Log ind

PRIVATLIVSPOLITIK

Download PDF-version

Trusted. Unique. Inspiring. Hos TUI skaber vi uforglemmelige øjeblikke for vores kunder over hele verden og får deres drømme til at gå i opfyldelse. En ansvarlig håndtering af de personoplysninger, du deler med os, er en vigtig del heraf. Vi vil overbevise dig om, at dine personoplysninger er sikre hos os, og at du ved, hvordan vi bruger disse oplysninger til at tilbyde dig en bedre, unik og inspirerende oplevelse. Yderligere oplysninger om os finder du på TUI Group-hjemmesiden.

Omfang af denne privatlivspolitik

Den dataansvarlige er Wolters Reisen GmbH (i nærværende privatlivspolitik betegnet som "vi" eller "os"), en del af TUI Group.

Det er meget vigtigt for os hos at beskytte de personoplysninger, som vi indsamler og anvender. Beskyttelsen af privatlivets fred er vigtigt for os, derfor bedes du tage dig tid til at læse vores privatlivspolitik. Den redegør for:

  • Hvilke typer af personoplysninger vi indsamler, og til hvilke formål.
  • Hvornår og hvordan vi kan dele personoplysninger med TUI Group og med andre organisationer.
  • Hvilke muligheder du har for bl.a. at tilgå og opdatere dine personoplysninger.

Vi har gjort os umage med at udforme denne privatlivspolitik så enkelt som muligt, men hvis du ikke har kendskab til begreber som dataansvarlig eller særlige kategorier af personoplysninger, kan du læse mere om dem og andre under Nøglebegreber.

Personoplysninger, som vi indsamler

Når du registrerer dig til vores serviceydelser, sender du evt.:

  • dine personoplysninger, som f.eks. adresse, e-mailadresse, telefonnummer og fødselsdato.
  • dine brugerdata, som f.eks. dit brugernavn og den valgte adgangskode.

Når du søger på vores hjemmesider eller benytter vores mobil-apps, indsamler vi evt.:

  • rejsepræferencer,
  • oplysninger om din browseradfærd på vores hjemmesider og mobil-apps,
  • oplysninger om, hvornår du klikker på en af vores annoncer, herunder de annoncer, som vises på andre organisationers hjemmesider,
  • oplysninger om den måde, hvorpå du tilgår vores digitale tjenester, herunder styresystem, IP-adresse, onlineidentifikation identifikation og browserdetaljer,
  • sociale præferencer, interesser og aktiviteter.

Når du køber produkter i vores shops eller online, indsamler vi evt.:

  • passageroplysninger, pasoplysninger, andre ID-oplysninger,
  • forsikringsoplysninger,
  • relevante medicinske oplysninger samt evt. særlige ønsker i forhold til mad, religion eller pga. handicap, 
  • oplysninger om dine køb, herunder hvad du har købt, hvornår og hvor du købte det, hvordan du har betalt, samt oplysninger om kreditkort eller andre betalingsoplysninger,
  • oplysninger om din browseradfærd på vores hjemmesider og mobil-apps,
  • oplysninger om, hvornår du klikker på en af vores annoncer, herunder de annoncer, som vises på andre organisationers hjemmesider,
  • oplysninger om den måde, hvorpå du tilgår vores digitale tjenester, herunder styresystem, IP-adresse, onlineidentifikation identifikation og browserdetaljer,
  • sociale præferencer, interesser og aktiviteter.

Hvis du kontakter os, eller vi kontakter dig, eller du deltager i reklamefremstød, konkurrencer, undersøgelser om vores serviceydelser, indsamler vi evt.:

  • personoplysninger, som du sender, når du kontakter os, f.eks. via e-mail, brev, telefon eller sociale medier, som f.eks. dit navn, brugernavn og dine kontaktoplysninger,
  • detaljer om e-mails og anden digital kommunikation, som vi sender til dig og som du åbner, herunder de links, som du klikker på,
  • din feedback og dine bidrag til kundeundersøgelser.

Personoplysninger fra andre kilder

  • Vi må anvende personoplysninger fra andre kilder, f.eks. fra virksomheder, som leverer oplysninger og data, samarbejdspartnere og fra offentlige registre.
  • Dit forsikringsselskab, dets assurandører og lægefagligt personale må udveksle relevante personoplysninger og særlige kategorier af personoplysninger med os i situationer, hvor vi/de skal handle på dine vegne eller af hensyn til andre kunder eller i en nødsituation.
  • Hvis du logger dig ind med dine adgangsoplysninger til sociale netværk for at tilgå vores platforme og online-tjenester, som f.eks. Facebook, Google+ eller Twitter, accepterer du at dele dine brugeroplysninger med os. Det kan være dit navn, din e-mailadresse, din fødselsdato, din placering og andre oplysninger, som du vælger at dele med os.
  • Vi må bruge optagelser fra overvågningskameraer, IP-adresser og browseroplysninger, som blev indsamlet i eller i direkte i nærheden af vores shops, forretningslokaler, andre bygninger samt krydstogtsskibe.

 Personoplysninger om andre parter, som du sender til os

  • Vi anvender personoplysninger om andre personer, som du sender til os, f.eks. yderligere oplysninger på din booking.
  • Idet du sender personoplysninger om andre personer, skal du være sikker på, at de er indforståede med det, og at du har lov til at sende disse oplysninger. Du skal om nødvendigt også sørge for, at disse personer ved, hvordan vi kan anvende deres personoplysninger.

