Log ind

Feriehuse i Trapani & ferielejligheder i Trapani

vis
 • Sicilien | ​En dukkert i egen pool
  385 tilbud

 • Sicilien | Topanmeldt
  85 tilbud

 • Sicilien | Feriehus nær stranden
  759 tilbud

 • Italien | En indretning ud over det normale
  81 tilbud

 • Italien | Ferie på en landejendom
  756 tilbud

 • Rom | Citytrip til Den Evige Stad
  167 tilbud

 • Italien | Huse til grupperejser
  133 tilbud

 • Italien | Badesjov i en feriepark
  7.888 tilbud

http://www.atraveo.dk//trapani
Link til kopi
Kortudsnittet er blevet ændret.
Automatisk opdatering
Hvorfor er det ikke alle tilbuddene, der bliver vist? 
map

Områdeanmeldelser

Samlet bedømmelse af Trapani

3,9 af 5 (66 gæsteanmeldelser)
Skriv en anmeldelse af dette område

Det skriver kunder om Trapani 

 • 3,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 18-09-2016, rejsetidsrum: September 2016

  „Smukke gamle bydel. Meget gode restauranter. Butikkerne i den gamle bydel er meget dyre. Hvis du ønsker at shoppe, hovedvejen mod Erice er bedre.
  Udflugter, medmindre du har en bil: Erice - meget let at nå med bus / gondol. Favangola - En time med færge, denne by er ikke så speciel. Der er cykel leje butikker overalt, hvilket giver cyklerne med børnesæder, at køre til strandene.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 928526. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 5,0 af 5
  atraveo-kunden Paula skrev
  den 15-08-2016, rejsetidsrum: Juli 2016

  „Værten var meget hjælpsomme. Når vi havde han anstrengte at hjælpe os et spørgsmål.
  Huset ligger tæt på lufthavnen, men der var ikke nogen stor støj. 20 minutter cykelafstand er der en lille landsby med et par lokale butikker, hvor du kan købe alle de varer. Trapani er en smuk region, hvor du kan proppe bezichtigen.Het anbefales at leje en bil.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 860179. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra nederlandsk. Til originalsproget

 • 4,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 10-06-2016, rejsetidsrum: Maj 2016

  „Jeg kan godt lide Trapani meget godt, jeg har været der to gange. Men der kan gøres mere for renholdelse af stranden mere.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 777878. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 4,0 af 5
  En atraveo-kunde har skrevet følgende anmeldelse
  den 30-03-2016, rejsetidsrum: Marts 2016

  anbefalelsesværdig

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 777361.

 • 4,0 af 5
  En atraveo-kunde har skrevet følgende anmeldelse
  den 19-10-2015, rejsetidsrum: September 2015

  anbefalelsesværdig

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 832254.


Sådan beskriver ferieboligudlejere Trapani

Provinshovedstaden, det er en by med en omgivende og kulturarv af stor værdi.
Forskellige er de typiske produkter af den jord, som vin, kapers, hvidløg, appelsiner, olie og madlavning, med dens fortryllende smag, er superlativ og ud af almindeligt. Et af de fleste retter er "Cous Cous af fisk".
I ...
vis mere
det historiske centrum finder du en række kirker af stor interesse, såsom kirken San Francesco d'Assisi, kirken Cappuccini, kirken San Pietro, kirken Purgatorio, placeret i den enslydende lille firkant. Særligt smukke er katedralen i Corso Vittorio Emanuele, indviet til St. Lawrence, og monteret på en tidligere bygning fjortende århundrede i palæer attende århundrede og churches.in forhånd.
vis mindre
Kilde: Bombaci Servizi s.a.s. di Bombaci Gianluca & c.
Meget af den gamle bydel i Trapani er afledt af de senere middelalderlige eller tidlig moderne tid, er der ingen bevarede rester af den antikke by. Mange af de historiske bygninger er designet i barok stil.

Trapani er en by og kommune på vestkysten af Sicilien i Italien. Det er ...
vis mere
hovedstaden i provinsen Trapani. Grundlagt af Elymians, byen er stadig en vigtig fiskerihavn og de vigtigste indgang til de nærliggende Egadi-øerne.

To ældgamle legender fortæller om mytiske oprindelse af byen. I den første legenden blev Trapani de segl, som faldt ud af hænderne på gudinden Demeter, da hun ledte efter sin datter Persefone, der var blevet kidnappet af Hades. Den anden myte er Saturn, gud af himlen, taget fra sin far Kronos med et segl, der falder ud i havet, skabte byen. I oldtiden Saturn var gud-beskytter af Trapani. I dag Saturns statue står i en piazza i centrum af byen.

Byen er berømt for sin påske processioner, The Mysteries, da byen håndværkere udfører grupper af skulpturelle 17. århundrede og 18. århundrede religiøse statuer gennem gaderne i procession, der varer 16 timer på Langfredag ​​og Påskelørdag. Yderligere oplysninger og billeder af denne begivenhed er tændt.

