Log ind

Det bedste ved atraveo

atraveo er det store ferieboligmarked på internettet med mere end 300.000 feriehuse og ferielejligheder fordelt over hele verden. Udover det store boligudvalg omfatter atraveos helhedsorienterede formidlingsydelse også godkendte gæsteanmeldelser samt kundeservice på adskillige sprog.

"rent a good time" hedder vores nye slogan – det udtrykker på én og samme tid vores opgave samt jeres ønske: at I får en dejlig ferieoplevelse!

 

Stort udvalg

Hvis du hører til dem, der gerne vil have et stort udvalg og som ønsker, at det skal være nemt at sammenligne de mange tilbud, er atraveo lige noget for dig. Overalt i Europa venter der en masse dejlige feriehuse og -lejligheder på dig med hver deres individuelle charme, hvad enten de ligger ved en sø eller i bjergene, i byen eller ude på landet. Alt i alt omfatter vores ferieboligmarked omkring 300.000 ferieboliger i form af huse, lejligheder, fincaer, villaer, ferieparker og residenser. Vores sortiment stammer fra renommerede rejsearrangører og lokale partnere samt direkte fra private udlejere, som atraveo alle har kontrolleret grundigt forud for samarbejdet med dem (se også: sikker booking). Liquid Search, atraveos enestående søgeteknologi, hjælper med at bevare overblikket ved så stort et udvalg.

Kontrollerede kundevurderinger

Kontrollerede kundevurderinger

atraveo beder alle sine kunder om at dele deres oplevelser med kommende gæster og afgive en vurdering af ferieboligerne efter hjemkomsten. Kundevurderingerne indeholder nyttige tip og bidrager med værdifulde oplysninger om beliggenhed, udstyr og helhedsindtryk af boligerne. Ved at foretage en grundig kontrol af de vurderinger, som kunderne afgiver, sørger vi for, at det kun er ægte udsagn, der bliver offentliggjort på vores website. Vær opmærksom på de små, blå huse ved mange af tilbuddene!

 

Femstjernet service til alle

Vores service stopper ikke ved vores website. Tværtimod: atraveo kan kontaktes i forbindelse med et hvilket som helst spørgsmål. Et særligt uddannet kundeserviceteam tager sig af kundespørgsmål på lige fod med et godt rejsebureau og sørger for en pålidelig afvikling af samtlige bookinger. Som kvalitetskontrol lader vi hele tiden vores kunder vurdere atraveos service, og vi ligger i den forbindelse i gennemsnit på 4,8 ud af i alt 5 mulige point. Her kan du læse de franske og nederlandske kundevurderinger. Vores mål er og bliver dog: Femstjernet service til alle!

 

Sikker booking

For at du kan tage på ferie med ro i sindet, kontrollerer vi alle rejsearrangører, lokale partnere og private udlejere med henblik på engagement og troværdighed, inden de kan blive optaget i atraveos sortiment. Som udgangspunkt betaler du rejse- eller lejeprisen til atraveo. Det er langt det nemmeste for dig, og så sørger vi for at afregne med den respektive udbyder på dine vegne. De nærmere oplysninger omkring betalingsafviklingen og den sikkerhed, der gives for kunders betaling, finder du i den respektive boligpræsentation.

 

18 års innovation og service

 

 

Anbefalet af rejseguider

Marco Polo, DuMont, Baedeker, Lonely Planet samt andre renommerede rejseguider anbefaler atraveo, når det gælder feriehuse og -lejligheder.