Log ind

Feriehuse i Stanisi & ferielejligheder i Stanisi

vis
 • 10-personers villa i Kavran.
  1/15
  Solbadning ved poolen

  Istrien | Er stranden overfyldt eller for langt væk? I disse feriehuse behøver I ikke at give afkald på en forfriskende dukkert, for her har I jeres egen pool.

  Pr. uge fra DKK 3.570

  Vis de 2.382 tilbud
 • Stuen i et 6-personers hus i sten lige ved havet.
  2/15
  Mure med en lang historie

  Istrien | Nyrenoverede, gamle naturstenshuse på Kroatiens solrige halvø sørger ikke kun for en kølig temperatur i sommerens hede, men skaber samtidig en helt særlig atmosfære under ferien.

  Pr. uge fra DKK 2.551

  Vis de 312 tilbud
 • 3/15
  Bedste feriested i Kroatien

  ​Rovinj | Den maleriske, gamle bykerne på en lille halvø og strandene har overbevist feriegæsterne, der har valgt Rovinj ved Istriens vestkyst til Kroatiens bedste feriested.

  Pr. uge fra DKK 2.083

  Vis de 272 tilbud
 • Ferielejlighed til op til 4 personer i Istrien
  4/15
  De bedste i Istrien

  Istrien | Du vil gerne vide,hvilket feriehus eller hvilken ferielejlighed der egner sig bedst til ferien? Her viser vi dig de boliger i Istrien, som har fået de bedste anmeldelser fratidligere gæster.

  Pr. uge fra DKK 1.956

  Vis de 265 tilbud
 • Fodgængerzonen foran et 5-personers feriehus i Rovinjs gamle bykerne.
  5/15
  Oplev Istriens byer

  Istrien | Medulin, Rovinj, Umag, Poreč, Novigrad – Der er masser at se på og opleve i Istriens byer, der lokker med gamle, brostensbelagte gader og stræder samt maleriske havne. Og vi har den passende ferielejlighed til turen.

  Pr. uge fra DKK 1.547

  Vis de 59 tilbud
 • Fyrtårn på den lille ø Palagruža langt ude i Adriaterhavet.
  6/15
  Fyrpasser for en stund

  ​Kroatien | Jo, det her er en feriebolig! Føl jer som ægte fyrpassere, mens I lader blikket vandre ud over havet og holder udkig efter skibe.

  Pr. uge fra DKK 4.165

  Vis de 19 tilbud
 • 7/15
  Kroatiens bedste feriested

  Dubrovnik | Den gamle bydel, havnen og den historiske bymur er med til at gøre Dubrovnik til en af Europas smukkeste byer. Og så er den samtidig det officielt bedste feriested i Kroatien.

  Pr. uge fra DKK 2.120

  Vis de 772 tilbud
 • Ensomt beliggende feriehus på øen Losinj.
  8/15
  Vores egen badebugt

  ​Den kroatiske kyst | ​Ingen naboer vidt og bredt. Føl jer som Robinson Crusoe under ferien. Disse feriehuse har en ensom naturbeliggenhed og er i de fleste tilfælde også meget simpelt indrettet.

  Pr. uge fra DKK 2.083

  Vis de 124 tilbud
 • Istrien | Ferieboliger med pool
  Fra DKK 3.570

 • Istrien | Mure med en lang historie
  Fra DKK 2.551

 • Rovinj | Bedste feriested i Kroatien
  Fra DKK 2.083

 • Istrien | Topanmeldt
  Fra DKK 1.956

 • Istriens byer | Tag på oplevelsestur
  Fra DKK 1.547

 • Kroatien | Fyrpasser for en stund
  Fra DKK 4.165

 • ​​​​Dubrovnik​ | Kroatiens bedste feriested
  Fra DKK 2.120

 • Den kroatiske kyst | ​Vores egen badebugt
  Fra DKK 2.083

http://www.atraveo.dk//stanisi
Link til kopi
Kortudsnittet er blevet ændret.
Automatisk opdatering
Hvorfor er det ikke alle tilbuddene, der bliver vist? 
map

En dejlig region, der slet ikke ligger så langt væk endda

Istrien | Vejen til den næste ferie behøver ikke at være længere end som så: Når I først er nået til Italien med bilen er der ikke langt til Kroatien og den solrige halvø Istrien. Den mediterrane vegetations pragt kommer til udtryk i form af maleriske vinbjerge, grønne skove og olivenplantager, der strækker sig ud til det turkisfarvede Middelhav. Ud over det smukke landskab værdsætter de besøgende frem for alt de mange dejlige strande langs den kroatiske adriaterhavskyst.