Brug af dine personoplysninger

Vi anvender dine personoplysninger, som efterfølgende forklaret, på forskellige måder.

Til at forsyne dig med de produkter og serviceydelser, som du efterspørger

Vi skal behandle dine personoplysninger, så vi kan administrere din kundekonto eller din bestilling, forsyne dig med de ønskede produkter og serviceydelser og hjælpe dig ved bestillinger og evt. tilbagebetalinger.

Trafficpartner-, rejsebureau- samt udlejeroplysninger anvendes og behandles i forbindelse med de processer, der gennemføres mht. samarbejdspartnerne.

Til at administrere og forbedre vores produkter, serviceydelser og daglige drift

Vi anvender personoplysninger til at administrere og forbedre vores produkter, hjemmesider, mobil-apps, kundeloyalitets- eller kundegenkendelsesprogrammer og andre serviceydelser.

Vi fører tilsyn med, hvordan vores serviceydelser bruges for at beskytte dine personoplysninger samt opdage og forhindre svindel, andre strafbare gerninger og misbrug af serviceydelser. Det hjælper os med at sikre, at det er sikkert for dig at bruge vores serviceydelser.

Vi må anvende personoplysninger til at reagere på og administrere sikkerhedshændelser, forstyrrelser eller andre lignende hændelser. Det kan bl.a. være medicinske eller forsikringstekniske hændelser.

Vi må anvende personoplysninger til at udføre markedsundersøgelser samt intern videreudvikling og til at udvikle og forbedre vores produktsortiment, serviceydelser, shops og IT-systemer, sikkerhed, knowhow og den måde, vi kommunikerer med dig på.

Vi anvender optagelser fra overvågningskameraer til at opretholde sikkerheden for alle, der arbejder i eller besøger vores shops, lokaler og andre bygninger samt til forebyggelse, afsløring og retsforfølgning af strafbare handlinger. Vi kan også være afhængige af disse billeder for at etablere, udøve eller forsvare vores juridiske rettigheder.

Til at personalisere din oplevelse

Vi ønsker at sikre, at markedsføringstiltag (også online annoncer) i forbindelse med vores produkter og serviceydelser samt sådanne fra vores leverandører, samarbejdspartnere og TUI Group er relevante for dig.

For at gøre dette anvender vi dine personoplysninger ved at analysere dine tidligere køb, browservaner og søgeindstillinger, når du benytter vores hjemmeside. På denne måde kan vi skræddersy vores kommunikation, så den bliver mere relevant og interessant for dig.

Iagttagelsen af din browseradfærd og dine indkøb hjælper os med at forstå dig som kunde og gør det muligt for os, at tilbyde dig personaliserede tilbud og serviceydelser.

Vi må desuden tage hensyn til dine tilbagemeldinger til vores markedsføringstiltag mht. vores produkter og serviceydelser. På denne måde kan vi tilbyde dig produkter og serviceydelser, som bedre svarer til dine ønsker som kunde.

Hvis du ikke vil modtage en personaliseret service fra os, kan du til enhver tid online, telefonisk eller skriftlig (f.eks. pr. e-mail) ændre dine præferencer over for os. Vi vil så snarest muligt aktualisere dine oplysninger.

Til at tage kontakt til dig og interagere

Vi ønsker at servicere dig endnu bedre som kunde. Hvis du derfor kontakter os, f.eks. via e-mail, post, telefonisk eller de sociale medier, må vi anvende dine personoplysninger for at behandle dit bedst- og hurtigst muligt.

Vi skal behandle dine personoplysninger for at administrere reklamefremstød og konkurrencer, som du bestemmer dig for at deltage i. Herunder også sådanne, som vi organiserer sammen med vores leverandører og handelspartnere. For eksempel, hvis du vinder en præmie.

Vi vil gerne invitere dig til at deltage i kundeundersøgelser og andre markedsundersøgelser, som gennemføres til din fordel af TUI Group og andre organisationer.

For at vi bedre kan forstå dig som kunde, og for at være i stand til at forsyne dig med serviceydelser og markedsføringsmateriale (herunder online annoncering, der er relevant for dig), kan vi kombinere de personoplysninger, som vi indhenter, når du foretager køb i en shop, med personoplysninger indsamlet fra vores hjemmesider, mobil-apps og andre kilder.

Vi sælger ikke dine personoplysninger til tredjepart.

Marketingmaßnahmen

Vi anvender dine personoplysninger, som efterfølgende forklaret, på forskellige måder.

Til at forsyne dig med de produkter og serviceydelser, som du efterspørger

Vi skal behandle dine personoplysninger, så vi kan administrere din kundekonto eller din bestilling, forsyne dig med de ønskede produkter og serviceydelser og hjælpe dig ved bestillinger og evt. tilbagebetalinger.

Trafficpartner-, rejsebureau- samt udlejeroplysninger anvendes og behandles i forbindelse med de processer, der gennemføres mht. samarbejdspartnerne.

