Log ind
Testet af ferieboliggæster
Blogindlæg fra den 16-05-2013

Alt flyder af sig selv: Liquid Search og IBE5

Vores store relancering handler ikke kun om et nyt design, men også om en ny booking- og søgefunktion. Formål: at gøre din online-søgning efter en feriebolig endnu nemmere og endnu mere overskuelig.

"Intet mindre end skabelsen af den bedste feriebolig-portal på internettet". Sådan sammenfattede atraveos forretningsfører Dirk Froelje målet, som har været klart under udviklingsfasens mange måneder. Resultatet er ikke blot et nyt design, men også vores IBE 5, en nyudviklet bookingmaskine med retningsvisende funktioner. Alle trinene under bookingen af en feriebolig forenes her i et nyt Front-end-program, som gør bookingprocessen nemmere og mere overskuelig. Efterfølgende kan du kort læse, hvad der nu er anderledes, når du søger efter en feriebolig på atraveos website. Nu er din drømmebolig og dermed også din næste drømmeferie hele tiden kun et enkelt klik væk.

Liquid Search: Den nye søgefunktion til din feriebolig

Takket være Liquid Search, vores nye søgeteknologi, finder du hurtigt og nemt frem til de tilbud, der passer til netop dine behov. De tider, hvor man hurtigt mistede overblikket under de enkelte trin i søgningen efter sit rejsemål, er nu forbi. Hos atraveo foregår hele søgeprocessen på én og samme side, der sammenfatter alle relevante serviceoplysninger: Hvis du for eksempel søger efter en bolig i Bretagne, får du samtidig vist regionens interessante ferieområder og deres navne på det nye Google-kort. Hvor stor en efterspørgsel du må regne med i den respektive ferieregion fremgår af den integrerede bookingkalender: Til hver uge i kalenderen er der angivet en efterspørgselsprognose, ligesom vi oplyser, hvor mange af de udbudte ferieboliger der stadig er ledige. Hvis du er fleksibel med hensyn til rejsetidspunktet, kan du nemt vælge et mindre efterspurgt tidsrum og dermed givetvis spare en del penge. Endeligt foreslår vi nogle populære søgekriterier til hver enkelt region. Således bliver man for eksempel gjort opmærksom på, at det kan være en god idé at søge efter boliger med sauna og indendørs pool, hvis ferien skal tilbringes i Danmark.

Overskuelig prisberegning: Endeløse pristabeller hører fortiden til

Når du har så har fundet den passende feriebolig efter at have angivet dine individuelle søgekriterier, vil du naturligvis gerne vide, hvad det hele koster. Hos mange udbydere er det ikke nogen nem opgave: De mange forskellige tillæg, afgifter, nedslag, ekstraomkostninger, særpriser og så videre kan hurtigt få een til at miste overblikket. I forbindelse med indførelsen af vores nye bookingmaskine har vi derfor også afskaffet pristabellerne. Så vidt muligt beregnes den samlede pris for det valgte tidsrum og det oplyste antal rejsende. Og det er nemt at overskue, hvad eventuelle valgfrie serviceydelser koster, såsom bestilling af slutrengøring eller sengetøj. Hvis du ændrer rejsetidsrummet eller vælger valgfrie serviceydelser til eller fra, kan du med det samme se, hvordan ændringerne påvirker den oplyste rejsepris. På bookingsiden viser atraveo dig desuden, hvilket beløb der skal betales henholdsvis forud for rejsen og fremme på stedet.

Andre features: Større gennemskuelighed og komfort

Ud over vores IBE 5 og Liquid Search venter dig også andre hjælpsomme funktioner. Ved hver feriebolig angives det eksempelvis, hvornår den sidst er blevet booket, hvor længe den har været udbudt samt hvem udbyderen er. Hvis udbyderen er en rejsearrangør, får du desuden oplyst, hvordan der stilles garanti for kundernes betaling. Og selvfølgelig spiller kundevurderingerne også en vigtig rolle: Både vurderinger af selve boligen og rejseområdet kan være en stor hjælp, når du skal vælge feriebolig. Under søgningen kan du nemt sætte boliger på din huskeliste med et enkelt klik. Disse boligpræsentationer gemmes i den røde menu i venstre side af skærmen og kan når som helst hentes frem på skærmen igen. I samme side af skærmen finder du ligeledes en oversigt over dine senest søgninger og de senste sete boliger. På den måde mister du ikke overblikket, når du sammenligner de enkelte tilbud med hinanden.

Testet af ferieboliggæster

Med så mange innovationer er det naturligvis vigtigt, at brugervenligheden ikke går tabt undervejs. Under udviklingsfasen har vi derfor lagt vægt på kun at integrere funktioner, som rent faktisk kan være en hjælp til dig, når du søger efter en passende feriebolig (denne tankegang skinner også igennem i vores nye designkoncept). Derfor har vi brugt masser af tid på at teste og optimere samtlige funktioner på det nye website.

Nu kan du også teste atraveos nye website. Oplev de nye features og find inspiration til dit næste ferieboligophold!