Log ind

Feriehuse i Sóller & ferielejligheder i Sóller

vis
 • Mallorca | Finca med pool
  541 tilbud

 • Mallorca | Topanmeldt
  170 tilbud

 • Mallorca | Villaer med infinitypool
  15 tilbud

 • Mallorca | Når mandeltræerne står i blomst
  4.212 tilbud

 • Mallorca | Ferie i nærheden af stranden
  306 tilbud

 • Mallorca | Skøn udsigt
  731 tilbud

 • De Baleariske Øer | XXL-villaer med pool​
  1.719 tilbud

 • ​​​​​Pollença | Bedste feriested Spanien
  220 tilbud

http://www.atraveo.dk//s%C3%B3ller
Link til kopi
Kortudsnittet er blevet ændret.
Automatisk opdatering
Hvorfor er det ikke alle tilbuddene, der bliver vist? 
map

Områdeanmeldelser

Samlet bedømmelse af Sóller

4,4 af 5 (65 gæsteanmeldelser)
Skriv en anmeldelse af dette område

Det skriver kunder om Sóller 

 • 3,0 af 5
  atraveo-kunden Hanne og Kim skrev
  den 03-08-2017, rejsetidsrum: Juli 2017

  „Mere turistet end vi havde forventet. Meget larm fra musik om aftenen og natten. Dyrt hele vejen igennem.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 1143382.

 • 5,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 15-07-2017

  „Meget smuk by, super nice små butikker, toprestauranter, meget rene og velholdte. Beboerne er meget venlige og hjælpsomme. Igen helst.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 1244009. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 4,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 21-04-2017

  „Dejlig hyggelig by med lystbådehavn, mange restauranter, dejlig gåtur på promenaden. ikke for travlt i foråret.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 1145884. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra nederlandsk. Til originalsproget

 • 3,0 af 5
  atraveo-kunden Heike skrev
  den 03-10-2016, rejsetidsrum: September 2016

  „Sóller har en meget flot downtown, vi vidste byen indtil videre kun fra en dages tur, vores konklusion efter en uge Sóller er, at Port de Sóller er velegnet som en ferie meget bedre, ikke kun på grund af placeringen ved havet, men også på grund af den meget bedre og diverse gastronomiske tilbud. I Sóller er der relativt få restauranter, hvoraf de fleste er meget turistet, det er heller ikke let at finde selv et sted uden forbehold. Meget flot er en sporvogn til havnen eller toget til Palma, havde du bedst gå meget tidligt eller sent, ellers er det meget travlt, Sóller kom til meget gode ture eller vandreture i bjergene for at gøre, for eksempel ved Fornalutx.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 909311. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 3,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 03-10-2016

  „Indkøbsmuligheder i Soller, som lå et stykke væk, men det var vi oplyst om, restauranter i de nærmeste byer var fine, og man kunne jo køre til seværdigheder“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 456463.


Sådan beskriver ferieboligudlejere Sóller

Gåture i Serra de Tramuntana
Sóller og de omkringliggende Tramuntana bjerge tilbyder en bred vifte af stier til lange gåture og vandreture. Dette er både for "rekreative løbere", der ønsker at nyde bjergene og den fantastiske udsigt, samt den uddannede "professionelle Vandringsmænd" den rigtige vej her.

Cykling
Mallorca har fremragende ...
vis mere
og varieret cykel ruter og ture: både for cyklister samt mountainbike tilbyde præcis de Tramontana mange måder at måle sig med bjergene mens du nyder en betagende landskab. Mountain biking uden for offentlig vej, er dog noget begrænset, idet en stor del af Mallorca er i privat eje. Det anbefales derfor at anvende et godt kort.

Stedet har fået sit navn på grund af Sóller frugtbar jord, hvor det opstår. Her stadig, saftige appelsiner og citroner, søde figner og datoer og krogede oliventræer. Sóller er kendt for sin olivenolie produktion, så der er, for eksempel to olie presser, som kan besøges.
Da stedet er omgivet af bjerge af Tramuntana bjergene, han var op til det 20. Century at nå ind vanskelig. 1 ud af Palma er en smuk Serpentine vej vind op til Soller, siden 1997, bærer også en hurtigere måde at tunnel gennem bjerget. For denne linje, dog er en betalingsvej påkrævet.
Kernen i byen er ideel til en tur og kan prale af mange attraktioner. Den Plaça lør Constitució er centrum af Sóller. Her kan man con leche på en cafe i skyggen af ​​træerne sidde, se gåen og betragtede de tilstødende sognekirke Sant Bartolomeu. Dette stammer fra år 1248 var, men senere skiftede igen og igen. Den farverige, forgyldte glasruder er smukke at se på og inde står en gotisk Madonna med Jesusbarnet i sine arme.
På den anden side af Plaza lør Constitució er markedet hallen. Her kan du købe friske appelsiner og oliven fra de omkringliggende region.

