Log ind
Call us on +49.211.668878130, Mondays to Fridays from 10 a.m. to 2 p.m. (CET)
Current Travel Information
Tilbage til søgeresultater
Bolig-nr. 975052

Feriebolig til op til 8 personer
Blåvand, Blåvand og omegn, Danmark

Dette feriehus kan desværre ikke bookes for tiden. Søg i stedet efter alternativer i Blåvand, ved Vesterhavet eller i Danmark.
  • Andre ferieboliger
  • Din by
  • Andre rejseområder
Dette feriehus ligger i Blåvand. Stedet angives på landkortet. Af diskretionsmæssige årsager angives feriehusets helt nøjagtige beliggenhed ikke. Den nøjagtige adresse modtager du sammen med rejsedokumenterne.
INGEN UNGDOMSGRUPPER - ENERGIVENLIGT HUS Super velholdt pool-hus med panoramaudsigt over vesterhavet. På en næsten 6000 m 2 stor klitgrund finder man dette velholdte hus. Huset er oprindelig bygget i 1989 men er løbende vedligeholdt/moderniseret. Således er der i 2010 blevet installeret lækkert nyt badeværelse med skøn spa til 4 personer. Køkkenet ligger i forbindelse med rigtig god spiseplads. Her finder man også husets brændeovn, der sørger for varme og hygge i på de kølige dage. Huset er forsynet med varmepumpe til både pool og hus samt led-lys i hele huset, hvilket gør huset meget energivenligt. I husets stueplan finder man lækkert badeværelse med spa til 4 personer og adgang til sauna. Går man op på første sal møder der én en helt fantastisk udsigt. Fra husets stue er der udsigt til Blåvands badestrand, der ligger blot 75 meter fra huset. Der er adgang til stranden med en sti fra huset. Huset har 4 super gode soverum - 3 af dem elevationssenge og muligheder for at se tv/dvd. I to af værelserne samt i stuen er der smart-tv. Til glæde for børnene er der: legetårn, klatrevæg, trampolin, rutsjebane og en trækvogn er der også stillet til rådighed. Gratis slutrengøring!
* Medmindre andet er angivet, er denne feriebolig ikke barrierefrit indrettet.

Udbyders almindelige forretningsbetingelser


25% af lejeprisen ved annullering til og med den 60.. dag forud for ankomstdagen
50% af lejeprisen ved annullering til og med den 35.. dag forud for ankomstdagen
100% af lejeprisen ved annullering til og med dagen forud for ankomstdagen
100% af lejeprisen ved annullering på ankomstdagen
Mindstebeløb EUR 70

Hvis der er et forbud mod indkvartering i det reserverede område og i rejseperioden, kan hver reservation annulleres gratis.

Ingen feriegæster har indtil videre tilkendegivet deres mening om denne bolig.