Til at administrere og forbedre vores produkter, serviceydelser og daglige drift

Vi anvender personoplysninger til at administrere og forbedre vores produkter, hjemmesider, mobil-apps, kundeloyalitets- eller kundegenkendelsesprogrammer og andre serviceydelser.

Vi fører tilsyn med, hvordan vores serviceydelser bruges for at beskytte dine personoplysninger samt opdage og forhindre svindel, andre strafbare gerninger og misbrug af serviceydelser. Det hjælper os med at sikre, at det er sikkert for dig at bruge vores serviceydelser.

Vi må anvende personoplysninger til at reagere på og administrere sikkerhedshændelser, forstyrrelser eller andre lignende hændelser. Det kan bl.a. være medicinske eller forsikringstekniske hændelser.

Vi må anvende personoplysninger til at udføre markedsundersøgelser samt intern videreudvikling og til at udvikle og forbedre vores produktsortiment, serviceydelser, shops og IT-systemer, sikkerhed, knowhow og den måde, vi kommunikerer med dig på.

Vi anvender optagelser fra overvågningskameraer til at opretholde sikkerheden for alle, der arbejder i eller besøger vores shops, lokaler og andre bygninger samt til forebyggelse, afsløring og retsforfølgning af strafbare handlinger. Vi kan også være afhængige af disse billeder for at etablere, udøve eller forsvare vores juridiske rettigheder.

Til at personalisere din oplevelse

Vi ønsker at sikre, at markedsføringstiltag (også online annoncer) i forbindelse med vores produkter og serviceydelser samt sådanne fra vores leverandører, samarbejdspartnere og TUI Group er relevante for dig.

For at gøre dette anvender vi dine personoplysninger ved at analysere dine tidligere køb, browservaner og søgeindstillinger, når du benytter vores hjemmeside. På denne måde kan vi skræddersy vores kommunikation, så den bliver mere relevant og interessant for dig.

Iagttagelsen af din browseradfærd og dine indkøb hjælper os med at forstå dig som kunde og gør det muligt for os, at tilbyde dig personaliserede tilbud og serviceydelser.

Vi må desuden tage hensyn til dine tilbagemeldinger til vores markedsføringstiltag mht. vores produkter og serviceydelser. På denne måde kan vi tilbyde dig produkter og serviceydelser, som bedre svarer til dine ønsker som kunde.

Hvis du ikke vil modtage en personaliseret service fra os, kan du til enhver tid online, telefonisk eller skriftlig (f.eks. pr. e-mail) ændre dine præferencer over for os. Vi vil så snarest muligt aktualisere dine oplysninger.

Til at tage kontakt til dig og interagere

Vi ønsker at servicere dig endnu bedre som kunde. Hvis du derfor kontakter os, f.eks. via e-mail, post, telefonisk eller de sociale medier, må vi anvende dine personoplysninger for at behandle dit bedst- og hurtigst muligt.

Vi skal behandle dine personoplysninger for at administrere reklamefremstød og konkurrencer, som du bestemmer dig for at deltage i. Herunder også sådanne, som vi organiserer sammen med vores leverandører og handelspartnere. For eksempel, hvis du vinder en præmie.

Vi vil gerne invitere dig til at deltage i kundeundersøgelser og andre markedsundersøgelser, som gennemføres til din fordel af TUI Group og andre organisationer.

For at vi bedre kan forstå dig som kunde, og for at være i stand til at forsyne dig med serviceydelser og markedsføringsmateriale (herunder online annoncering, der er relevant for dig), kan vi kombinere de personoplysninger, som vi indhenter, når du foretager køb i en shop, med personoplysninger indsamlet fra vores hjemmesider, mobil-apps og andre kilder.

Vi sælger ikke dine personoplysninger til tredjepart.

Markedsføringstiltag

Vi vil gerne høre din mening, så vi kan forbedre vores produkter og serviceydelser, og kontakter dig derfor muligvis i forbindelse med markedsundersøgelser. Du kan altid vælge, om du ønsker at deltage i vores markedsundersøgelser.

Deling af personoplysninger med leverandører og samarbejdspartnere

For at kunne levere de produkter og serviceydelser., som du har købt, skal vi dele dine personoplysninger med udbyderne af dine rejsepakker, herunder flyselskaber, hoteller, udlejere af ferieboliger og transportvirksomheder.

Vi arbejder også sammen med omhyggeligt udvalgte udbydere, som udfører bestemte funktioner for dig. For eksempel med virksomheder, som hjælper os med IT-serviceydelser, lagring og sammenknytning af data, markedsføring, markedsundersøgelse, behandling af betalinger samt disposition af produkter og serviceydelser.

Vi skal evt. dele personoplysninger til at bevare eller forsvare vores lovbestemte rettigheder; dette omfatter bl.a. videregivelse af personoplysninger til tredjepart, f.eks. for at forhindre bedragerier og reducere risici ved manglende betaling.

Hvis vi deler personoplysninger med andre organisationer, forlanger vi af dem, at oplysningerne opbevares sikre, og de må ikke anvende dine personoplysninger til egne markedsføringsformål.

Vi deler kun de personoplysninger, som er absolut nødvendige for vores leverandører og samarbejdspartnere, så de kan udføre deres serviceydelser for dig og os.