Medulin, der ligger på Istriens sydspids og som tidligere var en fiskerby, er et godt eksempel på en by med særligt gode betingelser for en strandferie og et stort udvalg af feriehuse og ferielejligheder. Det blå hav og de herlige strande lokker ikke kun solglade gæster og svømmere - Medulin er også et ideelt sted til at prøve kræfter med vandsportsaktiviteter, såsom windsurfing eller dykning.

Ikke langt fra Medulin ligger Pula. Her i Istriens største by, som samtidig udgør regionens kulturelle og økonomiske centrum, kan I besigtige det imponerende amfiteater og det velholdte Augustus-tempel, der ligeledes er et levn fra den romerske æra.

Den populære ferieby Poreč i den vestlige del af Istrien lokker med dejlige strande og er samtidig et ideelt udgangspunkt for mange spændende dagsudflugter, for eksempel til øen Brijuni eller ind i landets idylliske indre. De der har lyst kan også stige ombord på en af færgebådene og sætte over til en af de små øer tæt ved kysten for at sole sig eller søge skyggen i et af strandbadene. Lidt køligere temperaturer venter jer derimod under et besøg i den nærliggende drypstenshule Baredine. I kan også tanke ny energi i den charmerende kurby Opatija, som ligger i den anden ende af Istrien ved grænsen til Kvarnerbugten.

Mange af de over 13.500 feriehuse og ferielejligheder, som atraveo tilbyder i Istrien, ligger i eller omkring de større byer Pula, Poreč, Medulin, Rabac og Umag. Men vi byder også på nogle særligt indbydende huse lidt længere borte fra de større byer. I finder flere informationer, tip og idéer under ferieboligudvalget for Istrien.

Gæsteanmeldelser

4,2 af 5 (5 gæsteanmeldelser)
1 5 kunder har skrevet en anmeldelse af feriehusene og ferielejlighederne i Stanisi og i gennemsnit givet dem 4,2 ud af 5 mulige huse.

Områdeanmeldelser

Samlet bedømmelse af Stanisi

3,0 af 5 (5 gæsteanmeldelser)
Skriv en anmeldelse af dette område

Det skriver kunder om Stanisi 

 • 5,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 14-08-2016, rejsetidsrum: Juli 2016

  „De næste omkring 3 kilometer væk større landsby har et lille supermarked, et posthus og flere mindre cafeer. En opnåelige gå Konoba (lille kro) tilbyder lokale retter til meget rimelige priser. Tjenesten der (host ægteskab par) er venlige over foranstaltning. Landskabet omkring huset er meget rart og folk i landsbyen er meget venlige.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 636705. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 3,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 04-09-2015, rejsetidsrum: August 2015

  „- Udlejning er noget isoleret i midt i naturen, som er meget behagelig og stille
  - Butikkerne er helt fraværende i Stanisi. Æg du får på naboerne, men Baker & Co er ikke tilgængelige lokalt og er ikke inden for gåafstand.
  - Gastronomi: en restaurant omkring 900 m fra huset. Køkken var regionale og meget god. Pris-ydelses-forhold i orden. Men ejeren har ikke altid alle på lager, så du kan ikke bestille noget mad på en improviseret besøg. Kroatiske kød specialiteter eller grillede specialiteter skal bestilles mindst én dag i forvejen. Men de er derefter men også frisk og velsmagende. Olivenolie og fetaost kan også købes fra værten.
  - Børnevenlig: ingen legeplads / ingen aktiviteter for børn i nærheden.
  - Fritidsaktiviteter: vandreture / jogging forbi vinmarker og olivenlunde smukt“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 636705. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 4,0 af 5
  atraveo-kunden Papa2013 skrev
  den 27-08-2015, rejsetidsrum: August 2015

