Log ind

Feriehuse ved den tyske nordsøkyst & ferielejligheder ved den tyske nordsøkyst

Call us on +49.211.668878130, Mondays to Fridays from 10 a.m. to 2 p.m. (CET)
Current Travel Information
vis
 • De Nordfrisiske Øer | En magisk øverden
  5.555 tilbud

 • Nordsøen | Vores stråtækte hus
  319 tilbud

 • ​Tyske nordsøkyst | Topanmeldt
  495 tilbud

 • Eifel | Underholdning for store og små
  3.776 tilbud

 • Tyskland | Bondegårdsferie
  1.403 tilbud

 • Tyskland | Normalt er kedeligt
  38 tilbud

 • Tyskland | Ferie med hund
  34.943 tilbud

 • Tyskland | Slotte og herregårde
  40 tilbud

https://www.atraveo.dk/nords%C3%B8kysten+tyskland
Link til kopi
Kortudsnittet er blevet ændret.
Automatisk opdatering
Hvorfor er det ikke alle tilbuddene, der bliver vist? 
map

En feriebolig ved den tyske nordsøkyst

atraveo tilbyder over 2.600 feriehuse og ferielejligheder ved den tyske nordsøkyst. Landskabet ved Nordsøen lokker med rejsemål for enhver smag. Var det for eksempel noget med en øferie? Udvalget er både stort og alsidigt. Hvad enten I vælger Nordfriesland eller Ostfriesland, så venter der jer en øverden med talrige attraktioner, en imponerende natur og rig mulighed for at slappe af. Også fastlandet, der strækker sig hele vejen fra grænsen til Nederlandene og op til den danske grænse, har masser at byde på, når det gælder seværdigheder og afslappende stunder: Badebyer, idylliske havne samt vidtstrakte strande. Fastlandet lokker blandt andet med bugten Jadebusen, halvøen Butjadingen samt Cuxland og Dithmarschen. Uanset hvad I vælger, vil I opleve, hvor dejlig den tyske nordsøkyst er.

Ferieboligophold under et stråtækt tag

Sådan tilbringer man ferien på ægte frisisk manér! Uanset om I rejser om sommeren, i den stormfulde efterårstid eller i årets koldeste måneder, så sørger et ægte frisisk hus med stråtækt tag altid for en rigtig hyggelig atmosfære. Lad børnene lege udenfor i haven, mens I selv slapper af med en kold drik på terrassen. Om vinteren kan I trække jer tilbage til den opvarmede stue og tilbringe en hyggelig aften i familiens skød, mens den våde og kolde vind pisker ind på vinduerne udefra. Eller hvad med at læse en bog i fred og ro foran brændeovnen eller nyde et par romantiske stunder på tomandshånd, mens der flammer en knitrende ild i pejsen? Hvad venter I på? Find jeres stråtækte drømmeferiebolig med det samme!

Tysklands nordsøkyst: Et paradis for børn

Skovl, spand og solcreme! Det er stort set det eneste, der skal til, for at de små kan holde sig beskæftiget i timevis på Nordsøens vidtstrakte sand- og græsstrande. Og ved ebbe, når tidevandet har trukket sig tilbage, forvandler Vadehavet sig til en endnu større og endnu mere spændende legeplads. Nu kan man samle muslinger, grave efter sandorme og små krabber eller bygge diger og kanaler rundt om de små tidevandsstrømme. Mange mødre og fædre griber også selv helt spontant til den lille skovl for at grave sammen med de små. Ud over et paradisisk landskab lokker den tyske nordsøkyst også med masser af legemuligheder. Hvis vejret en dag ikke lægger op til en tur til stranden eller I bare har lyst til at opleve noget andet, sørger de mange indendørs legelandskaber og badelande langs hele kysten for, at I ikke kommer til at kede jer. Derudover kan I ride, tage på cykletur og prøve kræfter med mange andre former for sport, der tilsammen garanterer et afvekslende ferieprogram.

