Log ind

Feriehuse i Scopello & ferielejligheder i Scopello

vis
 • Sicilien | ​En dukkert i egen pool
  Fra DKK 3.713

 • Sicilien | Topanmeldt
  Fra DKK 2.084

 • Sicilien | Feriehus nær stranden
  Fra DKK 2.047

 • De Lipariske Øer | Vulkanøer
  Fra DKK 1.868

 • Italien | En indretning ud over det normale
  Fra DKK 2.605

 • Italien | Ferie på en landejendom
  Fra DKK 3.453

 • Rom | Citytrip til Den Evige Stad
  Fra DKK 3.460

 • Italien | Huse til grupperejser
  Fra DKK 11.608

http://www.atraveo.dk//scopello
Link til kopi
Kortudsnittet er blevet ændret.
Automatisk opdatering
Hvorfor er det ikke alle tilbuddene, der bliver vist? 
map

Siciliansk ferieboligophold

Sicilien er et af de mest betagende og populære rejsemål i Italien. Ud over vidunderlige strande og smukke landsbyer byder øen, den største i Middelhavet i øvrigt, også på rig mulighed for udflugter ud i naturen samt kulturelle oplevelser. Et feriehus danner et særligt godt udgangspunkt for at opleve Siciliens magi. atraveos sortiment omfatter over 850 feriehuse og mere end 1.800 ferielejligheder på Sicilien. Her kan I nyde en rolig atmosfære i smukke omgivelser. Mange af feriehusene og ferielejlighederne ligger i nærheden af en strand og har tilmed en egen pool. Således er der også lagt op til masser af badesjov i mere private rammer, hvilket hotellerne på øen naturligvis ikke kan hamle op med. Hos atraveo kan I vælge mellem en ferie på et typisk siciliansk landbrug med biologisk jordbrug og mulighed for at ride, en luksuriøs villa eller en hyggelig ferielejlighed i en af byerne ved kysten, såsom i Taormina eller hovedstaden Palermo. Lad jer inspirere at det brede udvalg og find jeres drømmeferiebolig til jeres næste ferie på Sicilien.

Typisk Sicilien: Rygende vulkaner og blåt hav

For bedst at kunne opleve hele Siciliens mangfoldighed kan I enten leje en bil, så I kan tage afsted på den ene eller anden udflugt på egen hånd, eller tage med på en guidet tur i bus. Ud over at være den vel nok mest berømte attraktion på øen er vulkanen Etna i den nordlige del af Sicilien ikke bare Europas højeste, men også den mest aktive. Derudover er den byggemodnet og kan således bestiges i ledskab af erfarne guider. En sådan tur er en sand oplevelse, som ingen feriegæst burde gå glip af. Men også Stromboli vækker begejstring hos de besøgende. Denne vulkan, der ligger på en lille ø af samme navn og som er en del af De Æoliske Øer, er konstant aktiv. Med uregelmæssige men korte mellemrum går vulkanen i udbrud og byder på et særligt imponerende syn ved mørkets frembrud.  

Ud over at nyde havet i løbet af en dejlig afslappende dag ved en af Siciliens strande kan I også opleve det på en bådtur eller under en aktiv dykketur. Ud for Sicilien venter jer op til flere større koralrev samt et hav af forskellige fisk, som trives særlig godt i denne uberørte undervandsverden.

Oplev Siciliens byer med en feriebolig som udgangspunkt

På Sicilien har I mulighed for at gå på opdagelse i mange seværdige og smukke byer, både de større og de mindre. Blandt andet er Taormina en udflugt værd, og byens hidtidige gæsteliste omfatter da også en del berømtheder, såsom Oscar Wilde, Greta Garbo, Marlene Dietrich og Cary Grant, for blot at nævne nogle enkelte af alle dem, som forstod at værdsætte byens særlige charme, dens mange egnstypiske restauranter og de mange shoppingmuligheder. Villa del Casale, der blandt andet imponerer med sit mosaikgulv og som er optaget på UNESCO's kulturarvsliste, samt andre imponerende ruiner fra den romerske æra er ligeledes yndede kulturelle udflugtsmål. Desuden kan det varmt anbefales at besøge Palermo, der lokker med sin katedral, sine smukke pladser og parker samt kapucinerklosterets berømte katakomber. Andre interessante byer på Sicilien, der også byder på masser af seværdigheder er blandt andet Catania, Messina, Ragusa, Trapani, Agrigento og Syrakus.