Deling af personoplysninger med tilsynsmyndigheder

For at du kan rejse, kan det være påbudt (afhængigt af, hvad statslige myndigheder måtte kræve på det pågældende afgangs- og/eller ankomststed) at videregive og behandle dine personoplysninger til brug for paskontrol, grænsekontrol, sikkerhed og terrorbekæmpelsesformål eller til andre formål, som de måtte finde passende.

Nogle lande tillader kun rejseaktivitet, hvis man oplyser sine passageroplysninger på forhånd (f.eks. Caricom API Data og US Secure Flight Data). Disse krav kan variere afhængigt af dit rejsemål, og vi anbefaler, at du undersøger det. Selvom vi ikke er forpligtet hertil, understøtter vi dig gerne.

Vi kan dele det minimum af personoplysninger, der er nødvendigt, med andre offentlige myndigheder, hvis loven kræver det, eller i det omfang vi i juridisk henseende har lov til at gøre det.

Deling af personoplysninger inden for TUI Group

Vores privatlivspolitik gælder for alle serviceydelser men omfatter ikke serviceydelser fra andre leverandører og samarbejdspartnere, der har en særskilt privatlivspolitik, der ikke inkorporer denne privatlivspolitik. Vi må dele de nødvendige personoplysninger med andre virksomheder inden for TUI Group, f.eks. for at levere de produkter og serviceydelser, som du efterspørger, for at administrere og forbedre vores produkter, tjenester og daglige drift, for at gøre din oplevelse personlig, for at kontakte og interagere med dig, hvor det måtte være hensigtsmæssigt og, i det omfang det er tilladt, til markedsførings- og markedsundersøgelsesformål.

Vi kan også dele personoplysninger med en organisation, hvortil vi sælger eller overdrager (eller indgår forhandlinger om at sælge eller overdrage) vores virksomheder eller rettigheder eller forpligtelser i henhold til nogen form for aftale, vi måtte have med dig. Hvis overdragelse eller salg finder sted, kan den organisation, der modtager dine personoplysninger, bruge dine personoplysninger i overensstemmelse med denne privatlivspolitik.

Beskyttelse af dine personoplysninger

Vi ved, hvor vigtigt det er at beskytte og håndtere dine personoplysninger. Vi træffer passende beskyttelsesforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger fra at de hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, samt fra at uautoriserede tilgår, bruger, ændrer eller offentliggør dine oplysninger.

Men sikkerheden af dine personoplysninger er også afhængig af dig. For eksempel, hvis du har modtaget eller valgt en adgangskode, som giver dig adgang til bestemte ydelser, er det dit eget ansvar, at adgangskoden holdes hemmeligt.

De personoplysninger, som vi indsamler fra dig, kan blive overført til og opbevaret hos en destination uden for det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS). De må også behandles af virksomheder, som opererer uden for EØF, og arbejder for os eller en af vores leverandører. Vi træffer egnede sikkerhedsforanstaltninger for at garantere, at dine personoplysninger er omfattet af et passende beskyttelsesniveau, og at de behandles i overensstemmelse med nærværende privatlivspolitik. Disse beskyttelsesforanstaltninger omfatter bl.a. tilsvarende kontraktbestemmelser, f.eks. af den Europæiske Kommission godkendte standard kontraktbestemmelser samt et passende beskyttelsesniveau.

Opbevaring af personoplysninger

Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, som er beskrevet i denne privatlivspolitik, og vi følger også, hvad der er god skik i branchen, og de anbefalinger og retningslinjer, der findes. Efter dette tidsrum sletter vi personoplysninger på en sikker måde. Hvis oplysninger efter dette tidsrum er nødvendige for analytiske, historiske eller andre legitime forretningsformål, gennemfører vi egnede foranstaltninger for at anonymisere disse oplysninger.

Om cookies og lignende teknologier

Cookies er små datafiler, som en hjemmeside kan bruge til at indsamle og lagre en række oplysninger på din stationære computer, bærbare computer eller andet elektronisk udstyr med. Cookies hjælper os til at levere vigtige funktioner på vores hjemmesider og mobil-apps, og vi bruger cookies for at forbedre din kundeoplevelse. Vær venligst også opmærksom på vores separate cookie-politik.

Links til andre hjemmesider

Vores hjemmesider eller mobil-apps kan indeholde links til hjemmesider, der drives af andre organisationer, og som har deres egne privatlivspolitikker. Læs vilkårene samt privatlivspolitikken grundigt, før du afgiver personoplysninger til en anden organisations hjemmeside, eftersom vi ikke påtager os ansvar eller forpligtelser for andre organisationers hjemmesider.

Funktioner fra de sociale medier

Vores hjemmeside eller mobil-apps kan indeholde sociale medie funktioner såsom Facebook, Twitter, Google+ og Pinterest, som har deres egne privatlivspolitikker.

Vi opfordrer dig til at læse deres betingelser og vilkår samt privatlivspolitik grundigt, før at du afgiver personoplysninger, eftersom vi ikke påtager os ansvar eller forpligtelser for disse funktioner.

Adgang til og opdatering af dine personoplysninger; klager

Du har ret til at anmode om en kopi af de personoplysninger, som vi har om dig. Du kan skrive til os for at bede om en kopi af andre personoplysninger, som vi har om dig.

