Feriehuse i Trapani & ferielejligheder i Trapani

Vis
 • Sicilien | I Etnas skygge
  Fra DKK 1.949

 • Sicilien | ​En dukkert i egen pool
  Fra DKK 3.644

 • Pantelleria | Ferie i en dammuso
  Fra DKK 1.860

 • Sicilien | Feriehus nær stranden
  Fra DKK 2.120

 • De Lipariske Øer | Vulkanøer
  Fra DKK 2.098

http://www.atraveo.dk/trapani
Link til kopi
Kortudsnittet er blevet ændret.
Automatisk opdatering
Hvorfor er det ikke alle tilbuddene, der bliver vist? 
map

Fra templet og videre ud til stranden

Sicilien | Den italienske middelhavsø Sicilien byder ikke alene på sommer, sol og herlige strande, men også et hav af kulturelle seværdigheder. Blandt andet er de talrige vidnesbyrder om øens historie, som findes rundt omkring på øen, et absolut must under et ophold på Sicilien. Den verdenskendte Templernes Dal ved Agrigento, hvis mere end 2.500 år gamle ruiner vidner om den græske kolonisation tilbage i antikken, er et godt eksempel herpå. Derudover lokker Sicilien også med andre velholdte levn fra antikken, for eksempel nær Siracusa eller Catania, som absolut er en udflugt værd.

Hvis I har brug for en forfriskning efter at have fulgt sporene fra antikkens tid, er der rig mulighed for at bade langs øens godt 1.000 kilometer kyststrækning. Mens både den nordlige del og den østlige del overvejende består maleriske badebugter imellem stejle klipper, venter jer længere og fladere strande mod sydvest.  
Sicilien er dog meget andet end bare templer og strande. Gå for eksempel på opdagelse i øens mange større og mindre byer, såsom Palermo, Messina, Ragusa, Trapani eller Taormina. Eller hvad med at tage med på en bådtur til De Lipariske og De Egadiske Øer? Eller den nærliggende østat Malta?

atraveo tilbyder jer over 2.800 feriehuse og -lejligheder på Sicilien. Til de mest populære rejsemål for et dejligt ferieboligophold hører Gioiosa Marea, Sciacca, Scicli, Giardini Naxos, Trappeto og Marina di Modica.

En dans på vulkaner

Sicilien er ikke bare den største ø i Middelhavet, men huser også Europas største og mest aktive vulkan, Etna, som I kan opleve på helt nært hold under jeres ferie på øen. Tag med på en af de mange guidede vandreture forbi kratere, lavamarker og steder med regelmæssige lavaudbrud. En sådan tur, der byder på megen spænding, bør I ikke gå glip af. I reglen foregår disse guidede vandringer fra midten af maj til slutningen af oktober. Men glem ikke at Etna er og bliver en aktiv vulkan, og I bør derfor under alle omstændigheder informere jer på et af de mange informationssteder fremme på stedet for at blive bekendt med aktuelle farer og sikre ruter til at udforske vulkanen.

Dem der vil opleve endnu mere vulkansk aktivitet kan få dækket deres behov ved at deltage i en guidet tur til en af de to små vulkanøer Vocano og Stromboli ud for Siciliens nordkyst. Særligt Stromboli byder på masser af vulkansk aktivitet. Her kan I ca. hver time, til tider hvert minut, betragte imponerende udbrud af rødglødende lava. Begge øer hører til De Æoliske Øer og nås med færgen, der sejler i regelmæssige afstande fra Messina og Milazzo.

Og hvis I rigtig får smag for vulkaner, hvorfor så ikke tage en tur til fastlandet for at udforske endnu en berømt vulkan, Vesuv, i Napoli-bugten? Godt nok er denne vulkan ikke så aktiv som dem på Sicilien, men den er stadig ikke uddød, og netop nu prøver man ihærdigt at finde ud af, hvornår den eventuelt går i udbrud igen. De følger, som et udbrud kan have, kan I se med jeres egne øjne i nærheden af vulkanen ved at besøge ruinerne af de romerske byer Pompeji og Herculaneum, som blev dækket af lavemasserne i forbindelse med udbruddet i år 79 efter Kristi fødsel. Det vil være oplagt at besigtige Vesuv under hen- eller hjemrejsen fra ferieboligopholdet på Sicilien. Der sejler regelmæssigt færger fra Napoli og Salerno til de sicilianske havne i Palermo og Catania.
 