  „For os var placeringen perfekt. Det har været med bilen ikke langt (ca.20min til Porec) til hustle, men også absolut ro, når du ønsker det. Om natten er der den typiske grill koncerten, og dagtimerne drikke svaler i flugt fra puljen (rart at se). Tilbage til hovedvejen, når venstre og til venstre bøje drej til venstre, det går til Selo Mekisi. En rigtig hyggelig fyr har dog kun visse fødevarer (Weekly), men det enten fra vores egen avl eller "typisk" Istrien køkken. Meget velsmagende krige, hvor. Det betyder ikke bøje fra her, men kører kun omkring 1 km skrider et lignende tegn, og hvis du følger den, du ender med en kroatisk italienere eller italienske kroater, ingen idé om, men seafood plade var der hammeren pris som i München, men Rigtig Rigtig godt. Selvfølgelig kan du også få en pizza i Visnijan fordi der direkte på posthuset et sted, hvor en lokal har sine egne stole. Operatøren har de samme tider trukket legetøj til vores små, og blev leveret med den. En stor pizza er der virkelig stor, hvoraf to er let træt. Også meget fint. Som udgangspunkt for by ture som Rovinji, Rijeka, Pula, Proec, Novigrad, er stedet ideelt. Hvem foretrækker at sove længe, ​​og derefter vil kun i byerne, eller et hav ferie søgninger, bør være nærmere på kysten lidt, fordi senest 9 / 10:00 hersker trafik kaos og kampen for parkering.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 453713. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 1,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 12-08-2012

  „I Visinada eller Visnijan selv er der intet. At shoppe, så er du nødt til at gå allerede til Porec (13 km). Der har du så, men alt på stedet, hvad du behøver.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 453713. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 2,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 22-07-2012, rejsetidsrum: Juli 2012

  „Meget stille. En restaurant til fods på omkring 10 min. Nås.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 453713. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget


Visning:
 • Bolig-nr. 636705
  fra DKK 6.767
  for 1 uge

  Stanisi, Istrien (Istriske riviera)

  Feriehus til op til 8 personer

  Ca. 121 m², 4 soveværelser, 4 badeværelser, Kæledyr tilladt (maks. 1), satellit-TV, wifi, vaskemaskine, opvaskemaskine, stenstrand ca. 15 km, sauna, ,
  5,0 af 5
  2 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 453713
  fra DKK 6.916
  for 1 uge

  Stanisi, Istrien (Istriske riviera)

  Feriehus til op til 7 personer

  Ca. 200 m², 3 soveværelser, 2 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, wifi, vaskemaskine, opvaskemaskine, hav ca. 12 km, ,
  3,3 af 5
  3 gæsteanmeldelser
CgoJCQkJPGltZyBoZWlnaHQ9IjEiIHdpZHRoPSIxIiBzdHlsZT0iYm9yZGVyLXN0eWxlOm5vbmU7IiBhbHQ9IiIgc3JjPSIvL2dvb2dsZWFkcy5nLmRvdWJsZWNsaWNrLm5ldC9wYWdlYWQvdmlld3Rocm91Z2hjb252ZXJzaW9uLzEwMzAyMDYyMDcvP3ZhbHVlPTAmYW1wO2d1aWQ9T04mYW1wO3NjcmlwdD0wJmRhdGE9cGFnZUlkJTNEc2VhcmNoUmVzdWx0cyUzQnRyYXZlbENvdW50cnlJZCUzREhSJTNCbGFuZ3VhZ2UlM0RkYSIgLz4KCgkJCQk8c2NyaXB0IHR5cGU9InRleHQvamF2YXNjcmlwdCI+CgkJCQkJaWYgKHR5cGVvZiBBVEl0YWcgIT0gJ3VuZGVmaW5lZCcpIHsKCQkJCQkJQVRJdGFnLnBhZ2Uuc2V0KHsibmFtZSI6InNlYXJjaFJlc3VsdHMiLCJsZXZlbDIiOjR9KTsKCQkJCQkJQVRJdGFnLmRpc3BhdGNoKCk7CgkJCQkJfQoJCQkJPC9zY3JpcHQ+