Log ind

Feriehuse i San Gimignano & ferielejligheder i San Gimignano

Godt Nytår! 
vis
 • Toscana | Ferie på en landejendom
  Fra DKK 3.041

 • Toscana | Topanmeldt
  Fra DKK 1.859

 • Toscana | Strandsemester
  Fra DKK 2.230

 • Firence | Citytrip
  Fra DKK 3.940

 • Toscana | Flyd i jeres egen pool
  Fra DKK 3.643

 • Chianti under vinhøsten | Ferie på et vingods
  Fra DKK 2.684

 • Rom |​ ​Bedste feriested Italien
  Fra DKK 3.122

 • Italien | En indretning ud over det normale
  Fra DKK 3.122

http://www.atraveo.dk//san gimignano
Link til kopi
Kortudsnittet er blevet ændret.
Automatisk opdatering
Hvorfor er det ikke alle tilbuddene, der bliver vist? 
map

Ferieboligophold i Toscana

Toscana har i årevis hørt til de mest populære rejsemål for et ferieboligophold i Italien. Med over 13.000 feriehuse og ferielejligheder tilbyder atraveo jer et bredt udvalg, som med sikkerhed også omfatter den rigtige bolig til jeres kommende ferie. Udvalget i det toscanske landskab byder både på traditionelle landhuse og herregårde samt større villaer med egen pool eller moderne lejligheder i de større byer. Overalt præger bakkede landskaber med pinjetræer, oliventræer og vinmarker den toscanske natur. Regionens enestående landskab og den helt særegne charme, som landsbyerne og de imødekommende beboere udstråler, har inspireret mangt en kunstner, opfinder og opdagelsesrejsende til store bedrifter. Her skal blot nævnes den store Leonardo da Vinci, som altid samlede kræfter og fandt inspiration i denne skønne natur.

Typisk Toscana: Masser af seværdigheder og udflugtsmål

Ud over Toscanas maleriske landskab er regionens kulturelle og kunsthistoriske arv også et stort trækplaster. Mangt og meget venter blot på at blive udforsket, ikke mindst i de mange berømte byer. Frem for alle Firenze, den største by i Toscana, imponerer med en hel række vigtige bygningsværker, såsom domkirken med sin bemærkelsesværdige kuppel, broen Ponte Vecchio over floden Arno, uffizi-bygningerne med deres berømte malerisamling samt Medici'ernes og andre indflydelsesrige familiers mange renæssancepaladser.

Siena, Firenzes evige rival, lokker  med en vidunderlig gammel bydel i gotisk stil og er ikke mindst kendt for sit traditionsrige universitet og hesteløbet Palio di Siena, der afholdes hvert år midt i byen. I Pisa drages de fleste besøgende af Camapanile, det verdensberømte skæve tårn på Piazza del Miracoli. Men også den gamle bydel med sine snoede gader og stræder er værd at udforske.

De mindre byer San Gimignano, Volterra, Arezzo og Vinci nyder en særlig malerisk beliggenhed i et kuperet landskab. San Gimignano, der på grund af sine høje tårne også kaldes for middelalderens Manhattan, begejstrer frem for alt med et autentisk bybillede, som får de besøgende til at føle sig sat 500 år tilbage i tiden. Et insidertip i byen er isbaren, hvis chokoladeis gentagne gange er blevet kåret som verdens bedste. I Vinci kan I blandt andet komme på sporet af byens mest berømte søn, der som bekendt hed Leonardo til fornavn. Men også de mindre kendte små byer og landsbyer med deres markeder samt den eller anden seværdighed er altid en rejse værd.

