Log ind
Call us on +49.211.668878130, Mondays to Fridays from 10 a.m. to 2 p.m. (CET)
Current Travel Information
Tilbage til søgeresultater
Bolig-nr. 767440

Etværelseslejlighed til op til 1 person
Nendaz, Romandiet, (Les Quatre Vallées), Schweiz

Denne studiolejlighed kan desværre ikke bookes for tiden. Søg i stedet efter alternativer i Nendaz, i Romandiet eller i Schweiz.
 • Andre ferieboliger
 • Din by
 • Andre rejseområder
Denne studiolejlighed ligger i Nendaz. Stedet angives på landkortet. Af diskretionsmæssige årsager angives ferielejlighedens helt nøjagtige beliggenhed ikke. Den nøjagtige adresse modtager du sammen med rejsedokumenterne.
Der foreligger ingen beskrivelse af denne bolig.
* Medmindre andet er angivet, er denne feriebolig ikke barrierefrit indrettet.

Udbyders almindelige forretningsbetingelser

Cancellation ist possible according to the general terms and conditions of the provider HHD AG | Interhome .

10% af lejeprisen ved annullering til og med den 43.. dag forud for ankomstdagen
50% af lejeprisen ved annullering til og med den 29.. dag forud for ankomstdagen
80% af lejeprisen ved annullering til og med den 2.. dag forud for ankomstdagen
100% af lejeprisen ved annullering på ankomstdagen

Hvis der er et forbud mod indkvartering i det reserverede område og i rejseperioden, kan hver reservation annulleres gratis.

Det skriver kunder om denne studiolejlighed 

 • 5,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 05-08-2014, rejsetidsrum: Juli 2014

  „Meget smagfuldt og komfortabelt udstyret hytte med fantastisk udsigt over bjergene. Meget praktisk værelse layout, især for store familier eller flere par / familier / generationer: 3 soveværelser med 2 toiletter og 2 badeværelser (et med en smuk sauna) i kælderen; 2 soveværelser med 1 delt badeværelse og 1 toilet i stueetagen; 1 ekstra toilet og 1 ekstra badeværelse (med hjørne bad) på mezzanin (Mezzanino). Der er, såvel som i den rummelige opholdsstue med pejs, en tv - men mest af alt en fantastisk udsigt ned Rhône-dalen! Det moderne og veludstyrede køkken med induktion komfur i det store centrale blok kommer i to imponerende spiseområde - en i den centrale stue, én på den øverste terrasse - over. Ikke kun på denne top, overdækket terrasse du kan sidde komfortabelt, men også foran kælderen er der en elegant flet-møbler; er på to niveauer, afhængigt brand kurv på toppen desuden en grill. Alt i alt, ikke kun det smukke bjerglandskab, men også dette store hotel gjort sommeren en mindeværdig oplevelse for os (familie af 2 voksne og 4 børn i alderen 11 til 17 år og 2 bedsteforældre).

  Hvad du bør vide: Der er en meget stejl og smal adgangsvej endnu stejlere ned i en stram parkering og dreje området foran hytten, så vi har vores VW-bus parkeret andre steder sidst. Køkkenet er luksuriøse - blandt andet med to frysere, en ovn og en mikrobølgeovn samt en eksklusiv kapsel kaffemaskine - udstyret, men det mangler en enkel kedel og ved almindelig kaffe er en billig model, som - meget tilbage af skabet skjult - var tydeligvis påføres, når købt fra andre gæster. Selv badeværelserne er alle om praktiske el-tørring radiatorer, åbne brusere føre, men regelmæssigt "oversvømmelser" og vinduesfri badeværelser i kælderen, der handler på grund af de mørke fliser også lidt dystre. Fra Interhome kontor stedet en illustreret instruktion er givet (for el, varmt vand, varme, etc.), der ikke svarer til de faktiske forhold på stedet; planterne afbilledet søgninger jer alle forgæves (fundet men med lidt teknisk snilde stadig klare). Nogle mindre problemer med "forbrugerelektronik" (meget hyppig nedrivning af den trådløse forbindelse, regelmæssig display "nogen disk" af SE-kvalitet CD-afspiller) vil være repareres. De omkostninger, der opkræves for slutrengøring (CHF 400, - til 8 personer) synes dog - især i betragtning af den allerede stolte leje - absolut overdrevne.“ Gæsteanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget