Feriehuse i Torri del Benaco & ferielejligheder i Torri del Benaco

vis
 • 6-personers lejligheder i et ferieanlæg nær Torri del Benaco.
  1/21
  Fremragende udsigter

  ​Gardasøen | Lago di Garda er Italiens største sø. Langs søens bredder hersker et mediterrant klima, og Alperne lokker med spektakulære udsigter – for eksempel fra ferielejlighedens egen balkon.

  Pr. uge fra DKK 2.502

  Vis de 1.141 tilbud
 • Ferielejlighed direkte ved promenaden langs Ledrosøens bred.
  2/21
  Ferieboliger ved søens bred

  ​​De norditalienske søer | Tilbring ferien direkte ved Gardasøen, Comosøen og co., for eksempel ved en malerisk havn, en privatstrand eller i en feriepark nær bredden.

  Pr. uge fra DKK 2.137

  Vis de 259 tilbud
 • Ferieanlæg ved Gardasøens vestbred.
  3/21
  Sjov for hele familien

  Gardasøen | Valget af en feriepark er frem for alt optimalt for familier. Som forældre har I mulighed for at læne jer tilbage og slappe af, mens jeres børn bliver passet og underholdt.

  Pr. uge fra DKK 1.914

  Vis de 2.737 tilbud
 • 4/21
  Italiens bedste feriested

  ​​Malcesine | Malcesine er et sandt klenodie ved Gardasøen. Takket være de bedømmelser, som I afgav sidste år og som lå over gennemsnittet, har byen nu vundet prisen som det bedste italienske feriested 2014.

  Pr. uge fra DKK 3.246

  Vis de 77 tilbud
 • 5/21
  Bedste feriested Italien

  Riva del Garda | Riva del Garda blev med god grund valgt som det bedste feriested 2011: Byens oprindelige charme foran en vidunderlig bjergkulisse var udslagsgivende.

  Pr. uge fra DKK 2.606

  Vis de 99 tilbud
 • 6/21
  Hvor citrontræerne blomstrer

  Gardasøen | Fra april måned blomstrer citrustræerne på skråningerne rundt om Italiens største sø. Vores tip: Tag på forårsferie og oplev dette fænomen.

  Pr. uge fra DKK 2.480

  Vis de 5.335 tilbud
 • Toscansk 12-personers landhus med en afsides beliggenhed.
  7/21
  Flyd i jeres egen pool

  ​Italien | Et feriehus med privat pool sætter prikken over i'et på jeres italienferie: Plask rundt i poolen med hele familien eller flyd på vandet i ro og mag.

  Pr. uge fra DKK 3.403

  Vis de 5.234 tilbud
 • 8/21
  Bedste feriested Italien

  ​Rom | Så bliver vinderen vist ikke mere fornem! Den italienske hovedstad har fået de bedste anmeldelser af vores kunder og er dermed blevet valgt til Italiens bedste feriested.

  Pr. uge fra DKK 3.462

  Vis de 519 tilbud
 • Gardasøen | Fremragende udsigter
  Fra DKK 2.502

 • De norditalienske søer | Ferieboliger ved søens bred
  Fra DKK 2.137

 • Badesjov i en feriepark
  Fra DKK 1.914

 • Malcesine | Italiens bedste feriested
  Fra DKK 3.246

 • Riva del Garda | Bedste feriested Italien
  Fra DKK 2.606

 • Gardasøen | Hvor citrontræerne blomstrer
  Fra DKK 2.480

 • Italien | Flyd i jeres egen pool
  Fra DKK 3.403

 • Rom |​ ​Bedste feriested Italien
  Fra DKK 3.462

http://www.atraveo.dk/torri del benaco
Link til kopi
Kortudsnittet er blevet ændret.
Automatisk opdatering
Hvorfor er det ikke alle tilbuddene, der bliver vist? 
map

Ferieboligophold ved Gardasøen

Gardasøen har altid hørt til de mest populære rejsemål. Dem der tidligere ikke tog helt ned til Adriaterhavet holdt i stedet en afslappende dolce vita-ferie ved Gardasøen. Mens den typiske indlogering i tidernes morgen var et hotelværelse med en indelukket lugt og fælles badeværelse ude på gangen eller en gammel campingvogn, tilbydes der i dag et rigt udvalg af feriehuse og -lejligheder rundt om søen med komfort i alle tænkelige udstrækninger. Uanset hvilken form for feriebolig I går efter, hvad enten det skal være en lille lejlighed eller et fristående hus på en stor grund, så finder I med sikkerhed det I søger blandt atraveos over 3.500 ferieboliger ved Gardasøen.

