra os med bekræftelsen på din tilmelding samt et partner-ID, et bookinglink og yderligere informationer.

Bookingafvikling

  • Rejsebureauer, der har indgået en agenturaftale med TUI, bedes logge ind via IRIS.plus. Ved at klikke på knappen TUIvilla.com bliver du automatisk sendt videre til TUIvillas.com's version for rejsebureauer.
  • Rejsebureauer, der ikke har indgået en agenturaftale med TUI, bedes logge ind via websitet www.TUIvillas.com/rejsebureau ved hjælp af deres adgangsdata og anvende det bookinglink, der stilles til rådighed via partnerkontoen. Det er den eneste måde vi kan tilordne bookingen til dit rejsebureau og dermed udbetale provisionen til dig.
  • Samtlige bookinger skal altid betales direkte af den rejsende, og det er derfor vigtigt, at du udfylder og sender bookingordren online på vegne af din respektive kunde. Du skal således ikke angive rejsebureauets, men derimod kundens oplysninger i bookingordren, det gælder særligt med henblik på kundens post- og e-mailadresse samt vedkommendes betalingsoplysninger.
  • Så snart bookingordren er sendt afsted, modtager kunden en automatisk genereret e-mail fra os, hvori vi bekræfter ordremodtagelsen. Når udbyderen af den respektive feriebolig har bekræftet bookingen, hvilket som regel sker i løbet af få timer, sender vi en bookingbekræftelse til kunden via e-mail. Som rejsebureau modtager du en kopi af samtlige e-mails, som vi sender til kunden.

Provision

For hver bekræftet booking modtager du en provision på 5 % af lejeprisen (uden forbrugsomkostninger, ekstra serviceydelser etc.)

Du bedes angive dine data

Valgfrie informationer er markeret med (valgfrit).
De angivne personlige oplysninger registreres og gemmes udelukkende for at kunne komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gives under ingen omstændigheder videre til tredjemand.