Feriehuse i Sölden & ferielejligheder i Sölden

vis
 • ​​​Mayrhofen | ​Bedste feriested Østrig
  Fra DKK 1.930

 • Tyrol | Sætere i store højder
  Fra DKK 2.348

 • Sölden | Vinteridyl
  Fra DKK 1.878

 • Østrig om vinteren | ​En bolig lige ved skiløjpen
  Fra DKK 2.348

 • Østrigske Alper | Sætere i store højder
  Fra DKK 3.376

 • Østrig | Underholdning for store og små
  Fra DKK 2.735

 • Østrig | Ferieboliger med pejs
  Fra DKK 2.534

 • Østrig | Bondegårdsferie
  Fra DKK 2.124

http://www.atraveo.dk//sölden
Link til kopi
Kortudsnittet er blevet ændret.
Automatisk opdatering
Hvorfor er det ikke alle tilbuddene, der bliver vist? 
map

Feriehuse Sölden - så er du tæt på Alpernes bedste aktive ferie

I Tyrols alper finder du den tredjestørste turistdestination i Østrig. Mere end to millioner årlige overnatninger viser Söldens popularitet. Og der er ikke noget at sige til, at mange vælger at leje feriehuse og ferielejligheder her. Kilometervis af pister, gletchere, høje bjergtinder samt en lang skisæson gør området ideelt for familier og skientusiaster. Ferieboligerne i Sölden er dog også til mere end skiferien. I sommermånederne omdannes området til et herligt sted for aktiv ferie.

Skiløb i Sölden – lidt ud over det sædvanlige

Sölden tilbyder ikke mindre end 144 km præparerede pister. De store lifte bringer dig op over 3000 m, og længste nedfart er på hele 15 km. Skisportsstedet, der jævnligt bruges til World Cup løb, har skiløb lidt ud over det sædvanlige. På grund af den høje beliggenhed er sæsonen mærkbart længere, og på de to største gletchere er der mulighed for sommerski. Området bryster sig endvidere af at være Østrigs eneste skisportssted med tre tilgængelige bjergtinder over 3000 m.

Med feriehuse i Sölden er du tæt på aktiviteterne

Trænger du til et afbræk fra pisterne, tilbyder området masser af andre vinteraktiviteter. Der er gode skøjtebaner, curlingbaner og så er der en fem km lang kælkebakke. Får du lyst til at bevæge dig uden ski på fødderne, er der 30 km ryddede vandreruter, du kan benytte dig af. For vovehalsene tilbydes paragliding med frit fald ud over klippekanten.

Ferieboliger om sommeren

Booker du feriehuse og ferielejligheder om sommeren, er der også lagt op til en aktiv ferie. Området udgør perfekte omgivelser for mountainbiketure i bjergene, og der er masser af kortlagte ruter af forskellige sværhedsgrader. I floderne er der mulighed for at rafte igennem vilde, brusende rapids eller bevæge sig op kløfterne i canyoning. For vovehalsene er der flere bjerge, hvor man kan klatre. Alle veje fører til din feriebolig i Sölden, og du kan komme til feriehuset eller ferielejligheden med bil, fly eller tog. Flyver du til Innsbruck, går der regelmæssigt shuttle bus til Sölden. Du kan også vælge at rejse med tog til Ötztal eller køre selv. Vælger du tog eller bil, venter der dig en imponerende flot tur gennem Alperne.

Oplev bjerglandskabet!

Tyrol | Indånd den klare bjergluft, mens I går jer en lang tur, mærk adrenalinen under en raftingtur eller nyd den imponerende bjergkulisse i form af snebeklædte alpetoppe, mens I holder en picnic på en sæter. Alt det og meget mere venter jer under en ferie i Tyrol! Dette østrigske forbundsland hører til alperepublikkens mest populære og mest alsidige rejsemål og overbeviser da også hele året rundt med sine mange mulige ferieformer.