Du bedes inkludere enhver detalje, der kan hjælpe os med at identificere og lokalisere dine personoplysninger. Hvis vi kan give indsigt i dine oplysninger, vil vi som udgangspunkt give dette gratis, medmindre der er tale om gentagne anmodninger. Er dette tilfældet, kan vi opkræve et rimeligt gebyr baseret på de administrative omkostninger.

Vi vil sikre os, at de personoplysninger, som vi har om dig, er korrekte og opdaterede. Du bedes informere os, såfremt nogen af de oplysninger, som vi har, er forkerte.

Du kan også få dine personoplysninger korrigeret eller slettet, gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger og, såfremt dette er teknisk muligt, bede om at personoplysninger, som du har meddelt os, gives videre til en anden organisation.

Vi vil opdatere eller slette dine oplysninger, medmindre det er nødvendigt at opbevare dem for at forfølge legitime, forretningsmæssige eller lovgivningsmæssige formål.

Du kan også kontakte os, hvis du vil klage over, hvordan vi indsamler, lagrer og anvender dine personoplysninger. Vi tilstræber at afhjælpe klager på den bedst mulige måde. Skulle du imidlertid være utilfreds med vores svar, kan du også henvende dig til det lokale tilsynsmyndighed - i Danmark Datatilsynet.

Du bedes skriftligt fremsende din anmodning eller klage til vores juridiske afdeling eller den databeskyttelsesansvarlige.

Adresse: Wolters Reisen GmbH, Parsevalstraße 7a, 40468 Düsseldorf/Tyskland

E-mail: datenschutz@tuivillas.com

Bemærk venligst at vi kan bede dig om at verificere din identitet før, vi kan handle på din anmodning eller klage. Vi kan også bede dig om mere information for at sikre, at du er autoriseret til at indgive en anmodning eller klage, når du kontakter os på vegne af en anden person.

Retsligt grundlag for behandling af personoplysninger

Vi vil kun indsamle og bruge dine personoplysninger, hvis mindst en af de følgende betingelser er opfyldt:

  • Vi har dit samtykke.

Eksempel: Udlejerkonto

Du giver os tilladelse til at behandle dine personoplysninger, når du som udlejer af en feriebolig opretter en udlejerkonto.

  • Det er nødvendigt for at kunne kontakte dig, eller hvis du ønsker, at der gennemføres tilsvarende skridt, inden kontrakten indgås.

Eksempel: For at levere de produkter og serviceydelser, som du anmoder om

Vi er nødt til at behandle dine personoplysninger, så vi kan håndtere din konto eller bestilling, levere de produkter og serviceydelser, som du ønsker at købe, og hjælpe dig med bestilling og eventuel tilbagebetaling.

  • Det er nødvendigt for os for at overholde en retlig forpligtelse.

Eksempel: Deling af personoplysninger med tilsynsmyndigheder

For at du kan rejse, kan det være obligatorisk (efter krav fra de statslige myndigheder på stedet for afrejse og/eller destination) at oplyse og behandle dine personoplysninger af hensyn til paskontrol, grænsekontrol, sikkerhed og terrorbekæmpelsesformål eller til andre formål, som de måtte finde passende.

  • Det er nødvendigt for at beskytte dine eller en anden fysisk persons vitale interesser.

Eksempel: I en nødsituation

Dit forsikringsselskab, dets assurandører og lægefagligt personale kan udveksle personoplysninger og særlige kategorier af personoplysninger med os i situationer, Hvor vi/de skal handle på dine vegne eller af hensyn til andre kunder eller i en nødsituation.

  • Det er i samfundets interesse, eller vi har fået pålagt en opgave, der hører under offentlig myndighedsudøvelse.

Eksempel: Sikkerhedstiltag

Vi kan bruge personoplysninger til at reagere på og håndtere sikkerhedstiltag, ulykker eller andre lignende hændelser, herunder til medicinske og forsikringsmæssige formål.

  • Det er i vores eller en tredjeparts legitime interesse, og dine interesser og rettigheder ikke går forud for disse.

Eksempel: For at skræddersy din oplevelse

Vi kan bruge dine personoplysninger til bedre at forstå dine interesser, så vi kan forsøge at forudsige, hvilke andre produkter, serviceydelser og informationer, du vil være mest interesseret i. Dette gør det muligt at tilpasse vores kommunikation for at gøre den mere relevant og interessant for dig.

Hvis vi har behov for at behandle særlige kategorier af personoplysninger, f.eks. helbredsoplysninger af medicinske årsager, vil vi kun behandle disse oplysninger, hvis en eller flere af følgende yderligere betingelser er opfyldt: Vi har dit udtrykkelige samtykke; det er nødvendigt for at beskytte dine eller en anden fysisk persons vitale interesser, og du er fysisk eller juridisk ikke i stand til at give dit samtykke; det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares; det er nødvendigt af hensyn til væsentlige samfundsinteresser.