Den 28. september 9 okt 2005 Trapani blev ApG 8 og 9 i Louis Vuitton Cup. Dette løb featured omfatte deltagere, alle de både, der deltog i 2007 Americas Cup.
vis mindre
Kilde: Visit Sicily Kommanditbolag

Siciliansk ferieboligophold

Sicilien er et af de mest betagende og populære rejsemål i Italien. Ud over vidunderlige strande og smukke landsbyer byder øen, den største i Middelhavet i øvrigt, også på rig mulighed for udflugter ud i naturen samt kulturelle oplevelser. Et feriehus danner et særligt godt udgangspunkt for at opleve Siciliens magi. atraveos sortiment omfatter over 850 feriehuse og mere end 1.800 ferielejligheder på Sicilien. Her kan I nyde en rolig atmosfære i smukke omgivelser. Mange af feriehusene og ferielejlighederne ligger i nærheden af en strand og har tilmed en egen pool. Således er der også lagt op til masser af badesjov i mere private rammer, hvilket hotellerne på øen naturligvis ikke kan hamle op med. Hos atraveo kan I vælge mellem en ferie på et typisk siciliansk landbrug med biologisk jordbrug og mulighed for at ride, en luksuriøs villa eller en hyggelig ferielejlighed i en af byerne ved kysten, såsom i Taormina eller hovedstaden Palermo. Lad jer inspirere at det brede udvalg og find jeres drømmeferiebolig til jeres næste ferie på Sicilien.

Typisk Sicilien: Rygende vulkaner og blåt hav

For bedst at kunne opleve hele Siciliens mangfoldighed kan I enten leje en bil, så I kan tage afsted på den ene eller anden udflugt på egen hånd, eller tage med på en guidet tur i bus. Ud over at være den vel nok mest berømte attraktion på øen er vulkanen Etna i den nordlige del af Sicilien ikke bare Europas højeste, men også den mest aktive. Derudover er den byggemodnet og kan således bestiges i ledskab af erfarne guider. En sådan tur er en sand oplevelse, som ingen feriegæst burde gå glip af. Men også Stromboli vækker begejstring hos de besøgende. Denne vulkan, der ligger på en lille ø af samme navn og som er en del af De Æoliske Øer, er konstant aktiv. Med uregelmæssige men korte mellemrum går vulkanen i udbrud og byder på et særligt imponerende syn ved mørkets frembrud.  

Ud over at nyde havet i løbet af en dejlig afslappende dag ved en af Siciliens strande kan I også opleve det på en bådtur eller under en aktiv dykketur. Ud for Sicilien venter jer op til flere større koralrev samt et hav af forskellige fisk, som trives særlig godt i denne uberørte undervandsverden.

Oplev Siciliens byer med en feriebolig som udgangspunkt

På Sicilien har I mulighed for at gå på opdagelse i mange seværdige og smukke byer, både de større og de mindre. Blandt andet er Taormina en udflugt værd, og byens hidtidige gæsteliste omfatter da også en del berømtheder, såsom Oscar Wilde, Greta Garbo, Marlene Dietrich og Cary Grant, for blot at nævne nogle enkelte af alle dem, som forstod at værdsætte byens særlige charme, dens mange egnstypiske restauranter og de mange shoppingmuligheder. Villa del Casale, der blandt andet imponerer med sit mosaikgulv og som er optaget på UNESCO's kulturarvsliste, samt andre imponerende ruiner fra den romerske æra er ligeledes yndede kulturelle udflugtsmål. Desuden kan det varmt anbefales at besøge Palermo, der lokker med sin katedral, sine smukke pladser og parker samt kapucinerklosterets berømte katakomber. Andre interessante byer på Sicilien, der også byder på masser af seværdigheder er blandt andet Catania, Messina, Ragusa, Trapani, Agrigento og Syrakus.

Kulinariske specialiteter på Sicilien

Siciliens køkken er lige så varieret som selve øen. Eksempelvis går spiseisens historie på Sicilien helt tilbage til romertiden. Ifølge fortællingerne blev isen opfundet ved foden af Etna, hvor man blandede de søde drikke, som blev bragt med over til øen fra Arabien, med is fra toppen af vulkanen. I dag bydes der på et mangfoldigt og velsmagende udvalg af iskreationer på Sicilien, som man naturligvis ikke bør gå glip af under sommermånedernes hede temperaturer.

Men også det sicilianske bagværk er kendt for at være særdeles velsmagende, ligesom der også dyrkes en meget god vin på øen. På Sicilien gror der desuden figener, aprikoser, meloner med mere, som alt sammen kan købes frisk på de lokale markedspladser.

Nyd det mediterrane klima

Klimaet på Sicilien er overvejende mildt og solrigt. Om vinteren ligger temperaturen sjældent under frysepunktet. På grund af de tit meget hede og tørre somre er de mest populære rejsetidsrum foråret, særligt månederne april og maj, samt sensommeren, det vil sige fra september til starten af november. I den indre del af landet, hvor alting generelt har en lidt højere beliggenhed, er der som regel en smule køligere end ude ved kysten.

