Log ind
Dear customers,
due to a very high number of e-mails caused by the Covid-19 situation, we are currently only reachable by phone to a limited extent. You can reach our customer service at +49 211 668878130 Monday to Friday between 10:00 and 12:00 (CET).
Further information and answers to frequently asked questions can be found here.
Tilbage til søgeresultater
Bolig-nr. 317004

Feriebolig til op til 8 personer
Rødhus, Jammerbugten, Danmark

Dette feriehus kan desværre ikke bookes for tiden. Søg i stedet efter alternativer i Rødhus, ved Vesterhavet eller i Danmark.
  • Andre ferieboliger
  • Din by
  • Andre rejseområder
Dette feriehus ligger i Rødhus. Stedet angives på landkortet. Af diskretionsmæssige årsager angives feriehusets helt nøjagtige beliggenhed ikke. Den nøjagtige adresse modtager du sammen med rejsedokumenterne.
Fantastisk flot sommerhus i 2 etager, renoveret i 2009, beliggende på en stor klitgrund, kun 50 m fra stranden og med en helt enestående panoramaudsigt til Rubjerg Knude i nord og Bulbjerg i syd. Huset er totalrenoveret og fremstår i dag som nyt. Til huset hører et stor terrasseareal med havemøbler - herfra kan I nyde udsigten i fulde drag. Indvendig er der opvarmede klinkegulve. 2 dejlige badeværelse, begge med bruseniche. På husets 1. sal finder I det flotte køkken som bl.a. er udstyret med opvaskemaskine, amerikansk køleskab med isterningmaskine og fryser, varmluftovn samt komfur med keramiske kogeplader. Den smagfuldt indrettede opholdsstue med brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller, DVD-afspiller og TV samt 2 gode soveværelser, begge med dobbeltseng. I stueetagen findes der stort opholdsstue/aktivitetsrum med brændeovn, bobspil samt flere andre spil. I stueetagen finder I ligeledes de sidste 3 soveværelser, alle med dobbeltseng. Af yderligere udstyr kan vaskemaskine, tørretumbler, barneseng og høj barnestol nævnes. Huset er helårsisoleret og der er installeret et energibesparende varmegenvindingsanlæg. Et fantastisk sommerhus med en hel unik beliggenhed - til en dejlig og afslappende ferie uanset årstiden. Huset ligger ca. 8 km fra 18-hullers golfbane.
Ingen ungdomsgrupper.
Rygning ikke tilladt.
* Medmindre andet er angivet, er denne feriebolig ikke barrierefrit indrettet.
Ingen feriegæster har indtil videre tilkendegivet deres mening om denne bolig.