Sikkerhed på nettet

Stadig oftere sker der bedrageriforsøg på nettet, samtidig bliver svindlernes fremgangsmåde stadig mere professionelt. Derfor vil vi her informere dig om mulige risici. Vær venligst opmærksom følgende oplysninger:

Pas på phishing:

Det er ikke altid til at se med det samme, om en e-mail eller en hjemmeside er ægte. Forfalskninger ligner ofte til forveksling den ægte vare. En første henvisning giver domænet. Vær opmærksom på endelser som f.eks. ...tuix i stedet for ...tui eller ...adraveo i stedet for …atraveo. Hyppigt indeholder forfalskede e-mails også konkrete betalingsopfordringer. Hvis du har modtaget en e-mail, hvor du tror, at den ikke kommer fra os, så svar ikke, og klik ikke på links eller vedhæftede filer. Meddel denne hændelse til os, idet du sender den pågældende e-mail videre til kundenservice@tuivillas.com. Åbn hertil en ny e-mail og vedhæft den mistænkelige mail. På denne måde har vi bedre mulighed for at kunne spore mailens afsender.

Pas på ved fake-tilbud på internettet:

Forfalskede tilbud eller salgsplatforme er ligeledes ikke nemt at opdage. Til dels handler det om kopier af ægte webshops, som virker meget seriøse – inklusive forfalskede handelsbetingelser og kolofon. Vær kritisk ved hjemmesider med usædvanligt gode tilbud. Hvis du skulle være i tvivl, om hjemmesiden eller et tilbud er ægte, så kontakt gerne vores kundeservice på kundenservice@tuivillas.com eller +49 (0)211 66 88 78-830.

Et tegn på useriøse tilbud er også, hvis der udelukkende kan vælges overførsel som betalingsmåde. Svindlerne sidder ofte i udlandet, som regel findes deres tilbud slet ikke. Her hjælper det, hvis man inden bestilling på nettet via søgemaskiner eller i fora informerer sig om den pågældende shop. Også forbrugerorganisationer informerer om aktuelle tilfælde af bedrageri. Hvis du er usikker, om det  muligvis er et forfalsket tilbud, så kontakt vores kundeservice på kundenservice@tuivillas.com eller +49 (0)211 66 88 78-830.

Vi vil aldrig opfordre dig til at overføre en forudbetaling eller hele rejseprisen til en udenlandsk konto. Undgå betalingsservices som Western Union, paysafe eller Ukash.

Beskyt dine personoplysninger:

Indtast aldrig dine login-data på ukendte eller formentlig kendte hjemmesider, heller ikke hvis du direkte opfordres hertil. Kontroller domænet omhyggeligt, og vær særlig forsigtig ved kombinationer som f.eks. ...tuix.de i stedet for ...tui.de eller ...adraveo.com i stedet for ...atraveo.com . Sikre sider kan kendes på lås-symbolet og forkortelsen "https" på din browsers adresselinje. atraveo vil aldrig opfordre dig til at indtaste dine oplysninger på en ikke krypteret hjemmeside ("http" i stedet for "https").

Yderligere oplysninger om emnet Sikkerhed på nettet kan du finde på siderne af det tyske Bundesamt für Sicherheit in der Informationstechnik.

Ændring af vores privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik erstatter alle tidligere versioner. Vi kan ændre privatlivspolitikken på ethvert tidspunkt, så du bedes venligst jævnligt tjekke vores hjemmeside(r) for opdateringer. Hvis ændringerne er betydelige, vil vi sørge for en fremtrædende meddelelse på vores hjemmeside(r), samt en elektronisk underretning om ændringer af privatlivspolitikken, såfremt vi mener, at det er passende.

Sidste opdatering: Maj 2018

Nøglebegreber

Dataansvarlig: Den dataansvarlige afgør, til hvilke formål og med hvilke hjælpemidler der må foretages behandling af personoplysninger.

Det Europæiske Økonomiske Fællesskab (EØF): EU-medlemsstater samt Norge, Island og Liechtenstein.

Online markedsføring: Markedsføringstiltag, som du kan se på internettet.

Særlige kategorier af personoplysninger: Dette er kategorier af personoplysninger om race eller etnisk oprindelse, politisk, religiøs eller filosofisk overbevisning eller fagforeningsmæssigt tilhørsforhold samt behandling af genetiske data, biometriske data med det formål entydigt at identificere en fysisk person, helbredsoplysninger eller oplysninger om en fysisk persons seksuelle forhold eller seksuelle orientering.

Caricom API Data: Nogle af eller alle Caricom-staterne har indgået en aftale med USA, hvorved advance passenger data, der er krævet af og givet til Caricom stater til brug for grænsesikkerhedsformål, vil blive videregivet til USA's Department for Homeland Security til behandling på vegne af disse Caricom stater. Se Caricoms hjemmeside for yderligere oplysninger.

US Secure Flight Data: Transportsikkerhedsmyndigheden (TSA) kræver, at du oplyser dit fulde navn, fødselsdato og køn af hensyn til screening af overvågningslister. Du skan også oplyse dit "redress-nummer", hvis du har et sådan. Hvis du undlader at give disse oplysninger, kan det resultere i, at du bliver nægtet transport eller nægtet adgang til boardingområdet. TSA kan dele de oplysninger, som du har givet, med retshåndhævende myndigheder eller efterretningstjenester eller andre, der er nævnt under TSA's "system of records notice". Se TSA’s hjemmeside for yderligere oplysninger.