Gæsteanmeldelser

4,4 af 5 (42 gæsteanmeldelser)
1 42 kunder har skrevet en anmeldelse af feriehusene og ferielejlighederne i Trapani og i gennemsnit givet dem 4,4 ud af 5 mulige huse.

Områdeanmeldelser

Samlet bedømmelse af Trapani

3,9 af 5 (63 gæsteanmeldelser)
Skriv en anmeldelse af dette område

Det skriver kunder om Trapani 

 • 4,0 af 5
  En atraveo-kunde har skrevet følgende anmeldelse
  den 30-03-2016, rejsetidsrum: Marts 2016

  anbefalelsesværdig

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 777361.

 • 4,0 af 5
  En atraveo-kunde har skrevet følgende anmeldelse
  den 19-10-2015, rejsetidsrum: September 2015

  anbefalelsesværdig

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 832254.

 • 4,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 08-10-2015, rejsetidsrum: September 2015

  „Værd.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 236013. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra nederlandsk. Til originalsproget

 • 5,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 15-09-2015, rejsetidsrum: August 2015

  „Trapani er en ikke for stor by, der byder på alt, men. Kulturelt og gastronomisk set. Meget godt udgangspunkt for alle retninger, er der eksisterer gode busforbindelser.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 626946. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 5,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 01-09-2015, rejsetidsrum: August 2015

  „Trapani tilbyder alt dejlig lille by med masser af charme. Byen Stranden er ikke så ren, folk og alt, men perfekt !!“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 626946. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget


Sådan beskriver ferieboligudlejere Trapani

Provinshovedstaden, det er en by med en omgivende og kulturarv af stor værdi.
Forskellige er de typiske produkter af den jord, som vin, kapers, hvidløg, appelsiner, olie og madlavning, med dens fortryllende smag, er superlativ og ud af almindeligt. Et af de fleste retter er "Cous Cous af fisk".
I ...
vis mere
det historiske centrum finder du en række kirker af stor interesse, såsom kirken San Francesco d'Assisi, kirken Cappuccini, kirken San Pietro, kirken Purgatorio, placeret i den enslydende lille firkant. Særligt smukke er katedralen i Corso Vittorio Emanuele, indviet til St. Lawrence, og monteret på en tidligere bygning fjortende århundrede i palæer attende århundrede og churches.in forhånd.
vis mindre
Kilde: Bombaci Servizi s.a.s. di Bombaci Gianluca & c.
Meget af den gamle bydel i Trapani er afledt af de senere middelalderlige eller tidlig moderne tid, er der ingen bevarede rester af den antikke by. Mange af de historiske bygninger er designet i barok stil.

Trapani er en by og kommune på vestkysten af Sicilien i Italien. Det er ...
vis mere
hovedstaden i provinsen Trapani. Grundlagt af Elymians, byen er stadig en vigtig fiskerihavn og de vigtigste indgang til de nærliggende Egadi-øerne.

To ældgamle legender fortæller om mytiske oprindelse af byen. I den første legenden blev Trapani de segl, som faldt ud af hænderne på gudinden Demeter, da hun ledte efter sin datter Persefone, der var blevet kidnappet af Hades. Den anden myte er Saturn, gud af himlen, taget fra sin far Kronos med et segl, der falder ud i havet, skabte byen. I oldtiden Saturn var gud-beskytter af Trapani. I dag Saturns statue står i en piazza i centrum af byen.

Byen er berømt for sin påske processioner, The Mysteries, da byen håndværkere udfører grupper af skulpturelle 17. århundrede og 18. århundrede religiøse statuer gennem gaderne i procession, der varer 16 timer på Langfredag ​​og Påskelørdag. Yderligere oplysninger og billeder af denne begivenhed er tændt.