Erobr eksempelvis bjergene sammen med hele familien, enten til fods eller på mere magelig vis ved at tage svævebanen. Og når I først er ankommet oppe på toppen, kan I nyde en imponerende panoramaudsigt ud over Alpernes bjerglandskab. De mest dristige feriegæster kan desuden prøve kræfter med klatring og andre udfordrende eventyr. Men det hele kan naturligvis også foregå på en mindre anstrengede måde under en stille og rolig vandring, så man ikke ligefrem behøver at gribe til sikkerhedsline og karabinhager for at nå bjergtoppen.

I kan også komme Tyrls natur nærmere på to hjul. Velpreparede cykelstier, som for eksempel i Zillertal, lægger op til lange ture på jernhesten. Og dem der gerne vil cykle på en mountainbike i et lidt mere udfordrende terræn venter der markerede ruter med forskellige sværhedsgrader.

Har I lyst til endnu mere natur? Så besøg Nationalpark Hohe Tauern og lad jer forføre af et imponerende bjerglandskab. Denne nationalpark hører til de største i Europa. Her og der en smuk blomst, andetsted hemmelighedsfulde dyrespor. Over 10.000 forskellige dyrearter har hjemme her, og med en smule held får I øje på et murmeldyr, en gemse, kongeørn eller stenbuk.

En hyggelig sejltur i kano eller en turbulent omgang rafting - Tyrol har også masser at byde på for vandsportsentusiaster. En afslappende kanotur på Tyrols floder er en optimal afveksling, der byder på flotte udsigter på bjergkædernes stejle skråninger på begge sider af vandet. Og ved de tyrolske søer, såsom Achensee, er der også rig mulig for masser af badesjov.

På den kolde årstid er det naturligvis frem for alt vintersportsaktiviteterne i Tyrols skiområder der vægter mest. Hvad enten det så gælder alpint skiløb, langrend, snowboard eller kælkning - Tyrols bjerge har en masse at byde på og huser da også nogle af verdens bedste vintersportsområder. Hos atraveo-kunderne hører blandt andet Ötztalarena Sölden og Brixental-Wilder Kaiser til de mest eftertragtede rejsemål for en dejlig vinterferie.

Når det gælder vitalitet, afslapning og naturoplevelser er Tyrol bare helt uovertræffelig. Hver aften når dagen er ved at gå på hæld, kan I sidde på feriehyttens terrasse sammen med jeres kære og lade dagens oplevelser passerer revue samt lægge planer for de efterfølgende dage. atraveo tilbyder omkring 4.000 feriehuse og ferielejligheder i Tyrol. Regionerne Nationalpark Hohe Tauern, Zillertal, Paznauntal og Oberinntal samt byerne Fügen, Kappl, Längenfeld, Mayrhofen, Sölden og Stumm er særligt populære rejsemål.
I finder flere informationer om et ferieboligophold i Tyrol under vores ferieboligudvalg for Tyrol eller på atraveo-bloggen.
 

Gæsteanmeldelser

4,0 af 5 (217 gæsteanmeldelser)
1 217 kunder har skrevet en anmeldelse af feriehusene og ferielejlighederne i Sölden og i gennemsnit givet dem 4,0 ud af 5 mulige huse.

Områdeanmeldelser

Samlet bedømmelse af Sölden

4,2 af 5 (280 gæsteanmeldelser)
Skriv en anmeldelse af dette område

Det skriver kunder om Sölden 

 • 5,0 af 5
  En atraveo-kunde har skrevet følgende anmeldelse
  den 11-07-2016

  meget anbefalelsesværdig

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 617765.

 • 1,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 04-07-2016, rejsetidsrum: Juni 2016

  „Uden for sæsonen ikke anbefales. Vi var uden for sæsonen. En død bjerglandsby.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 295294. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 4,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 16-04-2016

  „Connaissant Sölden depuis plus de 40 ans per constate que Sölden en vendu søn âme au Fric (ou à James Bond ;-)): Magasins de luxe, hôtel de plus en plus luxueux, boites de nuit, bar à ster, etc ... Le domaine skiable est toujours aussi bien mais les projets d'udvidelse notamment avec Mittelberg font froid dans le dos.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 286264. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 5,0 af 5
  atraveo-kunden J. Krings har skrevet følgende anmeldelse
  den 11-04-2016

  meget anbefalelsesværdig

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 286255.