COOKIE-OPLYSNING

Über Cookies und ähnliche Technologien

Om cookies og lignende teknologier

Cookies er små datafiler, som en hjemmeside kan bruge til at indsamle og lagre en række oplysninger på din stationære computer, bærbare computer eller andet elektronisk udstyr med. Cookies hjælper os til at levere vigtige funktioner på vores hjemmesider og mobil-apps, og vi bruger cookies for at forbedre din kundeoplevelse. Med vores tilladelse må cookies fra andre virksomheder anbringes på vores hjemmesider og mobil-apps. For eksempel anvender vi cookies til følgende:

Forbedring af hjemmesidernes og mobil-apps’ arbejdsmåde

Med cookies kan vi vurdere og forbedre arbejdsmåden af vores hjemmesider og mobil-apps, så vi kan personalisere din oplevelse og gøre det muligt, at du kan anvende den mange nyttige funktioner. Cookies hjælper os f.eks. med at spore, hvad du bestiller, når du bevæger dig gennem hvert trin af bestillingsprocessen, de hjælper os med at huske dine præferencer som f.eks. seneste søgninger eller oplyste feriedage og indholdet af din online-indkøbskurv.

Forbedring af vores hjemmesiders og mobil-apps’ ydelse

Cookies hjælper os med at forstå, hvordan vores hjemmesider og mobil-apps anvendes, f.eks. idet de meddeler os, om du ved brug af siden får fejlmeldinger, så vi kan teste forskellige udformninger af vores hjemmeside og mobil-apps. Hjemmeside-analyser, herunder Google Analytics og AT Internet, leverer oplysninger om antallet af besøgende på vores hjemmeside og mobil-apps, hvilke områder på vores hjemmeside og mobil-apps er særlig populære og om der er tendenser, f.eks. at en bestemt side hovedsagelig besøges at mennesker i et bestemt land. Disse cookies hjælper os i sidste ende med at gøre dit besøg på vores hjemmeside bedre.

Tilbud af relevante online annoncer

Vi anvender cookies for at tilbyde online annoncer, som vi tror er særlig interessante for besøget på vores hjemmesider, mobil-apps og besøget af andre hjemmesider. Således hjælper disse cookies os med at foreslå afgange fra din nærmeste lufthavn, en ferie på en destination, som du har interesseret dig for, eller produkter, som du måske kan lide.

Disse cookies må indsamle oplysninger om din online-adfærd, som f.eks. din IP-adresse, den hjemmeside, som du kom fra til vores hjemmeside samt oplysninger om din ordrehistorik eller indholdet af din indkøbsvogn.

Dette betyder, at du kan se vores annoncer på vores hjemmesider, mobil-apps og hjemmesider fra andre virksomheder. Du kan også se annoncer for andre virksomheder på vores hjemmesider og mobil-apps.

For at hjælpe os med kun at vise online annoncer, der er relevante for dig, sammenknytter vi også data, som vi indsamler via cookies i browseren på dine enheder, med andre oplysninger, vi har indsamlet.

Måling af effektiviteten af vores markedsføringstiltag inkl. online annoncer

Cookies kan sige os, om du har set en bestemt annonce, og hvor længe det er siden. Med disse oplysninger kan vi måle effektiviteten af vores online reklamefremstød og kontrollere, hvor mange gang du fik vist en annonce. Således forhindres, at du hele tiden får vist den samme annonce. Vi anvender også cookies for at måle effektiviteten af vores markedsføringstiltag mht. om du f.eks. har åbnet en markedsførings-e-mail, som vi har sendt til dig.

Dine valgmuligheder mht. cookies

Du kan anvende dine browser-indstillinger til at acceptere eller afvise nye cookies og slette eksisterende cookies. Du kan også indstille din browser således, at den hver gang meddeler, hvis der gemmes nye cookies på din computer eller en anden enhed. Detaljerede oplysninger om, hvordan du kan administrere cookies, finder du på hjemmesiderne All About Cookies og Your Online Choices.

Hvis du bestemmer dig for at deaktivere nogle eller alle cookies, kan du evt. ikke udnytte alle muligheder på vores hjemmesider eller mobil-apps. Du kan måske ikke lægge produkter i din indkøbskurv, ikke gå til kassen eller ikke gøre brug af vores produkter eller serviceydelser, hvor du skal logge dig ind.

Såfremt vi viser personaliserede annoncer på hjemmesider fra andre virksomheder, vises normalt et AdChoices-ikon. Ved at klikke på dette ikon vises en særlig vejledning om, hvordan du kan kontrollere dine indstillinger mht. onlineannoncer. Flere oplysninger findes på YourAdChoices-hjemmesiden.

Ændringer i vores cookie-politik

Denne cookie-politik erstatter alle tidligere versioner. Vi må ændre politikken på ethvert tidspunkt, så du bedes venligst jævnligt tjekke vores hjemmeside(r) for opdateringer. Hvis ændringerne er betydelige, vil vi sørge for en fremtrædende meddelelse på vores hjemmeside(r), samt en elektronisk underretning om ændringer af privatlivspolitikken, såfremt vi mener, at det er passende.

Sidste opdatering: Maj 2018

Nøglebegreber

Hjemmeside-analyse: Hjemmeside-analyser, som f.eks. Google Analytics, Google Optimize og AT Internet, hjælper os med at forstå, hvordan vores hjemmeside bruges. Herved kan vi se i en række rapporter, hvordan brugerne interagerer med vores hjemmeside og mobil-apps. Dette hjælper os med kontinuerligt at forbedre hjemmeside-besøget for brugerne.