Kulinariske specialiteter på Sicilien

Siciliens køkken er lige så varieret som selve øen. Eksempelvis går spiseisens historie på Sicilien helt tilbage til romertiden. Ifølge fortællingerne blev isen opfundet ved foden af Etna, hvor man blandede de søde drikke, som blev bragt med over til øen fra Arabien, med is fra toppen af vulkanen. I dag bydes der på et mangfoldigt og velsmagende udvalg af iskreationer på Sicilien, som man naturligvis ikke bør gå glip af under sommermånedernes hede temperaturer.

Men også det sicilianske bagværk er kendt for at være særdeles velsmagende, ligesom der også dyrkes en meget god vin på øen. På Sicilien gror der desuden figener, aprikoser, meloner med mere, som alt sammen kan købes frisk på de lokale markedspladser.

Nyd det mediterrane klima

Klimaet på Sicilien er overvejende mildt og solrigt. Om vinteren ligger temperaturen sjældent under frysepunktet. På grund af de tit meget hede og tørre somre er de mest populære rejsetidsrum foråret, særligt månederne april og maj, samt sensommeren, det vil sige fra september til starten af november. I den indre del af landet, hvor alting generelt har en lidt højere beliggenhed, er der som regel en smule køligere end ude ved kysten.

Med flyveren til Sicilien

Ferieboligen på Sicilien nås enten i egen bil eller med flyveren via en af de internationale lufthavne i henholdsvis Palermo, Catania og Trapani. Hvis I tager flyvet, er det en god idé at leje en bil fremme på stedet for nemmere at kunne tilbagelægge det sidste stykke af rejsen, men også så I nemt kan tage på den ene eller anden udflugt på øen. Alternativt har langt de fleste større byer, frem for alle dem i nærheden af kysten, et ret godt net af offentlige transportmidler

Med bil og færge til ferielejligheden på Sicilien

Dem der kører i egen bilkan køre til Syditalien i to til tre dagsetapper eller reducere køretiden ved at kombinere turen med en færgeoverfart. Hvis I vælger at køre i bil, kan I tage færgen fra San Giovanni i den sydlige del af Calabrien, som sejler til Messina og dermed forbinder fastlandet og Sicilien med en overfartstid på ca. 30 minutter. Som et alternativ til den lange køretur igennem Italien, kan I tage natfærgen, der sejler fra de norditalienske havne i Livorno og Genova til henholdsvis Palermo og Catania.

Gæsteanmeldelser

4,4 af 5 (70 gæsteanmeldelser)
1 70 kunder har skrevet en anmeldelse af feriehusene og ferielejlighederne i Scopello og i gennemsnit givet dem 4,4 ud af 5 mulige huse.

Områdeanmeldelser

Samlet bedømmelse af Scopello

4,3 af 5 (100 gæsteanmeldelser)
Skriv en anmeldelse af dette område

Det skriver kunder om Scopello 

 • 4,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 18-02-2017, rejsetidsrum: Oktober 2016

  „I efteråret et par turister, men tomme strande og afslappende ferie muligt.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 985047. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 4,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 12-10-2016, rejsetidsrum: September 2016

  „Mange muligheder for shopping.
  10 minutter Castellammare del Golfo med flere supermarkeder.
  (I havnen kan du, hvis du er heldig meget god købe frisk fisk)
  En 5 minutters kørsel til Scopello en købmand og supermarked.