Den 28. september 9 okt 2005 Trapani blev ApG 8 og 9 i Louis Vuitton Cup. Dette løb featured omfatte deltagere, alle de både, der deltog i 2007 Americas Cup.
vis mindre
Kilde: Ferrarello

Fotos af byen

Visning:
 • Bolig-nr. 1144675
  fra DKK 2.603
  for 1 uge

  Trapani, Sicilien (Provinsen Trapani)

  Ferielejlighed til op til 2 personer

  Ca. 40 m², 1 soveværelse, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, vaskemaskine, rygning ikke tilladt, sandstrand ca. 400 m
 • Bolig-nr. 477861
  fra DKK 14.576
  for 1 uge

  Trapani, Sicilien (Provinsen Trapani)

  Feriehus til op til 6 voksne + 2 børn

  Ca. 220 m², 3 soveværelser, 4 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, internet, wifi, vaskemaskine, opvaskemaskine, sandstrand ca. 10 km, hav ca. 12 km
  5,0 af 5
  2 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 236013
  (7 Feriehuse)
  fra DKK 3.436
  for 1 uge

  Trapani, Sicilien (Provinsen Trapani)

  Feriehus til op til 6 personer

  Ca. 80 m², 2 soveværelser, 2 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, internet, wifi, vaskemaskine, strand ca. 2 km, hav ca. 1 km,
  4,5 af 5
  11 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 164094
  fra DKK 2.082
  for 1 uge

  Trapani, Sicilien (Provinsen Trapani)

  Ferielejlighed til op til 2 voksne + 1 barn

  Ca. 32 m², 1 soveværelse, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, digital-TV, hav ca. 200 m
  3,7 af 5
  3 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 860179
  fra DKK 2.603
  for 1 uge

  Trapani, Sicilien (Provinsen Trapani)

  Feriehus til op til 7 personer

  Ca. 100 m², 2 soveværelser, 2 badeværelser, Kæledyr tilladt (efter anmodning), digital-TV, internet, wifi, vaskemaskine, sandstrand ca. 2 km,
  4,0 af 5
  1 Gæsteanmeldelse
 • Bolig-nr. 228109
  fra DKK 2.268
  for 1 uge

  Trapani, Sicilien (Provinsen Trapani)

  Ferielejlighed til op til 2 voksne + 2 børn

  Ca. 70 m², 1 soveværelse, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, internet, wifi, vaskemaskine, rygning ikke tilladt, strand ca. 200 m
  5,0 af 5
  1 Gæsteanmeldelse
 • Bolig-nr. 457563
  fra DKK 2.752
  for 1 uge

  Trapani, Sicilien (Provinsen Trapani)

  Etværelseslejlighed til op til 2 personer

  1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, TV, internet, wifi, rygning ikke tilladt, strand ca. 200 m
  Til dette anlæg hører yderligere 3 andre boligtyper med 3 boligenheder
 • Bolig-nr. 1015863
  fra DKK 10.932
  for 1 uge

  Trapani, Sicilien (Provinsen Trapani)

  Ferielejlighed til op til 3 personer

  1 soveværelse, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, internet, vaskemaskine, opvaskemaskine, strand ca. 400 m
 • Bolig-nr. 1143428
  fra DKK 8.850
  for 1 uge

  Trapani, Sicilien (Provinsen Trapani)

  Ferielejlighed til op til 5 personer

  2 soveværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, internet, vaskemaskine, strand ca. 250 m
 • Bolig-nr. 406846
  fra DKK 2.677
  for 1 uge

  Trapani, Sicilien (Provinsen Trapani)

  Ferielejlighed til op til 2 personer

  Ca. 30 m², 1 soveværelse, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, internet, wifi, rygning ikke tilladt, sandstrand ca. 200 m, hav ca. 100 m
  4,5 af 5
  2 gæsteanmeldelser
  Til dette anlæg hører yderelige 1 boligtype med 1 boligenhed
 • Bolig-nr. 1006581
  fra DKK 7.808
  for 1 uge

  Trapani, Sicilien (Provinsen Trapani)

  Ferielejlighed til op til 3 personer

  2 soveværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, internet, vaskemaskine, opvaskemaskine, strand ca. 300 m
 • Bolig-nr. 711806
  fra DKK 2.454
  for 1 uge

  Trapani, Sicilien (Provinsen Trapani)

  Ferielejlighed til op til 2 personer

  Ca. 35 m², 1 soveværelse, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (efter anmodning), TV, wifi, rygning ikke tilladt, strand ca. 5 km, ,
  Til dette anlæg hører yderelige 1 boligtype med 1 boligenhed
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