 • 5,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 02-04-2016

  „Store vejr! Super skråninger! Super udsigt!“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 205315. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget


Visning:
 • Bolig-nr. 295294
  fra DKK 7.444
  for 1 uge

  Sölden, Tyrol (Nordtyrol)

  Feriehus til op til 8 personer

  Ca. 100 m², 4 soveværelser, 2 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, vaskemaskine, opvaskemaskine,
  5,0 af 5
  10 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 386696
  fra DKK 11.170
  for 1 uge

  Sölden, Tyrol (Nordtyrol)

  Feriehus til op til 8 personer

  Ca. 100 m², 4 soveværelser, 2 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, vaskemaskine, opvaskemaskine,
  4,9 af 5
  7 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 1211748
  fra DKK 7.288
  for 1 uge

  Sölden, Tyrol (Nordtyrol)

  Ferielejlighed til op til 4 personer

  Ca. 75 m², 2 soveværelser, 2 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, internet, opvaskemaskine, rygning ikke tilladt, vand ca. 10 m, sauna,
 • Bolig-nr. 286255
  fra DKK 2.593
  for 1 uge

  Sölden, Tyrol (Nordtyrol)

  Ferielejlighed til op til 4 personer

  Ca. 65 m², 2 soveværelser, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV
  4,3 af 5
  7 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 286320
  fra DKK 11.610
  for 1 uge

  Sölden, Tyrol (Nordtyrol)

  Ferielejlighed til op til 12 personer

  Ca. 148 m², 5 soveværelser, 5 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, internet, opvaskemaskine
  4,3 af 5
  3 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 338080
  fra DKK 15.351
  for 1 uge

  Sölden, Tyrol (Nordtyrol)

  Feriehus til op til 27 personer

  Ca. 300 m², 16 soveværelser, 14 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, internet, opvaskemaskine, sauna
  3,5 af 5
  2 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 1009255
  fra DKK 8.167
  for 1 uge

  Sölden, Tyrol (Nordtyrol)

  Feriehus til op til 15 personer

  Ca. 165 m², 7 soveværelser, 6 badeværelser, Kæledyr tilladt (maks. 1), TV, internet, wifi, opvaskemaskine, rygning ikke tilladt,
 • Bolig-nr. 350899
  fra DKK 3.622
  for 1 uge

  Sölden, Tyrol (Nordtyrol)

  Ferielejlighed til op til 6 personer

  Ca. 100 m², 3 soveværelser, 3 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, internet, opvaskemaskine
  4,8 af 5
  4 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 483501
  fra DKK 9.702
  for 1 uge

  Sölden, Tyrol (Nordtyrol)

  Ferielejlighed til op til 5 personer

  Ca. 65 m², 2 soveværelser, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (maks. 1), satellit-TV, internet, opvaskemaskine
  4,0 af 5
  1 Gæsteanmeldelse
  Til dette anlæg hører yderligere 2 andre boligtyper med 2 boligenheder
 • Bolig-nr. 420992
  fra DKK 4.113
  for 1 uge

  Sölden, Tyrol (Nordtyrol)

  Ferielejlighed til op til 4 personer

  Ca. 47 m², 1 soveværelse, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, opvaskemaskine
 • Bolig-nr. 1019503
  fra DKK 8.055
  for 1 uge

  Sölden, Tyrol (Nordtyrol)

  Ferielejlighed til op til 6 personer

  Ca. 70 m², 2 soveværelser, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (maks. 1), TV, internet, wifi, vaskemaskine, opvaskemaskine, rygning ikke tilladt, sauna,
 • Bolig-nr. 349272
  (2 Ferielejlighed)
  fra DKK 7.355
  for 1 uge

  Sölden, Tyrol (Nordtyrol)

  Ferielejlighed til op til 6 personer

  Ca. 50 m², 2 soveværelser, 2 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, kabel-TV, internet, opvaskemaskine
  4,3 af 5
  4 gæsteanmeldelser
  Til dette anlæg hører yderligere 5 andre boligtyper med 5 boligenheder
  vis mere
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