  Perfekt kaffe i Scopello på pladsen! (Spis ikke på Il Baglio, fedt og beskidt)
  Nice område at gå vandreture!“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 432606. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra nederlandsk. Til originalsproget

 • 5,0 af 5
  atraveo-kunden Bo skrev
  den 29-09-2016, rejsetidsrum: September 2016

  „Fint lille "Market" på vejen fra Castellammare med tilhørende café. Super delikatesse med alt det bedste fra Sicilien. Gode indkøbsmuligheder I Castellammare.
  Scopello er en bedårende lille bitte "by". Fantastisk stemning og flere rigtig gode restauranter. Vores foretrukne var absolut Bar Nettuno med fantastisk mad,vin og betjening til meget rimelige priser. Bagefter kan kaffen nydes på torvet med masser af folkeliv. 90 % af gæsterne var italienere. Engelsktalende overalt.
  Området er naturskønt, voldsomt, klipper og bjerge helt ud til vandet. Mange muligheder for vandreture og bilture med helt unikke panoramaudsigter, som hele tiden ændrer karakter.
  Vejene lige omkring er en historie for sig selv, men længere væk udmærkede både mod øst og vest.
  Generelt meget rent og vi mødte ingen påtrængende sælgere el.lign.
  En del vilde hunde og katte, som dog alle virkede velnærede.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 397936.

 • 4,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 23-08-2016, rejsetidsrum: August 2016

  „Tæt på Zingaro reservation, roligt sted.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 432606. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra engelsk. Til originalsproget

 • 5,0 af 5
  atraveo-kunden Birgit skrev
  den 11-08-2016, rejsetidsrum: Juli 2016

  „Fantastisk lokalt supermarked der havde alt. Lækker slagter og ost, delikatesser. Lokale grøntsager. Skønt sted at handle og meget venlig betjening. Centralt beliggenhed for mange seværdigheder. Havde en heldags snorkle og bådtur som var godt arrangeret. Skønne bademuligheder. Dog en "svær" strand ved Scopello, da der var mange sten i vandet og det hurtigt blev dybt. Men alligevel dejlig. Ved San Vito LO Capo var der sandstrand, men stranden var meget overfyldt. Fandt ved ejerens hjælp to lokale restauranter, som var intet mindre end fantastiske. Gode råvarer, skøn og veltillavet mad og billigt.. God oplevelse.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 758807.


Fotos af byen

Visning:
 • Bolig-nr. 985047
  fra DKK 6.340
  for 1 uge

  Scopello, Sicilien (Siciliens nordkyst)

  Feriehus til op til 8 voksne + 2 børn

  Ca. 120 m², 4 soveværelser, 3 badeværelser, Kæledyr tilladt (maks. 1), satellit-TV, wifi overalt, vaskemaskine, strand ca. 250 m,
  4,8 af 5
  4 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 432606
  fra DKK 2.604
  for 1 uge

  Scopello, Sicilien (Siciliens nordkyst)

  Feriehus til op til 4 voksne + 2 børn

  Ca. 75 m², 2 soveværelser, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (maks. 2), satellit-TV, wifi overalt, vaskemaskine, rygning ikke tilladt, strand ca. 1,9 km
  4,6 af 5
  24 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 902890
  fra DKK 2.679
  for 1 uge

  Scopello, Sicilien (Siciliens nordkyst)

  Feriehus til op til 7 personer

  Ca. 100 m², 3 soveværelser, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, wifi overalt, vaskemaskine, rygning ikke tilladt, strand ca. 2 km,
  5,0 af 5
  1 Gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 725894
  fra DKK 7.590
  for 1 uge

  Scopello, Sicilien (Siciliens nordkyst)

  Feriehus til op til 10 personer

  Ca. 220 m², 5 soveværelser, 2 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, TV, wifi overalt, vaskemaskine, strand ca. 1 km, hav ca. 100 m,
  3,0 af 5
  1 Gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 758807
  fra DKK 2.232
  for 1 uge

  Scopello, Sicilien (Siciliens nordkyst)

  Etværelseslejlighed til op til 2 voksne + 1 barn

  Ca. 25 m², 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, wifi overalt, rygning ikke tilladt, strand ca. 2 km
  5,0 af 5
  3 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 641701
  fra DKK 2.679
  for 1 uge