Hjemmeside-analyser anvender såkaldte første-parts cookies for at følge brugerinteraktioner. I vores tilfælde anvendes de til at indsamle oplysninger om, hvordan brugerne anvender vores hjemmeside og mobil-apps. Vi anvender så oplysningerne til at oprette rapporter, som hjælper os med at gøre vores hjemmeside bedre.

Denne hjemmeside benytter Google Analytics, en netanalyseservice fra Google LLC (”Google”). Google Analytics benytter såkaldte ”cookies“, som er tekstfiler, der lagres på din computer og hjælper med at analysere din brug af hjemmesiden. Oplysningerne, som dannes af cookien, om din færdsel på websitet (inklusive din IP-adresse) overføres til en af Googles servere i USA og lagres der. Google anvender disse informationer til at analysere din brug af hjemmesiden, til at generere rapporter over aktiviteterne på websitet til udbyderne af hjemmesiderne og for at kunne byde på yderligere serviceydelser, som er forbundet med brugen af hjemmesiden og internettet. Google vil evt. også overføre disse oplysninger til andre, for så vidt som dette kræves af loven eller såfremt tredjemand behandler disse oplysninger på Googles vegne. Google vil under ingen omstændigheder knytte din IP-adresse til andre oplysninger fra Google. Du kan forhindre installationen af cookies via dine browser-indstillinger; vi gør dog opmærksom på, at du i så fald evt. ikke vil kunne benytte alle funktionerne på denne hjemmeside fuldt ud. Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du, at Google anvender dine data på den før beskrevne måde og til de nævnte formål.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod indsamling og lagring af oplysningerne med virkning for fremtiden. Hertil kan du anvende følgende plugin.

Vores hjemmeside anvender anonymiserings-funktionen fra Google Analytics. IP-adresser lagres og behandles således kun forkortet, således at de ikke kan spores tilbage til den enkelte person.

Den på denne hjemmeside implementerede Google-Analytics-kode understøtter display-annoncer. I forbindelse med Google-Analytics-koden til display-annoncer er der aktiveret remarketing på denne hjemmeside. Vores annoncer vises på hjemmesider via tredjeparter, inklusive Google. Vi og tredjeparter, inklusive Google, anvender herved cookies. Den kombinerede brug af første part-cookies (f.eks. Google-Analytics-cookies) og tredje part-cookies (f.eks. doubleclick-cookies) tillader på basis af dine tidligere besøg på denne hjemmeside en målrettet udformning, optimering og visning af annoncer. Du kan via indstillingerne deaktivere Google-Analytics for display annoncer og tilpasse annoncer i Google-displaynetværket. Desuden anvendes på denne hjemmeside Google-funktionerne "Rapporter om ydelsen ud fra demografiske kendetegn og interesser".

Hvis du vil deaktivere Google Analytics-annoncefunktioner, kan du gøre det på følgende måde: Følg f.eks. dette link til Beskyttelsesregler for reklamedata fra Google. Alternativt kan du gå til deaktiveringssiden fra Netzwerkwerbeinitiative og gennemføre de pågældende indstillinger.

Vi anvender en løsning fra AT Internet til at analysere og fortolke brugen af vores hjemmesider. Målet er at udforme vores hjemmesider således, at de optimalt tilpasses dine ønsker. Vi vil forbedre både brugervenligheden og kvaliteten af vores hjemmesider, og præsentere dig på en kundevenlig måde for aktuelle, interessante produkter og oplysninger.

Dertil er det nødvendigt, at vi statistisk indsamler og analyserer brugeradfærden på vores hjemmesider. Analyse-toolet er teknisk udformet således, at det med de oplysninger, som vi har adgang til, ikke er muligt at spore tilbage til den enkelte person eller at oprette en personlig brugerprofil.

AT Internet anvender herved bl.a. cookies. Cookies gemmes som tekstfiler på din computer. De gør det muligt at genkende dig ved gentagne besøg. Du kan til enhver tid konfigurere indstillingerne i din browser således, at cookies afvises eller direkte slettes. Vær hertil opmærksom på de pågældende vejledninger fra din browserproducent. Vi gør opmærksom på, at du evt. ikke kan udnytte alle funktioner på vores hjemmeside fuldt ud.

I forbindelse med indsamlings- og behandlingsprocessen anvender AT Internet også online-brugernes IP-adresse. For at beskytte disse oplysninger gemmes de i anonymiseret form i en begrænset periode (6 måneder), således at alle statistiske analyser gennemføres uden at oplysningerne kan spores tilbage til den enkelte person. AT Internet offentliggør ingen statistiske personoplysninger.

Vi analyserer oplysningerne især mht. følgende formål: 

  • gennemføring af performance- eller rentabilitets-sammenligning af vores hjemmesider,
  • tælling af besøgende,
  • tracking af brugen af f.eks. på hjemmesiden viste online annoncer, partner- og affiliate-programmer, rich-media-indhold eller særlige kampagner,
  • måling af områder på hjemmesiden, der er særlig attraktive for dig,
  • analyse af online-brugernes oprindelse til lokal optimering af vores tilbud.

Online markedsføring: Markedsføringstiltag, som du kan se på internettet.