Log ind

Feriehuse i Kärnten & ferielejligheder i Kärnten

Call us on +49 (0)211 66 88 78 130
Mondays to Fridays from 9 a.m. to 5 p.m. , Saturdays 9 a.m. to 1 p.m. (CET)

Current Travel Information
vis
 • Idyllisk beliggende feriepark i Steiermark.
  1/3
  Sjov for hele familien

  Østrig | | Valget af en feriepark er frem for alt optimalt for familier. Som forældre har I mulighed for at læne jer tilbage og slappe af, mens jeres børn bliver passet og underholdt.

  Pr. uge fra DKK 2.538

  Vis de 748 tilbud
 • 2/3
  Ferie med hund

  Østrig | I dissse feriehuse er medbringelsen af kæledyr udtrykkeligt tilladt, så her kan jeres firbenede følgesvend også nyde en afslappende og oplevelsesrig tid.

  Pr. uge fra DKK 2.523

  Vis de 4.643 tilbud
 • Bondehus i Vorarlberg med masser af plads til 9 feriegæster.
  3/3
  Tag på ferie sammen

  ​Østrig | Har I lyst til at rejse på ferie med hele familien og nyde et uforstyrret ophold i jeres eget feriehus? Disse feriehuse i Østrig har plads til mindst ti personer!

  Pr. uge fra DKK 3.572

  Vis de 1.388 tilbud
 • Østrig | Underholdning for store og små
  748 tilbud

 • Østrig | Ferie med hund
  4.643 tilbud

 • Østrig | Store feriehuse
  1.388 tilbud

https://www.atraveo.dk/k%C3%A4rnten
Link til kopi
Kortudsnittet er blevet ændret.
Automatisk opdatering
Hvorfor er det ikke alle tilbuddene, der bliver vist? 
map

Ferieboligophold i Kärnten

Velkommen i Kärnten, en af Østrigs smukkeste og mest alsidige regioner! Slap af ved en af de vidunderlige søer og nyd den friske bjergluft. Oplev naturen i fulde drag i det sydlige Østrigs milde klima. atraveo tilbyder over 320 feriehuse og mere end 760 ferielejligheder i Kärnten. Ferieboligerne selv er lige så alsidige som regionen. Mange af feriehusene og ferielejlighederne i Kärnten byder på en vidunderlig udsigt over en sø foran en malerisk bjergkulisse eller ligger i umiddelbar nærhed af et skiområde.

Kärnten: Ferieboligudvalget i Østrigs solrige syd

Tilbring eksempelvis jeres ferieboligophold i Kärnten i en hotellandsby, hvor I på den ene side kan nyde privatlivets fred og den gode plads, som de rummelige ferielejligheder byder på i oprindelige og kærligt restaurerede bondehuse, og på den anden side kan drage fordel af hotelkomforten i det omfang, som I måtte ønske det. Eller også vælger I et ferieanlæg med fritliggende chaleter og lejlighedskomplekser. De fleste ferieanlæg tilbyder børneanimation, svømning og wellness, delvist i samarbejde med andre nærliggende anlæg.

Hos atraveo finder I også mange privatejede ferieboliger, som hver især har deres helt egen charme. Måske har I lyst til at tilbringe jeres ophold i Kärnten i et hyggeligt feriehus med en rolig beliggenhed på landet samt egen have og balkon? Eller hold ferie på et biologisk landbrug, i en smagfuldt indrettet ferielejlighed omgivet af frodige enge. Her får jeres børn mulighed for at hjælpe til med fodringen af dyrene eller lege i klappe- og kælezooen. I forbindelse med nogle af feriehusene på landet tilbydes der også ponyridning og rideundervisning.

Også mange private udlejere i Kärnten byder på muligheden for wellness. I kan selv vælge, om I vil booke et feriehus med egen sauna eller pool, eller om det skal være en ferielejlighed, som giver adgang til lignende wellnesstilbud takket være ejerens samarbejde med en nærliggende badeanstalt. Eller hvad med at booke en eksklusiv villa med søudsigt eller et komfortabelt indrettet bjælkehus? Hvis I lægger særlig stor vægt på masser af ro samt en naturoplevelse væk fra masserne, kan I med fordel også vælge en hytte med en mere afsides beliggenhed, eksempelvis i nationalparken Hohe Tauern, i den idylliske dal Lavanttal eller på en sæter. Vores alsidige udvalg omfatter med sikkerhed også en feriebolig, der passer til jer.

Her kan I både være aktive og lade hvilen falde over jer - Ren afslapning i Kärnten

I Kärnten venter der jer et vidunderligt landskab med mange smukke søer. Wörthersee, der nok må siges at være den mest kendte af dem alle, anvendes fortsat tit som kulisse i diverse film. Da denne store og flotte sø ligger i læ imellem bjerge, og vandet kun udskiftes relativt langsomt, opnår vandet en dejlig varm temperatur om sommeren, ved bredden ofte over 25 grader, og forbliver behageligt varmt hen til midten af september måned. Her kan I svømme og dykke alt det I vil i et af strandbadene, stå på vandski eller nyde en sejltur. Der er også masser af spændende ting at foretage sig rundt om søen, for eksempel kan I deltage i en af festivallerne eller opleve søen under mottoet "bilfri Wörthersee", en periode, hvor gaderne langs søen kan benyttes af skateboardere og cyklister. Besøg under alle omstændigheder byen Klagenfurt, der har en smuk beliggenhed ved søen.

Weißensee er en anden vidunderlig badesø med særligt rent og klart vand. Da kun godt en tredjedel af søens bred er bebygget, er der rig mulighed for en badefornøjelse midt i en smuk natur. Om sommeren kan I her nyde den varme vandtemperatur og en klar sigt helt ned til 6 meters dybde.