Med flyveren til Sicilien

Ferieboligen på Sicilien nås enten i egen bil eller med flyveren via en af de internationale lufthavne i henholdsvis Palermo, Catania og Trapani. Hvis I tager flyvet, er det en god idé at leje en bil fremme på stedet for nemmere at kunne tilbagelægge det sidste stykke af rejsen, men også så I nemt kan tage på den ene eller anden udflugt på øen. Alternativt har langt de fleste større byer, frem for alle dem i nærheden af kysten, et ret godt net af offentlige transportmidler

Med bil og færge til ferielejligheden på Sicilien

Dem der kører i egen bilkan køre til Syditalien i to til tre dagsetapper eller reducere køretiden ved at kombinere turen med en færgeoverfart. Hvis I vælger at køre i bil, kan I tage færgen fra San Giovanni i den sydlige del af Calabrien, som sejler til Messina og dermed forbinder fastlandet og Sicilien med en overfartstid på ca. 30 minutter. Som et alternativ til den lange køretur igennem Italien, kan I tage natfærgen, der sejler fra de norditalienske havne i Livorno og Genova til henholdsvis Palermo og Catania.

Fotos af byen

 • Bolig-nr. 1224649
  fra DKK 2.969
  for 1 uge

  Trapani, Sicilien (Provinsen Trapani)

  Ferielejlighed til op til 2 personer

  Ca. 30 m², 1 soveværelse, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, TV, internet, wifi, vaskemaskine, rygning ikke tilladt,
 • Bolig-nr. 1273356
  + 1 bolig
  fra DKK 3.349
  for 1 uge

  Trapani, Sicilien (Provinsen Trapani)

  Ferielejlighed til op til 5 voksne + 1 barn

  Ca. 75 m², 2 soveværelser, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (efter anmodning), wifi overalt, sandstrand ca. 150 m, ,
  Til dette anlæg hører yderelige 1 boligtype med 1 boligenhed
 • Bolig-nr. 477861
  fra DKK 14.585
  for 1 uge

  Trapani, Sicilien (Provinsen Trapani)

  Feriebolig til op til 8 voksne + 2 børn

  Ca. 250 m², 3 soveværelser, 4 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, wifi overalt, vaskemaskine, opvaskemaskine, sandstrand ca. 10 km, hav ca. 12 km,
  5,0 af 5
  2 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 1015863
  fra DKK 10.938
  for 1 uge

  Trapani, Sicilien (Provinsen Trapani)

  Ferielejlighed til op til 3 personer

  Ca. 110 m², 1 soveværelse, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, internet, vaskemaskine, opvaskemaskine, strand ca. 400 m
 • Bolig-nr. 151320
  fra DKK 2.456
  for 1 uge

  Trapani, Sicilien (Provinsen Trapani)

  Ferielejlighed til op til 5 voksne + 1 barn

  Ca. 75 m², 3 soveværelser, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, TV, vaskemaskine, rygning ikke tilladt, strand ca. 400 m, hav ca. 300 m
 • Bolig-nr. 1177044
  fra DKK 3.468
  for 1 uge

  Trapani, Sicilien (Provinsen Trapani)

  Ferielejlighed til op til 4 personer

  Ca. 45 m², 2 soveværelser, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, TV, wifi overalt, vaskemaskine
 • Bolig-nr. 1183670
  fra DKK 2.999
  for 1 uge

  Trapani, Sicilien (Provinsen Trapani)

  Ferielejlighed til op til 2 personer

  Ca. 35 m², 1 soveværelse, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (efter anmodning), TV, wifi overalt, sandstrand ca. 150 m
 • Bolig-nr. 1223390
  fra DKK 2.850
  for 1 uge

  Trapani, Sicilien (Provinsen Trapani)

  Ferielejlighed til op til 4 personer

  Ca. 80 m², 1 soveværelse, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (efter anmodning), TV, wifi overalt, vaskemaskine, rygning ikke tilladt, sandstrand ca. 50 m,
 • Bolig-nr. 1006580
  fra DKK 4.167
  for 1 uge

  Trapani, Sicilien (Provinsen Trapani)

  Ferielejlighed til op til 4 personer

  Ca. 80 m², 2 soveværelser, kæledyr er ikke tilladt, TV, internet, strand ca. 300 m
 • Bolig-nr. 1224646
  fra DKK 17.918
  for 1 uge

  Trapani, Sicilien (Provinsen Trapani)

  Feriebolig til op til 14 personer

  Ca. 175 m², 7 soveværelser, 2 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, TV, vaskemaskine, opvaskemaskine, rygning ikke tilladt
 • Bolig-nr. 164094
  fra DKK 1.860
  for 1 uge

  Trapani, Sicilien (Provinsen Trapani)

  Ferielejlighed til op til 2 voksne + 1 barn

  Ca. 32 m², 1 soveværelse, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, hav ca. 200 m
  3,7 af 5
  3 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 498957
  fra DKK 2.456
  for 1 uge

  Trapani, Sicilien (Provinsen Trapani)

  Ferielejlighed til op til 4 voksne + 1 barn

  Ca. 75 m², 1 soveværelse, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, vaskemaskine, rygning ikke tilladt, sandstrand ca. 400 m, hav ca. 600 m
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