Log ind

Partnerprogram for udlejningen af feriehuse og ferielejligheder

Optimér besøgsantallet på din rejseportal

  • Driver du en rejseportal eller et lignende website, der henvender sig til de rejselystne? Så er atraveo den rigtige partner for dig til at få optimeret besøgsantallet på dit website. Udvid dit site med det største ferieboligudvalg, som internettet har at byde på.
  • atraveo er førende inden for online-formidlingen af feriehuse og ferielejligheder. atraveos integrerede formidlingsservice, der ud over et uovertræffeligt sortiment i form af mange detaljerede boligpræsentationer samt masser af kundevurderinger og en fremragende geografisk søgefunktion også omfatter en kvalificeret kundeservice, er med til at sikre, at du opnår en maksimal konverteringsrate med os.
  • Ved hjælp af vores partnerprogram stiller vi atraveos ferieboligmarked og samtlige features gratis til rådighed til integreringen i andre websites. Vi leverer sortimentet og de tekniske løsninger, tager os af kundeservicen og sørger for en gnidningsløs afvikling af samtlige bookinger. Vi forventer en marketingydelse (traffic) af dig som vores partner, som vi godtgør i form af en attraktiv bookingprovision.

Sammenfatning

  • Vores integrerede formidlingsservice, der består af boligpræsentationer, kundevurderinger, kundeservice, flersproget indhold samt vores online-søgemaskine IBE 5, garanterer en høj konverteringsrate
  • Simple og variationsrige former for integrering i dit website
  • Resultatafhængig godtgørelse for din traffic
  • Detaljeret rapportering med dagsaktuelle statistikker

Kontakt os i dag allerede og oplev hvordan atraveos ferieboligmarked også passer til dit website! Udfyld nedenstående kontaktformular og modtag helt uforpligtende nærmere informationer om vores affiliate program.

Du bedes angive dine data

Valgfrie informationer er markeret med (valgfrit).
Jeg accepterer reglerne om databeskyttelse
I overensstemmelse med vores datebeskyttelsesbestemmelser behandles dine data naturligvis fortroligt fra start til slut. De angivne personlige oplysninger registreres og gemmes udelukkende for at kunne komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gives under ingen omstændigheder videre til tredjemand.