Fritidsmuligheder ved Gardasøen

Ferie ved Gardasøen er også lig med et rigt udvalg af sports- og fritidsaktiviteter. Hvad enten I er til at sejle, vandre, klatre i bjerglandskabet eller bare svømme i søen:  Der er frit valg på alle hylder.

På grund af sine særlige vindforhold midt imellem bjergene har Italiens største og mest kendte sø siden tidernes morgen været et af de mest populære områder blandt sejlere og surfere. I sommermånederne når hele surfingeliten fra Italien og alperegionerne indfinder sig ved søen, skiller I jer visse steder ud ved ikke at være undervejs med et surfbræt under armen. Rundt om søen tilbydes der sejl- og surfundervisning til ambitionerede begyndere, hvor I kan lære det nødvendige om vind og sejl.

Dem der er til vandring, klatring og mountainbiking finder nærmest paradisiske forhold i det bjergrige nord. Ture på den almindelige jernhest kan dog ikke rigtig anbefales på grund af de stærke stigninger og fald i terrænet. Derimod byder der sig talrige muligheder for glade vandrere for ture nede fra søen og op i bjergene uden brug af reb og fodjern. Hvis I dog hører til dem der ikke vil give afkald på det adrenalinkick, som klatring indrømmet nu engang giver, kan I naturligvis også tage ud på en krævende klatretur og på den måde måske nyde en smuk panoramaudsigt over søen fra den eller den anden eksklusive blikvinkel. Og til de helt rolige skal nævnes, at bjergbanen op på Monte Baldo, det højeste punkt ved søen, er åben hele året rundt.

Også masser af badesjov rundt om søen. Det er kun i sommerens højsæson, at det godt kan blive meget trangt på den eller anden stenstrand. Til gengæld garanterer det overvejende mediterranske klima også behagelige vandtemperaturer til helt ind i efteråret. Et insidertip: Baia delle Sirene (sirenernes bugt) på halvøen Punta San Viglio nær byen Garda. Godt nok skal man betale en afgift for at kunne benytte bugtens privatejede strand, men badebugten anses for at være den smukkeste rundt om hele søen og har alle de bekvemmeligheder, der er nødvendige for at kunne tilbringe en dejlig dag ved stranden.

Mange andre fritidsaktiviteter er mulige: Mange steder langs søen er det for eksempel muligt at fiske. Fisketilladelsen samt yderligere informationer fås på turistbureauerne. Særligt børnefamilier kan få sig en dejlig oplevelse i Gardaland. Denne forlystelsespark ved sydbredden lokker både store og små gæster med en række sjove attraktioner. Ligeledes ligger der flere golfpladser rundt om søen.
Det kan også godt betale sig at besøge de mange større og mindre byer rundt om søen, hvor I kan gå på opdagelse i mangt og meget. På jeres tur rundt kan I køre ad de to veje langs henholdsvis søens vestbred og søens østbred, som begge byder på en betagende panoramaudsigt. Langs vejen Gardesana Occidentale lokker eksempelvis byerne Salò, Gargnano og Limone, mens Gardesana Orientale blandt andet tager jer igennem Garda, Torri del Benaco og Malcesine.

Udflugtsmuligheder fra ferieboligen ved Gardasøen

Udflugter rundt i de nære omgivelser er naturligivs også en oplagt måde at tilbringe noget af ferietiden. Nær søen venter jer for eksempel de seværdige byer Verona, Vicenza og Mantova, der ligesom de alpine dale i Trentino og Sydtyrol altid er et besøg værd. Her bør I heller ikke gå glip af byerne Bolzano eller Meran. Om vinteren er der derudover ikke langt fra søens bredder med deres milde klima til de første sneklædte skiløjper i Dolomitterne, for eksempel i Val di Fassa. Lige ved siden af Gardasøen finder I også den mindre Lago di Ledro, som også varmt kan anbefales. Her byder atraveo ligeledes på dejlige feriehuse og ferielejligheder, eksempelvis i Pieve di Ledro og Pur-Ledro.

