Log ind
Call us on +49.211.668878130, Mondays to Fridays from 10 a.m. to 2 p.m. (CET)
Current Travel Information
Tilbage til søgeresultater
Bolig-nr. 624480

Feriebolig til op til 8 personer
Havneby, Rømø, Danmark

Dette feriehus kan desværre ikke bookes for tiden. Søg i stedet efter alternativer i Havneby, ved Vesterhavet eller i Danmark.
 • Andre ferieboliger
 • Din by
 • Andre rejseområder
Dette feriehus ligger i Havneby. Stedet angives på landkortet. Af diskretionsmæssige årsager angives feriehusets helt nøjagtige beliggenhed ikke. Den nøjagtige adresse modtager du sammen med rejsedokumenterne.

Designerhus direkte på havnefronten med panoramaudsigt over havn, Vadehavet, øen Sild, strand, klitter og golfbaner. Fra tagterrassen i 3. sals højde med 4-5 personers spabad og grill kan udeliv og udsigt nydes fuldt og ugenert. Stueetagen tjener primært ankomst og parkering. Værelser og et badeværelse findes på niveau 1, mens niveau 2 rummer boligens fælles opholdsareal med åbent køkken, et badeværelse og et soveværelse. Niveau 3 rummer praktisk depotrum med vaskemaskine, tørretumbler, opbevaringsplads og udgang til tagterrassen. Boligen er opført i en utrolig høj kvalitet i materialer og med en flot og stilsikker møblering i moderne skandinavisk design. Der er alt i hårde hvidevarer, integreret i det moderne køkken med masser af arbejdsplads. Der er hvidolierede trægulve overalt, dog ikke i baderum, der har klinker og gulvvarme. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

* Medmindre andet er angivet, er denne feriebolig ikke barrierefrit indrettet.

Udbyders almindelige forretningsbetingelser

Cancellation ist possible according to the general terms and conditions of the provider DanCenter A/S .

25% af lejeprisen ved annullering til og med den 33.. dag forud for ankomstdagen
80% af lejeprisen ved annullering til og med dagen forud for ankomstdagen
100% af lejeprisen ved annullering på ankomstdagen
Mindstebeløb EUR 65

Hvis der er et forbud mod indkvartering i det reserverede område og i rejseperioden, kan hver reservation annulleres gratis.

Det skriver kunder om dette feriehus 

 • 3,0 af 5
  En gæst skrev
  den 04-11-2017

  „Meget meget ved huset gav os den direkte placering i centrum inkl. Butikkerne og den fantastiske udsigt over havnen.
  Huset er stadig til salg, og udstyret af huset opfyldte ikke forventningerne (som helt verwohnte og slidte stole omkring spisebordet, lamper og løse stikkontakter og forkalket bruser vinduesvisker, brudte persienner, osv). / / Når ovnen skal bemærkes, at dette er et induktionskomfur, som også fungerer fint, når anvendelse af passende gryder og pander. / / Fra renlighed alt var perfekt.“ „Meget meget ved huset gav os den direkte placering i centrum inkl. Butikkerne og den fantastiske udsigt over havnen.
  Huset er stadig til salg, og udstyret af huset opfyldte ikke forventningerne (som helt verwohnte og slidte stole omkring spisebordet, lamper og løse stikkontakter og forkalket bruser vinduesvisker, brudte persienner, osv). / / Når ovnen skal bemærkes, at dette er et induktionskomfur, som også fungerer fint, når anvendelse af passende gryder og pander. / / Fra renlighed alt var perfekt.“ Kommentar af atraveo: Vi har sendt din anmeldelse videre til udbyderen og bedt vedkommende om at foretage en kvalitetskontrol af boligen. Gæsteanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 4,0 af 5
  En gæst skrev
  den 25-02-2017

  „Under sofabordet er et tæppe, der lugter mærkeligt ildelugtende fødder. I den øverste badeværelse, bruseren er så lille, at der er oversvømmet mens brusebad den halve bad. Det manglede saks og en kartoffelskræller i køkkenet, to af de fem brændere var ubrugeligt. Flere lys i huset ikke fungerede, startende ved indgangen. / Knyttet til huset var en "Til salg" skilt, hele huset virkede lidt forsømt.“ Gæsteanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 4,0 af 5
  En gæst skrev
  den 03-09-2016

  „Den placering.“ Gæsteanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 3,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 27-08-2016, rejsetidsrum: August 2016

  „Køkken veludstyret, badeværelse ovenpå for lille. Begge brusere urimeligt, ingen dør, ingen gardiner, hele badeværelset er efter brusebad under vand, selv om meget forsigtig. I en uhørt designer hus! Det ville være rart også insektnet i vinduerne, i hvert fald hvis man er bange for edderkopper. Ellers ren og godt vedligeholdt.

  Beliggende nær havnen og yder forbipasserende (vandrere) Indsigt i huset, vi ikke nødvendigvis forstyrres, men der er sikkert andre gæster. Vi var kun fire personer (2 voksne 2 børn) i huset, huset for 8 personer ville jeg helt sikkert for lille.“ „Køkken veludstyret, badeværelse ovenpå for lille. Begge brusere urimeligt, ingen dør, ingen gardiner, hele badeværelset er efter brusebad under vand, selv om meget forsigtig. I en uhørt designer hus! Det ville være rart også insektnet i vinduerne, i hvert fald hvis man er bange for edderkopper. Ellers ren og godt vedligeholdt.

  Beliggende nær havnen og yder forbipasserende (vandrere) Indsigt i huset, vi ikke nødvendigvis forstyrres, men der er sikkert andre gæster. Vi var kun fire personer (2 voksne 2 børn) i huset, huset for 8 personer ville jeg helt sikkert for lille.“ Kommentar af atraveo: Vi har sendt din anmeldelse videre til udbyderen og bedt vedkommende om at foretage en kvalitetskontrol af boligen. Gæsteanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 5,0 af 5
  En gæst skrev
  den 02-07-2016

  „Størrelse af huset og de moderne faciliteter.
  Perfekt beliggenhed med udsigt over havnen og Nordsøen.“ Gæsteanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget