Log ind

Feriehuse på Kanaløerne & ferielejligheder på Kanaløerne

Dear customers,
due to a very high number of e-mails caused by the Covid-19 situation, we are temporarily not available by phone. Please understand that response times to cancellation and rebooking requests can currently be significantly longer than usual. Please be assured that we will not forget anyone and take care of all your questions and matters. New bookings can be done without any problems and canceled bookings from the past are gradually processed.
Further information and answers to frequently asked questions can be found here.
vis
 • Kanaløerne | Fransk flair og britisk stil
  3 tilbud

 • Storbritannien | Store feriehuse
  156 tilbud

 • Storbritannien | Ferie i et traditionelt britisk hus
  58 tilbud

 • Storbritannien | Ferie med hund
  1.288 tilbud

 • Storbritannien | Ferie i et træhus
  18 tilbud

https://www.atraveo.dk/kanal%C3%B8erne
Link til kopi
Kortudsnittet er blevet ændret.
Automatisk opdatering
Hvorfor er det ikke alle tilbuddene, der bliver vist? 
map

Bo i Feriehus på Kanaløerne ved Normandiets kyst

Når I lejer feriehuse på Kanaløerne, befinder I jer blot 25 km fra Normandiets kyst i Frankrig og 130 km syd for England. Kanaløerne er ikke en del af Storbritannien, øerne har selvstyre, men har en britisk guvernør. Øerne er en slags frihandelsområde, hvor der ikke betales moms, og de er ikke medlem af EU. De største og mest kendte øer er Jersey og Guernsey, men øerne Alderney, Sark, Herm, Jethou og Lihou er også en del af Kanaløerne.

Ferie i en ferielejlighed eller i et feriehus er en fantastisk ferieform, hvor I kan være sammen med familien og nyde jeres ferie under en slags hjemlige forhold. Når I lejer en feriebolig på Kanaløerne, befinder I jer i et lille samfund, hvor de fleste af indbyggerne er åbne og venlige, og elsker at vise deres øer frem.

Jersey

Øen Jersey er den største og også den sydligste af Kanaløerne, det er en smuk ø med et fantastisk dejligt klima, vidunderlige badestrande, skøn natur og mange friluftsaktiviteter. Tidevandet på Kanaløerne er et imponerende naturfænomen, på Jersey er forskellen på flod og ebbe unik, og øen har en af de højeste tidevandsforskelle i verden. Jersey vokser og krymper hele 12 m hver sjette time! Fra jeres feriebolig er der aldrig langt til stranden, til en god vandretur, til vandsportsaktiviteter, til gode cykelruter etc. Hovedstaden St. Helier er et besøg værd, her er historiske mindesmærker, gode shoppingmuligheder og en overdækket markedsplads, som kan dateres tilbage til 1882. Her I kan købe et væld af øens friskproducerede varer.

Guernsey

På Guernsey er der 27 forskellige strande at vælge imellem - nogle af dem lettere tilgængelige end andre, men ingen af dem ligger langt fra jeres feriebolig. På sydkysten er der fantastisk smukke klipper, som I kan udforske til fods. Hovedbyen St. Peter Port er en hyggelig by med en dejlig lystbådehavn. På udvalgte søndage i sommerhalvåret lukkes havnepromenaden for trafik og omdannes til en fodgængerzone med boder, madlavning i det fri samt udendørs servering fra restauranterne.

Alderney, Sark, Herm, Jethou og Lihou

De 5 mindste øer er også et besøg værd. Tag afsted fra jeres ferielejlighed eller feriehus og tilbring en dag på de øer, som I ikke bor på, der er masser af oplevelser i vente!

Steder, der har fået de bedste anmeldelser på Kanaløerne

 1. Guernsey

PGRpdiBjbGFzcz0iaGlkZSI+CQkJCTxpbWcgaGVpZ2h0PSIxIiB3aWR0aD0iMSIgc3R5bGU9ImJvcmRlci1zdHlsZTpub25lOyIgYWx0PSIiIHNyYz0iLy9nb29nbGVhZHMuZy5kb3VibGVjbGljay5uZXQvcGFnZWFkL3ZpZXd0aHJvdWdoY29udmVyc2lvbi8xMDMwMjA2MjA3Lz92YWx1ZT0wJmFtcDtndWlkPU9OJmFtcDtzY3JpcHQ9MCZkYXRhPXBhZ2VJZCUzRHNlYXJjaFJlc3VsdHMlM0J0cmF2ZWxDb3VudHJ5SWQlM0RHQiUzQmxhbmd1YWdlJTNEZGEiIC8+PC9kaXY+Cgo=