Gæsteanmeldelser

3,9 af 5 (154 gæsteanmeldelser)
1 154 kunder har skrevet en anmeldelse af feriehusene og ferielejlighederne i Torri del Benaco og i gennemsnit givet dem 3,9 ud af 5 mulige huse.

Områdeanmeldelser

Samlet bedømmelse af Torri del Benaco

4,3 af 5 (281 gæsteanmeldelser)
Skriv en anmeldelse af dette område

Det skriver kunder om Torri del Benaco 

 • 5,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 23-06-2016, rejsetidsrum: Juni 2016

  „En rigtig hyggelig by, ikke touristy overfyldte ligesom Malcesine eller Limone, men med mange små butikker og meget gode restauranter. Strandene er smukke.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 1018844. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 4,0 af 5
  atraveo-kunden Micha skrev
  den 21-06-2016, rejsetidsrum: Maj 2016

  „Meget romantisk tilflugtssted med top restaurant. Smuk promenade og maleriske smalle gader. Vi er glade for at komme tilbage.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 1018844. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 5,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 19-06-2016, rejsetidsrum: Juni 2016

  „Stedet er harmonisk, klar, rolig og afslappet atmosfære, intet besvær med gæster og værter, uncrowded strand promenade med masser af siddepladser med altid smukke udsigter, smukke blomster beplantninger, skyggefulde træer. Butikker er ikke overdrevet, men nok, Supermarkeder i 5 ... 10 km væk let tilgængelige. Gastronomi er meget god til fremragende, altid venlige personale, for det meste tysktalende. Normal pris / ydelse forhold. Attraktioner er med kirken (n) og Castle Museum med temmelig sparsomme. Børnevenlig åbenbart godt, fra min side ikke specifikt vurderet. Boating klub rådighed.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 980747. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 4,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 05-06-2016

  „Rart sted at være, men ikke mere reserve atraveo.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 1126828. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 5,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 03-06-2016, rejsetidsrum: Maj 2015

  „Bus billetter skal være så godt som muligt på de officielle salgssteder (for det meste Tabacci) løse, der er gunstigere. På bussen, skal føreren opkræve en præmie på € 0,80 per billet.

  Efter et par skridt mod den ydre Torri promenaden begynder med badefaciliteter. På grund af den stenede kyst, er det tilrådeligt at pakke hjemmesko. Den efterfølgende strandpromenade er op til investorerne i køretøjer og passager færgen til Maderno velholdt her og generøst. Omkring den lille havn i midten af ​​promenaden er dejlige spisesteder med restauranter, caféer og komfortable siddepladser med udsigt over søen. Tjenesten ansatte var ensartet meget imødekommende og venlige. Priserne for mad og drikkevarer er for det meste meget civile; nogle gange endda meget billigere end italienerne hjemme i Tyskland.

  Torri del Benaco har en vidunderlig gammel by med smalle gader, og en række små butikker og specialbutikker praler stort sortiment. Vidunderlige gamle facader, kontemplativ vinkel og ridderlige bygning befordres en følelse af velvære. Lige ved havnen er den bemærkelsesværdige borg, som du bør se på absolut. Flere købmænd, en deli og et ikke synligt udefra wienerbrød med en masse af smag fremragende, små tærter er fremragende shopping, hvor du kan få daglige friske varer. Hver mandag er hele byen, der omgiver slottet og havnen 9:00 til 13:00 Markttreiben i Torri. Vi vil komme tilbage snart i denne typiske italienske by.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 1018844. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget


Fotos af byen

Visning:
 • Bolig-nr. 946843
  fra DKK 4.162
  for 1 uge

  Torri del Benaco, Gardasøen (Gardasøens østbred)

  Ferielejlighed til op til 2 voksne + 2 børn

  Ca. 50 m², 2 soveværelser, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, wifi, rygning ikke tilladt, strand ca. 800 m, ,
  5,0 af 5
  3 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 1184449
  fra DKK 5.844
  for 1 uge