Oplev vadehavsområdet ved den tyske Nordsø

Den smukke Nordsø har mange ansigter. Nogle gange er havet oprørt, andre gange er det stille, men rigtig fascinerende bliver det først ved ebbe, når vandet har trukket sig tilbage og det er muligt at tage ud på en vadehavsvandring hen over den næsten tørlagte havbund. Under sådan en gåtur får man øje på mange ting: Små krabber, som løber hen over sandet eller sidder i en pyt og venter på, at vandet kommer tilbage. Små rejer, der svømmer rundt i tidevandsstrømmene. Sandorme, der hurtigt forsøger at forsvinde ned i sandet og efterlader deres karakteristiske ”sandpølser”. Måger, der kredser rundt i luften, på udkig efter føde. Og meget mere. Mærk hvordan den jod- og saltholdige havluft sammen med lugten af den friske havbund giver jer ekstra energi og ro i sjælen. Efter vadehavsvandringen kan I sætte jer i en strandkurvestol og se vandet erobre det naturlandskab tilbage, som I netop har oplevet.

Det er kun nybegyndere, der foretager deres vadehavsvandringer i gummistøvler. Tag hellere et par sneakers på, så fodtøjet ikke bliver hængende, hvis undergrunden skulle blive en smule slamagtig. Øvede vadehavsvandrere kan man genkende på deres bare fødder. De giver frivilligt afkald på fodtøjet, velvidende, at det også er sundt for fødderne.

Det er også muligt at tage med på diverse guidede vadehavsvandringer, for eksempel fra Før til naboøen Amrum eller fra Pelvorm til Hoge. Husk at I aldrig må foretage disse lange vandringer fra ø til ø på egen hånd! Mangt en uvidende turist er i tidens løb faret vild under sådan en tur og blevet fanget af tidevandet ved flod. I de lokale turistbureauer kan I finde nærmere information om guidede vadehavsvandringer.

Ferieboligophold på øerne i den tyske Nordsø

De øst- og nordfrisiske øer lægger op til et rigtig dejligt ferieboligophold. Hvad enten turen går til Sild, Amrum, Før og Pelvorm eller Borkum, Juist, Norderney eller Wangerooge, så vil ferien bliver tilbragt i et imponerende nordsølandskab og der vil være lagt op til nogle intense naturoplevelser. Regelmæssige færgeafgange forbinder øerne med fastlandet. Med undtagelse af et par enkelte øer er det samtidig muligt at tage bilen med over.

Ud over de øer, der ligger tæt på fastlandet, udgør Helgoland også et dejligt rejsemål. Helgoland er Tysklands eneste ø, som ligger ude i det åbne hav. Oplev øens enestående landskab, der lokker med stejle, røde klipper og øens vartegn, Lange Anne, som er en 47 m høj og fritstående klippe i rød sandsten.

Steder, der har fået de bedste anmeldelser ved den tyske nordsøkyst

 1. Cuxhaven-Duhnen
 2. Greetsiel
 3. Westerland
 4. Hooksiel
 5. Tönning
 6. Pellworm
 7. Dangast
 8. Wingst
 9. Norden-Norddeich
 10. Nordenham

 • Karolinenkoog, Nordsøkysten Tyskland

  Feriebolig til op til 4 personer

  Bolig-nr. 2094692
  fra DKK 5.109
  for 1 uge
  Ca. 78 m², 2 soveværelser, Kæledyr tilladt (maks. 1), TV, rygning ikke tilladt, sauna,
  4,5 af 5
  2 gæsteanmeldelser
 • Nordstrand, Nordsøkysten Tyskland

  Ferielejlighed til op til 9 personer

  Bolig-nr. 2098493
  fra DKK 3.860
  for 1 uge
  Ca. 120 m², 4 soveværelser, kæledyr er ikke tilladt, TV, internet, wifi
  4,4 af 5
  5 gæsteanmeldelser
 • Bensersiel, Nordsøkysten Tyskland

  Ferielejlighed til op til 4 voksne + 1 barn

  Bolig-nr. 1826445
  + 7 boliger
  fra DKK 4.551
  for 1 uge
  Ca. 50 m², 2 soveværelser, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, TV, wifi, vaskemaskine, opvaskemaskine, rygning ikke tilladt, strand ca. 900 m,
  Til dette anlæg hører yderligere 7 andre boligtyper med alt i alt 7 boligenheder
  vis mere
 • Westerland, Nordsøkysten Tyskland