  Scopello, Sicilien (Siciliens nordkyst)

  Ferielejlighed til op til 3 voksne + 1 barn

  Ca. 40 m², 2 soveværelser, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (efter anmodning), TV, strand ca. 5 km
 • Bolig-nr. 24070
  fra DKK 8.259
  for 1 uge

  Scopello, Sicilien (Siciliens nordkyst)

  Feriehus til op til 10 personer

  Ca. 280 m², 4 soveværelser, 2 badeværelser, Kæledyr tilladt (maks. 1), TV, internet, wifi, vaskemaskine, hav ca. 3 km, ,
  4,0 af 5
  1 Gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 884014
  fra DKK 7.627
  for 1 uge

  Scopello, Sicilien (Siciliens nordkyst)

  Feriehus til op til 5 personer

  Ca. 70 m², 2 soveværelser, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (maks. 1), satellit-TV, wifi overalt, vaskemaskine, strand ca. 6 km,
  5,0 af 5
  1 Gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 927956
  fra DKK 8.185
  for 1 uge

  Scopello, Sicilien (Siciliens nordkyst)

  Feriehus til op til 7 personer

  Ca. 100 m², 3 soveværelser, 2 badeværelser, Kæledyr tilladt (maks. 1), satellit-TV, wifi overalt, vaskemaskine, opvaskemaskine, strand ca. 7 km,
 • Bolig-nr. 636105
  fra DKK 2.828
  for 1 uge

  Scopello, Sicilien (Siciliens nordkyst)

  Ferielejlighed til op til 2 personer

  Ca. 100 m², 1 soveværelse, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (efter anmodning), kabel-TV, strand ca. 300 m,
  3,9 af 5
  9 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 723629
  fra DKK 12.054
  for 1 uge

  Scopello, Sicilien (Siciliens nordkyst)

  Feriehus til op til 6 personer

  Ca. 85 m², 3 soveværelser, 2 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, TV, wifi overalt, vaskemaskine, strand ca. 3 km
 • Bolig-nr. 436221
  fra DKK 2.381
  for 1 uge

  Scopello, Sicilien (Siciliens nordkyst)

  Etværelseslejlighed til op til 2 voksne + 1 barn

  Ca. 25 m², 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (efter anmodning), satellit-TV, wifi overalt, rygning ikke tilladt, strand ca. 1,9 km
  4,0 af 5
  7 gæsteanmeldelser
Cgo8ZGl2IGNsYXNzPSJoaWRlIj4JCQkJPGltZyBoZWlnaHQ9IjEiIHdpZHRoPSIxIiBzdHlsZT0iYm9yZGVyLXN0eWxlOm5vbmU7IiBhbHQ9IiIgc3JjPSIvL2dvb2dsZWFkcy5nLmRvdWJsZWNsaWNrLm5ldC9wYWdlYWQvdmlld3Rocm91Z2hjb252ZXJzaW9uLzEwMzAyMDYyMDcvP3ZhbHVlPTAmYW1wO2d1aWQ9T04mYW1wO3NjcmlwdD0wJmRhdGE9cGFnZUlkJTNEc2VhcmNoUmVzdWx0cyUzQnRyYXZlbENvdW50cnlJZCUzRElUJTNCbGFuZ3VhZ2UlM0RkYSIgLz48L2Rpdj4KCjxkaXYgY2xhc3M9ImhpZGUiPgkJCQk8c2NyaXB0IHR5cGU9InRleHQvamF2YXNjcmlwdCI+CgkJCQkJaWYgKHR5cGVvZiBBVEl0YWcgIT0gJ3VuZGVmaW5lZCcpIHsKCQkJCQkJQVRJdGFnLnBhZ2Uuc2V0KHsibmFtZSI6InNlYXJjaFJlc3VsdHMiLCJsZXZlbDIiOjR9KTsKCQkJCQkJQVRJdGFnLmRpc3BhdGNoKCk7CgkJCQkJfQoJCQkJPC9zY3JpcHQ+PC9kaXY+