Log ind

Bookingordre

Bolig-nr. 792755

Feriebolig til op til 4 personer
Les Lecques, Côte d'Azur (Var), Frankrig

  • maksimal 4 personer inkl. børn  
    Kæledyr er ikke tilladte

Din adresse

Du bedes angive mindst et af de to telefonnumre, så vi kan komme i kontakt med dig, hvis der mod forventning skulle opstå et problem i forbindelse med din booking.
+
+

Din meddelelse til vores kundeservice

* Obligatoriske felter

Medrejsende 

Almindelige forretningsbetingelser

Jeg har læst og accepterer formidlingsbetingelserne fra Wolters Reisen GmbH | TUI GROUP, de almindelige forretningsbetingelser fra Anbieters HHD AG | Interhome, databeskyttelsesbestemmelserne og i tilfælde af tegning af en forsikring også forsikringsbetingelserne, som der linkes til ovenfor. Jeg er bekendt med, at der kan opstå gebyrer ved afbestilling af ferieboligen.

10% af lejeprisen ved annullering til og med den 43.. dag forud for ankomstdagen
50% af lejeprisen ved annullering til og med den 29.. dag forud for ankomstdagen
80% af lejeprisen ved annullering til og med den 2.. dag forud for ankomstdagen
100% af lejeprisen ved annullering på ankomstdagen
Jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet med tilbud, nyheder, rejsetips og kampagner.
Har du indtastet alle oplysninger? I så fald bedes du kontrollere en ekstra gang, at alle oplysningerne er fuldstændige og korrekte. Når du har klikket på "Book" vil du blive sendt videre til næste side, hvor vi bekræfter din booking under angivelse af de vigtigste bookingdata.
I overensstemmelse med vores datebeskyttelsesbestemmelser behandles dine data naturligvis fortroligt fra start til slut. Med henblik på en optimal afvikling af bookingen kan det være nødvendigt at videresende dine personlige oplysninger til ydelsesgivere med sæde i et land, der ikke er medlem af EU/EØS og som EU ikke har indgået en databeskyttelsesaftale med.

Obs.: Bookingen er bindende, når først du har klikket på “Book“. Efterfølgende sendes en meddelelse til udbyderen med opfordring til at bekræfte bookingen. Hvis du ønsker at ændre eller annullere bookingen, kan der opstå gebyrer i henhold til de ovennævnte angivelser samt vores forretningsbetingelser. Skulle det ske, at udbyderen mod forventning afviser bookingen, vil du naturligvis ikke blive opkrævet noget gebyr.
Du kan gemme siden med bekræftelsen og de almindelige forretningsbetingelser i et pdf-format eller printe dem ud.

Vi garanterer en sikker booking

SSL Dine data overføres krypteret ved hjælp af sikkerhedssoftwaren SSL, som beskytter dine følsomme oplysninger mod misbrug via uberettiget tredjemand.