Ved siden af ​​står den rådhus 10 af de 17 Århundrede med oplysningerne heri kontor. Hvem indretning af velhavende borgere til det 18. Century ønsker at vide, hvem der kan være i Museu de Cultura Casal, kig i Carrer de Sa Dec 5, som udstiller sove, spise-og opholdsrum. Over hovedvejen fra Palma er en af ​​de dominikanske kloster af Jesus. Man bør besøge kapellet med et rigt ornamenterede trækors, i klosteret af klosteret i 1748 en skole blev etableret. Du kan slappe af i den botaniske have i udkanten. Han hører til den videnskabelige Museu de Ciencias Naturales Balear og omfatter 125 forskellige endemiske plantearter. Sóller er ikke kun en bemærkelsesværdig lille by, men også endestationen for den "røde lyn".
På nordkysten af ​​Mallorca, ca 4 km ind i landet, ligger den lille, men velstående by Soller. Beskyttet af højderygge af de omkringliggende bjerge, Sóller er en af ​​de mest frugtbare dale af Mallorca, og kaldes derfor også haven Mallorca. Uventet ændring i velstand vokser citroner og appelsiner, oliven og mandler og dalen ind i en have i Eden. Den originale og respektabel plads kan blive positivt med den historiske toget, at den såkaldte røde lyn nå fra Palma og er derfor populært rejsemål for en endagsudflugt. Ligger på havsiden, i en smuk beskyttet bugt Port de Soller, den egentlige turistcentrum Soller. I umiddelbar nærhed af havnen i sig selv er en lille, men dejlig sandstrand og mange caféer og restauranter tager højde for den fysiske godt her.

Golf
Det støt stigende antal af aktive golfspillere på Mallorca er et ideelt feriemål, som inddrivelse af hele familien kan bedst forbinde med udøvelsen af ​​deres yndlingssport. Soller, kan du nå f.eks golfbanen Sønnen Termens på bare 15 minutter rejsetid, mange flere steder på mindre end 30 minutter køretid at finde.

Dykning
I Port de Sóller er den lille, men godt organiseret dykkercenter Octopus, fra maj til oktober tilbyder dykkerture, kurser (PADI) og dykning.

Farvandene omkring Port de Sóller, der er omkring 30 dykkersteder, tildeling af klare vand, klipper, huler og grotter, og især mod slutningen af ​​sæsonen, med fisk mangfoldighed, herunder den erfarne dykkere smukke dyk

Puerto de Sóller
Bugten af ​​Sóller er omgivet af bjerge og er meget populært hos turister. Turen på den historiske sporvogn fra Sóller er det hele værd: de rumble og brag ankommer til havnen, der ligger på den lille strand i højsæsonen utallige solbadere. På hovedvejen er det normalt meget overfyldt, men det bliver til en off sidegaderne, vil du opdage små rolige caféer, der ikke er overfyldt. Det anbefales også til Port de Sóller til at se på fra et højere udsigtspunkt. Fyret på Cap Gros og hans modsatte tårnet Torre Picada er bedst egnet til det. Så en af ​​havnen med dens små fiskerbåde, den smukke bugt og travlhed som malede fødder.
vis mindre
Kilde: Miclea

Afslapning og fest på Mallorca

Mallorca | Mallorca er ikke blot et populært rejsemål for festglade feriegæster om sommeren, men byder på mangfoldige muligheder for et herligt ferieboligophold hele året rundt. Vælg jeres drømmefinca eller en passende ferielejlighed på Mallorca og find ud af, hvad De Baleariske Øer i Middelhavet alt har at byde på!

I den sydlige del af Mallorca går det særligt livligt for sig. Her finder I blandt andet øens hovedstad, Palma de Mallorca, med sin smukke gamle bydel og en imponerende katedral. Øst for byen strækker den endeløse strand Platja de Palma sig helt hen til s'Arenal. Midt i det hele kan feststemte gæster få dækket deres behov. Mere roligt går det til i byerne sa Ràpita, Llucmajor, Campos og Saint Jordi samt ved den eventyrlige strand Es Trenc.

I Mallorcas østlige del findes der frem for alt mange mindre kystbyer med smukke strande. Blandt dem er Porto Cristo, Cala d'Or, Cala Ratjada og Santanyí særligt populære.

Dejlige strande og en imponerende natur præger den nordlige del af øen, der er meget uberørt. Af større byer kan her nævnes Alcúdia og Pollença. Det er oplagt at tage på en udflugt til det vindblæste Cap Formentor, øens nordvestlige spids med et ensomt fyrtårn. I den nordlige del af øen finder I frem for alt dejlige ferieboliger i Cala de Sant Vicenç, Can Picafort, Port de Pollença og Muro.  