Landbrugsferie i Toscana - Ferieboligophold på landet

Mange af Toscanas traditionelle bondegårde har undergået en renovering inden for de seneste år og er i den forbindelse blevet lavet om til dejlige ferieboliger. Agriturismo, der frit kan oversættes til ferie på landet, er et ægte highlight for både voksne og børn, hvor de sidstnævnte rigtig kan slå sig løs og boltre sig på gårdens vidtstrakte terræn. For det meste ligger rusticoerne, som disse gamle gårde og herskabshuse kaldes på italiensk, omgivet af et særligt idyllisk landskab, eksempelvis midt i et vinområde i Chianti eller i provinsen Firenze eller med en flot panoramaudsigt til det kuperede landskab i Mugello eller over det dybblå ocean ved Maremma.

Feriegæsterne får i den forbindelse ikke kun glæde af en afsides beliggenhed med masser af plads til en individuel ferie, men tit også et indblik i en italiensk bondmands levemåde. Og de økologiske produkter, som fremstilles fremme på stedet og som kan købes direkte på gården eller på ugemarkedet i den nærmeste landsby, kan anvendes til at tilberede traditionelle italienske retter i ferieboligens eget køkken. Ofte råder rusticoerne også over mange ekstra faciliteter, såsom en egen pool eller en særlig stor terrasse, hvor man kan sidde og nyde solnedgangen, mens man nyder et godt glas vin.   

Toscanas kyst: Badeferie ved Middelhavet

Det bedste rejsetidsrum for et ferieboligophold i Toscana er fra april til oktober, hvor temperaturen som regel ligger over 20° C, i den varmeste sommertid endda over 30° C. Et feriehus ved havet opfylder samtidig ønsket om en badeferie ved Middelhavet. Over 1.000 af atraveos ferieboliger i Toscana ligger højest 1 km fra strandene i enten Versilia, Maremma, Costa Etrusca eller strandene på middelhavsøen Elba. Det flade vand, hvis temperatur om sommeren i gennemsnit ligger på 23° C, indbyder til masser af sjov. Alternativt er det også muligt at tage på en dejlig badeferie længere inde i landet ved at vælge et feriehus med egen pool. Nyd det vidunderlige landskab og den toscanske sols varme stråler på jeres maveskin, mens I flyder rundt på en luftmadras i poolen.

Book jeres feriebolig i hjertet af Italien og nyd friheden, uafhængigheden og den toscanske måde at leve livet på.

Henrejsen til Toscana

Langt de fleste ferieboliggæster rejser i egen bil. Den korteste vej til Toscana fører stik mod syd igennem Tyskland og Østrig, videre igennem Brennerpasset til Italien, over Milano og Bologna og videre i retning mod Firenze. Men I kan også tage toget fra København via Berlin og München. Der kører for eksempel nattog fra München og igennem Alperne uden mellemstop til Firenze. Eller tag flyveren til en af de internationale lufthavne i nærheden af Firenze og Pisa.

Gæsteanmeldelser

4,3 af 5 (93 gæsteanmeldelser)
1 93 kunder har skrevet en anmeldelse af feriehusene og ferielejlighederne i San Gimignano og i gennemsnit givet dem 4,3 ud af 5 mulige huse.

Områdeanmeldelser

Samlet bedømmelse af San Gimignano

4,5 af 5 (190 gæsteanmeldelser)
Skriv en anmeldelse af dette område

Det skriver kunder om San Gimignano 

 • 5,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 02-11-2016, rejsetidsrum: August 2016

  „San Gimignano er idyllisk beliggende absolut værd at se og midt i toscanske vinmarker i dets historiske, middelalderlig enhed.
  Her på grænsen til Chianti meget hvidvin og især Vernacciatraube dyrkes, hvilket giver en frugtagtig, frisk, meget drikkeligt hvidvin.

  Der er et stort COOP i udkanten af ​​San Gimignano. Her får du dybest set alt, hvad du behøver til dit daglige behov. Fra prisniveauet man er lidt under de tyske priser. Derudover er der to markedsdage i San Gimignano, hvor du kan få tøj, alle slags tingeltangel, men også frisk frugt, grøntsager og regionale specialiteter producent. I Poggibonsi der er en enorm Pam supermarked. Der er så alt, du ikke får i COOP.