  Etværelseslejlighed til op til 2 personer

  Bolig-nr. 1834188
  fra DKK 4.053
  for 1 uge
  Ca. 36 m², 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, TV, wifi, vaskemaskine, opvaskemaskine, rygning ikke tilladt,
 • Tinnum, Nordsøkysten Tyskland

  Ferielejlighed til op til 4 personer

  Bolig-nr. 1834966
  fra DKK 4.893
  for 1 uge
  2 soveværelser, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (maks. 1), TV, rygning ikke tilladt,
 • Carolinensiel, Nordsøkysten Tyskland

  Feriebolig til op til 6 personer

  Bolig-nr. 1826610
  fra DKK 4.165
  for 1 uge
  Ca. 90 m², 3 soveværelser, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, TV, rygning ikke tilladt, strand ca. 1,2 km,
 • Westerland, Nordsøkysten Tyskland

  Ferielejlighed til op til 2 personer

  Bolig-nr. 1875739
  fra DKK 4.908
  for 1 uge
  Ca. 34 m², 1 soveværelse, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, TV, internet, wifi, vaskemaskine, opvaskemaskine, rygning ikke tilladt,
 • Rehm-Flehde-Bargen, Nordsøkysten Tyskland

  Ferielejlighed til op til 5 personer

  Bolig-nr. 1475885
  + 1 bolig
  fra DKK 3.867
  for 1 uge
  Ca. 110 m², 3 soveværelser, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (maks. 1), satellit-TV, wifi, vaskemaskine, opvaskemaskine, græsstrand ca. 16 km, sauna, ,
  Til dette anlæg hører yderelige 1 boligtype med 1 boligenhed
 • Büsum, Nordsøkysten Tyskland

  Ferielejlighed til op til 2 personer

  Bolig-nr. 2094100
  fra DKK 2.038
  for 1 uge
  1 soveværelse, kæledyr er ikke tilladt, TV, internet, wifi, rygning ikke tilladt,
 • Husum, Nordsøkysten Tyskland

  Ferielejlighed til op til 4 personer

  Bolig-nr. 2098322
  fra DKK 3.027
  for 1 uge
  Ca. 55 m², 2 soveværelser, kæledyr er ikke tilladt, TV, internet, wifi, rygning ikke tilladt,
  4,8 af 5
  4 gæsteanmeldelser
 • Westerland, Nordsøkysten Tyskland

  Ferielejlighed til op til 2 personer

  Bolig-nr. 1833789
  fra DKK 5.102
  for 1 uge
  Ca. 45 m², 1 soveværelse, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, TV, wifi, opvaskemaskine, rygning ikke tilladt,
 • Westerbur, Nordsøkysten Tyskland

  Feriebolig til op til 6 voksne + 1 barn

  Bolig-nr. 1879731
  fra DKK 3.049
  for 1 uge
  Ca. 105 m², 3 soveværelser, 2 badeværelser, Kæledyr tilladt (maks. 2), TV, wifi, vaskemaskine, opvaskemaskine, rygning ikke tilladt, strand ca. 3,5 km, ,
PGRpdiBjbGFzcz0iaGlkZSI+CQkJCTxpbWcgaGVpZ2h0PSIxIiB3aWR0aD0iMSIgc3R5bGU9ImJvcmRlci1zdHlsZTpub25lOyIgYWx0PSIiIHNyYz0iLy9nb29nbGVhZHMuZy5kb3VibGVjbGljay5uZXQvcGFnZWFkL3ZpZXd0aHJvdWdoY29udmVyc2lvbi8xMDMwMjA2MjA3Lz92YWx1ZT0wJmFtcDtndWlkPU9OJmFtcDtzY3JpcHQ9MCZkYXRhPXBhZ2VJZCUzRHNlYXJjaFJlc3VsdHMlM0J0cmF2ZWxDb3VudHJ5SWQlM0RERSUzQmxhbmd1YWdlJTNEZGEiIC8+PC9kaXY+Cgo=