  Torri del Benaco, Gardasøen (Gardasøens østbred)

  Ferielejlighed til op til 5 personer

  Ca. 65 m², 2 soveværelser, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (efter anmodning), TV, wifi overalt, vaskemaskine, opvaskemaskine, rygning ikke tilladt, strand ca. 200 m
 • Bolig-nr. 626732
  fra DKK 2.606
  for 1 uge

  Torri del Benaco, Gardasøen (Gardasøens østbred)

  Etværelseslejlighed til op til 4 personer

  Ca. 40 m², 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, wifi, vaskemaskine, rygning ikke tilladt,
  4,9 af 5
  20 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 406261
  fra DKK 3.417
  for 1 uge

  Torri del Benaco, Gardasøen (Gardasøens østbred)

  Ferielejlighed til op til 4 personer

  Ca. 34 m², 1 soveværelse, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, internet, rygning ikke tilladt, strand ca. 20 m, sauna,
  4,0 af 5
  7 gæsteanmeldelser
  Til dette anlæg hører yderligere 2 andre boligtyper med 2 boligenheder
 • Bolig-nr. 378183

  Torri del Benaco, Gardasøen (Gardasøens østbred)

  Ferielejlighed til op til 7 personer

  Ca. 70 m², 3 soveværelser, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, vaskemaskine, strand ca. 800 m,
  4,3 af 5
  4 gæsteanmeldelser
  Til dette anlæg hører yderligere 2 andre boligtyper med 2 boligenheder
 • Bolig-nr. 757534
  fra DKK 4.303
  for 1 uge

  Torri del Benaco, Gardasøen (Gardasøens østbred)

  Ferielejlighed til op til 2 personer

  Ca. 50 m², 1 soveværelse, kæledyr er ikke tilladt, vand ca. 150 m
  4,8 af 5
  6 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 107421
  fra DKK 5.807
  for 1 uge

  Torri del Benaco, Gardasøen (Gardasøens østbred)

  Ferielejlighed til op til 5 personer

  Ca. 100 m², 3 soveværelser, kæledyr er ikke tilladt, vand ca. 200 m
  4,8 af 5
  6 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 185804
  fra DKK 4.169
  for 1 uge

  Torri del Benaco, Gardasøen (Gardasøens østbred)

  Ferielejlighed til op til 6 personer

  Ca. 160 m², 3 soveværelser, 2 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, opvaskemaskine, strand ca. 300 m,
  3,6 af 5
  13 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 460604
  fra DKK 3.157
  for 1 uge

  Torri del Benaco, Gardasøen (Gardasøens østbred)

  Etværelseslejlighed til op til 2 personer

  Ca. 19 m², 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (maks. 1), satellit-TV, rygning ikke tilladt, strand ca. 40 m
  4,7 af 5
  21 gæsteanmeldelser
  Til dette anlæg hører yderelige 1 boligtype med 1 boligenhed
 • Bolig-nr. 936473
  fra DKK 9.224
  for 1 uge

  Torri del Benaco, Gardasøen (Gardasøens østbred)

  Ferielejlighed til op til 5 personer

  Ca. 110 m², 3 soveværelser, 2 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, opvaskemaskine, strand ca. 200 m,
 • Bolig-nr. 216535
  (2 Ferielejlighed)
  fra DKK 8.547
  for 1 uge

  Torri del Benaco, Gardasøen (Gardasøens østbred)

  Ferielejlighed til op til 7 personer

  Ca. 70 m², 3 soveværelser, 2 badeværelser, Kæledyr tilladt (maks. 1), satellit-TV, internet, wifi, vaskemaskine, opvaskemaskine, strand ca. 100 m,
  5,0 af 5
  4 gæsteanmeldelser
  Til dette anlæg hører yderligere 1 boligtype med 5 boligenheder
 • Bolig-nr. 1022019
  fra DKK 22.297
  for 1 uge

  Torri del Benaco, Gardasøen (Gardasøens østbred)

  Feriehus til op til 6 personer

  Ca. 200 m², 3 soveværelser, 3 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, internet, vaskemaskine, opvaskemaskine, rygning ikke tilladt, stenstrand ca. 400 m, sauna, ,
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