  San Gimignano har en stor gastronomiske tilbud. I de mindre gader, som regel gemt væk der, som så ofte, de pænere barer og bistroer, hvor man kan sidde lavt og er meget malerisk og god mad. Anbefal Jeg ønsker isbutik i Via San Matteo, porten af ​​omkring 50 meter på højre side. Bekvemt, og langt den bedste is, som vi spiste på turen. Fra € 2 pr smag (der er ingen bolde i Italien) ikke blive afskrækket, billigere er det ikke, og det er værd at hver øre!

  Når restauranten vi kan anbefale Il Trotatore. Super pizza og store bøffer grillet over åben ild. Priserne som derhjemme, ikke en turist fælde!

  Ved afgangen retning Certaldo / Camporbiano er der en legeplads, og du kan parkere gratis i Via Giovanni Cappelletti.

  De berømte byer kan nås fra San Gimignano fra problemer og parkering i parkeringspladser svarende tysk niveau. I Siena kan du parkere i Via Esterna di Fontebranda og kører op bag bymuren ret til den (gratis) rulletrappe i byen, da det kommer direkte ud i domkirken.

  I Colle di Val d'Elsa er hver 1. lørdag i glasfremstilling marked, og der er en vidunderlig og vildt romantisk sti til den lyse blå Elsa. Adgang er på Via di Querciolaia / Via Fratelli Bandiera.

  Colle di Val d'Elsa og Certaldo er næsten fri fra de store turist skarer, men alligevel værd at se. I Certaldo er der i den øvre bydel (tage svævebanen til at starte!) Værdsat også 20 nice små, hyggelige bistroer og barer for aftenen.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 763839. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 5,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 18-10-2016

  „San Gimignano er kun vores tur til Tuscany ville være værd, men også længere væk til Firenze, Siena, Castellina in Chianti etc. var et aktiv på vores første udforskning Toscana.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 838688. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 5,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 16-10-2016

  „For os tjente San Gimignano og det omkringliggende område blot det stereotype billede af Toscana, i positiv forstand. Vi var ikke den første og ikke sidste gang her.
  Shopping er ikke noget problem, at COOP er tæt og at gå i bil, i byen en gang om ugen landmandens marked og med Sergio Dondoli på Piazza de la Cisterna (som den, der allerede lyder), der er den bedste is i verden. Efter alt, har han vundet flere Eisweltmeister.
  De seværdigheder i Firenze, Siena og Pisa er inden for rækkevidde i bil. søge på internettet parkering, Set Navi og gå. Dette arbejdede meget med os, selvfølgelig, altid debitere dig, men centralt beliggende og sikker.
  Og hvis dine fødder gør ondt, kan du slappe af ved poolen med udsigt over landskabet.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 835205. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 4,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 08-10-2016

  „San Gimignano er værd under alle omstændigheder. Men giver det væld af turister, der besøger byen hver dag og de mange souvenirbutikker mere som et museum byen. Derfor anbefaler vi at sammenligne for at se de omkringliggende byer Colle di Val d'Elsa, Certaldo og Volterra.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 216353. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 4,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 06-10-2016

  „cirka en km og 2,5 km fra lejligheden er der to små vingårde, hvor du kan smage Chianti Colli Senesi og købe - et must for vinelskere! Den shopping er begrænset til en COOP og en mor og pop butik. Der er imidlertid, er der de vine fra regionen og det omkringliggende område. Restauranter er rigeligt, nogle med panoramaudsigt.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 763839. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget


Fotos af byen

Visning:
 • Bolig-nr. 872372
  fra DKK 3.642
  for 1 uge

  San Gimignano, Toscana (Provinsen Siena)

  Ferielejlighed til op til 2 personer

  Ca. 25 m², 1 soveværelse, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (maks. 1), wifi, rygning ikke tilladt
 • Bolig-nr. 4333
  fra DKK 4.564
  for 1 uge

