Log ind
Dear customers,
due to a very high number of e-mails caused by the Covid-19 situation, we are temporarily not available by phone. Please understand that response times to cancellation and rebooking requests can currently be significantly longer than usual. Please be assured that we will not forget anyone and take care of all your questions and matters. New bookings can be done without any problems and canceled bookings from the past are gradually processed.
Further information and answers to frequently asked questions can be found here.
Tilbage til søgeresultater
Bolig-nr. 311692

Etværelseslejlighed til op til 1 person
Falsterbo, Skåne (Skånes kyst), Sverige

Denne studiolejlighed kan desværre ikke bookes for tiden. Søg i stedet efter alternativer i Falsterbo, i Sydsverige eller i Sverige.
 • Andre ferieboliger
 • Din by
 • Andre rejseområder
Denne studiolejlighed ligger i Falsterbo. Stedet angives på landkortet. Af diskretionsmæssige årsager angives ferielejlighedens helt nøjagtige beliggenhed ikke. Den nøjagtige adresse modtager du sammen med rejsedokumenterne.
Der foreligger ingen beskrivelse af denne bolig.
* Medmindre andet er angivet, er denne feriebolig ikke barrierefrit indrettet.

Det skriver kunder om denne studiolejlighed 

 • 5,0 af 5
  atraveo-kunden G.Lammers skrev
  den 04-01-2011, rejsetidsrum: December 2010

  „Vi var her i den kolde vinter i 2010/2011. Det er godt at komme i sådan 's luksus hjem, hvis du har gået udenfor i sneen. Vi var her med 9 voksne. Alle par havde deres eget soveværelse. En fordel er også, at der er flere toiletter. Selv i haven skuret, som er ordentligt opvarmet og har også en privat bad. Den eneste ulempe var, at der ikke var mange store pander var i den ellers luksuriøse køkken.“ Gæsteanmeldelsen er en maskinoversættelse fra nederlandsk. Til originalsproget

 • 5,0 af 5
  En gæst skrev
  den 06-11-2009

  „Huset er perfekt til en ferie med familien. Køkkenet er fuldt udstyret og lader intet tilbage at ønske. Induktion komfur til madlavning og ovn og opvaskemaskine i back-venlige højde blev awesome.“ Gæsteanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

  Kilde: ferienhausmeinung