Andre populære badesøer i Kärnten er Ossiacher See, Faakersee, Millstätter See samt Klopeiner See, hvor I ligeledes kan vælge mellem et stort udvalg af aktivitetsmuligheder og hvor I kan bade i smukke omgivelser og bare slappe helt af.

Bjergene udgør endnu et highlight i Kärntens landskab. I den forbindelse spiller den friske bjergluft, de frodige enge, dejlige sætere og hyggelige bjerglandsbyer en væsentlig rolle. Om sommeren er der her rig mulighed for at vandre, cykle og ride eller prøve kræfter med klatring og paragliding. Nyd en afslappende picnic på en eng omgivet af lysende alperoser. I kan også tage op og spise i en bjerghytte og give jer selv en uforglemmelig oplevelse med en tur i sommerkælkebanen.

Om vinteren lokker Kärnten med meget familievenlige skiområder med gode løjper og kælkebaner. På de tilfrosne søer er der lagt op til en dejlig tur på skøjter. Til Kärntens populære skiområder hører blandt andet Bad Kleinkirchheim, Skischaukel Aineck-Katschberg og Mölltaler Gletscher-Ankogel.

Det kulinariske Kärnten

I Kärnten fremstilles der mange fremragende specialiteter, som I kan kende på mærket "Genussland Kärnten". Køb et par med hjem til ferieboligens køkken, eksempelvis den velsmagende bjergost Kärntner Almkäse, lokalt fremstillet mælk eller nogle af de regionale kødprodukter, såsom den lufttørrede Kärntner bacon (Speck). Og når I tager ind på en af de lokale beværtninger for at spise, kan det varmt anbefales at sætte tænderne i Kärntner Kasnudeln, fyldte nudler i ostesovs.


 • Sankt Stefan im Gailtal, Kärnten

  Feriebolig til op til 4 personer

  Bolig-nr. 2204139
  fra DKK 11.125
  for 1 uge
  Ca. 50 m², 2 soveværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, wifi, ,
 • Sittersdorf, Kärnten

  Ferielejlighed til op til 4 personer

  Bolig-nr. 1727095
  fra DKK 3.758
  for 1 uge
  1 soveværelse, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, TV, wifi, rygning ikke tilladt,
 • Seeboden, Kärnten

  Feriebolig til op til 4 personer

  Bolig-nr. 612333
  fra DKK 4.480
  for 1 uge
  1 soveværelse, Kæledyr tilladt (maks. 2),
  5,0 af 5
  2 gæsteanmeldelser
 • Klippitztörl, Kärnten

  Feriebolig til op til 8 personer

  Bolig-nr. 1275386
  fra DKK 7.977
  for 1 uge
  Ca. 95 m², 3 soveværelser, 2 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, TV, wifi overalt, vaskemaskine, opvaskemaskine, rygning ikke tilladt, sauna, ,
  5,0 af 5
  2 gæsteanmeldelser
 • Radenthein, Kärnten

  Feriebolig til op til 2 personer

  Bolig-nr. 2222634
  fra DKK 3.341
  for 1 uge
  Ca. 55 m², 1 soveværelse, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, internet, wifi, rygning ikke tilladt,
 • Steindorf am Ossiacher See, Kärnten

  Feriebolig til op til 4 personer

  Bolig-nr. 1176631
  fra DKK 4.539
  for 1 uge
  Ca. 80 m², 2 soveværelser, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, opvaskemaskine, rygning ikke tilladt, strand ca. 500 m, ,
  4,7 af 5
  11 gæsteanmeldelser
 • Bodensdorf, Kärnten

  Feriebolig til op til 4 personer

  Bolig-nr. 951864
  fra DKK 13.015
  for 1 uge
  Ca. 90 m², 2 soveværelser, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (efter anmodning), satellit-TV, wifi overalt, vaskemaskine, opvaskemaskine, rygning ikke tilladt, strand ca. 10 m,
  4,6 af 5
  9 gæsteanmeldelser
 • Flattach, Kärnten

  Feriebolig til op til 2 personer

  Bolig-nr. 1697339
  fra DKK 10.351
  for 1 uge
  Ca. 60 m², 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (maks. 1), kabel-TV, wifi overalt, rygning ikke tilladt, hav ca. 100 km, , ,
  4,8 af 5
  6 gæsteanmeldelser
 • Bad Sankt Leonhard im Lavanttal, Kärnten

  Feriebolig til op til 5 personer

  Bolig-nr. 792714
  fra DKK 5.097
  for 1 uge
  Ca. 70 m², 2 soveværelser, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (efter anmodning), satellit-TV, opvaskemaskine, sauna,
  4,7 af 5
  12 gæsteanmeldelser
 • Teuchl, Kärnten

  Feriebolig til op til 4 personer

  Bolig-nr. 380038
  fra DKK 4.777
  for 1 uge
  Ca. 75 m², 2 soveværelser, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (maks. 2), TV,
  4,6 af 5
  5 gæsteanmeldelser
 • Klippitztörl, Kärnten

  Feriebolig til op til 5 personer

  Bolig-nr. 699133
  fra DKK 4.435
  for 1 uge
  Ca. 85 m², 3 soveværelser, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (maks. 3), satellit-TV, sauna, ,
  4,8 af 5
  22 gæsteanmeldelser
 • Wolfsberg, Kärnten

  Feriebolig til op til 7 personer

  Bolig-nr. 357869
  fra DKK 4.889
  for 1 uge
  Ca. 95 m², 3 soveværelser, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (efter anmodning), satellit-TV, vaskemaskine, opvaskemaskine, rygning ikke tilladt, strand ca. 15 km, ,
  4,9 af 5
  10 gæsteanmeldelser