  San Gimignano, Toscana (Provinsen Siena)

  Feriehus til op til 4 personer

  Ca. 65 m², 2 soveværelser, 2 badeværelser, Kæledyr tilladt (maks. 1), TV, internet, vaskemaskine, opvaskemaskine,
 • Bolig-nr. 864670
  fra DKK 4.780
  for 1 uge

  San Gimignano, Toscana (Provinsen Siena)

  Ferielejlighed til op til 3 personer

  Ca. 60 m², 1 soveværelse, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (maks. 1), TV, internet, opvaskemaskine, hav ca. 70 km,
  4,5 af 5
  2 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 649104
  fra DKK 7.679
  for 1 uge

  San Gimignano, Toscana (Provinsen Siena)

  Feriehus til op til 6 personer

  Ca. 90 m², 3 soveværelser, 2 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, TV, internet, vaskemaskine, opvaskemaskine, rygning ikke tilladt, ,
 • Bolig-nr. 649105
  fra DKK 3.813
  for 1 uge

  San Gimignano, Toscana (Provinsen Siena)

  Ferielejlighed til op til 2 voksne + 2 børn

  Ca. 60 m², 1 soveværelse, 2 badeværelser, Kæledyr tilladt (maks. 1), TV, internet, opvaskemaskine, rygning ikke tilladt,
 • Bolig-nr. 948636
  fra DKK 6.995
  for 1 uge

  San Gimignano, Toscana (Provinsen Siena)

  Ferielejlighed til op til 3 voksne + 1 barn

  Ca. 60 m², 1 soveværelse, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (maks. 1), TV, internet, vaskemaskine,
  3,0 af 5
  1 Gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 838688
  fra DKK 7.433
  for 1 uge

  San Gimignano, Toscana (Provinsen Siena)

  Feriehus til op til 6 personer

  3 soveværelser, 2 badeværelser, Kæledyr tilladt (maks. 1), satellit-TV, wifi, vaskemaskine, opvaskemaskine,
  4,0 af 5
  1 Gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 1142759
  fra DKK 4.274
  for 1 uge

  San Gimignano, Toscana (Provinsen Siena)

  Ferielejlighed til op til 4 personer

  Ca. 60 m², 2 soveværelser, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (efter anmodning), TV, wifi overalt, opvaskemaskine, strand ca. 75 km
 • Bolig-nr. 22765
  fra DKK 14.220
  for 1 uge

  San Gimignano, Toscana (Provinsen Siena)

  Feriehus til op til 14 personer

  Ca. 300 m², 6 soveværelser, 4 badeværelser, Kæledyr tilladt (maks. 1), TV, internet, vaskemaskine, opvaskemaskine,
  4,0 af 5
  1 Gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 649101
  fra DKK 5.330
  for 1 uge

  San Gimignano, Toscana (Provinsen Siena)

  Ferielejlighed til op til 4 personer

  2 soveværelser, 2 badeværelser, Kæledyr tilladt (maks. 1), TV, internet, vaskemaskine, opvaskemaskine, rygning ikke tilladt,
 • Bolig-nr. 948638
  fra DKK 9.299
  for 1 uge

  San Gimignano, Toscana (Provinsen Siena)

  Ferielejlighed til op til 6 personer

  Ca. 65 m², 3 soveværelser, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (maks. 1), TV, internet, wifi, vaskemaskine,
 • Bolig-nr. 162254
  + 2 boliger
  fra DKK 3.345
  for 1 uge

  San Gimignano, Toscana (Provinsen Siena)

  Ferielejlighed til op til 1 voksen + 1 barn

  Ca. 50 m², 1 soveværelse, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (maks. 1), satellit-TV, wifi overalt, hav ca. 80 km, , , , ,
  Til dette anlæg hører yderligere 2 andre boligtyper med alt i alt 2 boligenheder
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