Men den kan faktisk godt få en tand mere på netop det punkt, for den vestlige del af Mallorca er endnu mere uberørt end den nordlige. Langs kysten venter jer nogle afsidesliggende små byer ikke langt fra den spektakulære bjergkæde Serra de Tramuntana, der hæver sig i baglandet og som byder på masser af muligheder for diverse aktiviteter, herunder særligt vandring, klatring og mountainbiking. I Andratx og Port d'Andratx, der ligger helt ude på den sydvestligste del af øen og hvor mange af de rige og berømte har deres luksusvillaer, går det så igen noget mere livligt for sig.

Det kan også godt betale sig at tage et kig på øens bagland, hvis landskab er særligt imponerende og hvor mange landsbyer har formået at holde den ægte mallorcanske levemåde i hævd. Størstedelen af feriehusene i Mallorcas bjerge og kuperede landskab er traditionelle fincaer, der er blevet renoveret og udstyret med en moderne indretning. For det meste råder de sågar over en egen pool og er betydeligt billigere end tilsvarende ferieboliger direkte ved kysten. Herfra kan I vælge enten at udforske baglandet nærmere eller tage turen ud til den nærmeste strand, som for det meste ikke ligger særligt langt borte.

I finder flere informationer om en ferie på den største af De Baleariske Øer under vores ferieboligudvalg for Mallorca eller i vores blogindlæg.

 • Bolig-nr. 1285390
  fra DKK 7.813
  for 1 uge

  Sóller, Mallorca (Mallorcas vestkyst)

  Feriebolig til op til 6 personer

  Ca. 130 m², 3 soveværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, internet, vaskemaskine, strand ca. 3 km,
 • Bolig-nr. 1307306
  fra DKK 10.157
  for 1 uge

  Sóller, Mallorca (Mallorcas vestkyst)

  Feriebolig til op til 8 personer

  Ca. 170 m², 4 soveværelser, 3 badeværelser, Kæledyr tilladt (efter anmodning), satellit-TV, wifi overalt, vaskemaskine, opvaskemaskine,
 • Bolig-nr. 1134539
  fra DKK 6.459
  for 1 uge

  Sóller, Mallorca (Mallorcas vestkyst)

  Feriebolig til op til 6 personer

  Ca. 130 m², 3 soveværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, internet, vaskemaskine, strand ca. 3 km,
 • Bolig-nr. 1163559
  fra DKK 14.324
  for 1 uge

  Sóller, Mallorca (Mallorcas vestkyst)

  Feriebolig til op til 8 personer

  Ca. 200 m², 4 soveværelser, kæledyr er ikke tilladt, internet, vaskemaskine, strand ca. 3 km,
 • Bolig-nr. 1143382
  fra DKK 5.938
  for 1 uge

  Sóller, Mallorca (Mallorcas vestkyst)

  Feriebolig til op til 5 personer

  Ca. 150 m², 3 soveværelser, 2 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, wifi, rygning ikke tilladt, strand ca. 700 m
  4,0 af 5
  2 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 1163044
  fra DKK 9.740
  for 1 uge

  Sóller, Mallorca (Mallorcas vestkyst)

  Feriebolig til op til 6 personer

  Ca. 200 m², 3 soveværelser, 3 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, wifi, opvaskemaskine, rygning ikke tilladt, strand ca. 9 km,
 • Bolig-nr. 1183054
  fra DKK 6.615
  for 1 uge

  Sóller, Mallorca (Mallorcas vestkyst)

  Feriebolig til op til 4 personer

  Ca. 65 m², 1 soveværelse, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, rygning ikke tilladt, strand ca. 7,2 km,
 • Bolig-nr. 938529
  fra DKK 19.533
  for 1 uge

  Sóller, Mallorca (Mallorcas vestkyst)

  Feriebolig til op til 10 personer

  Ca. 400 m², 5 soveværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, internet, vaskemaskine, opvaskemaskine, stenstrand ca. 7,9 km, ,
  5,0 af 5
  1 Gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 1316994
  fra DKK 24.273
  for 1 uge

  Sóller, Mallorca (Mallorcas vestkyst)

  Feriebolig til op til 8 personer

  Ca. 270 m², 4 soveværelser, 5 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, TV, wifi, opvaskemaskine, rygning ikke tilladt, strand ca. 4 km,
 • Bolig-nr. 1231109
  fra DKK 13.803
  for 1 uge

  Sóller, Mallorca (Mallorcas vestkyst)

  Feriebolig til op til 6 personer

  Ca. 120 m², 3 soveværelser, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, TV, internet, wifi, vaskemaskine, hav ca. 3 km
 • Bolig-nr. 1300791
  fra DKK 7.865
  for 1 uge

  Sóller, Mallorca (Mallorcas vestkyst)

  Feriebolig til op til 3 personer

  Ca. 110 m², 2 soveværelser, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, rygning ikke tilladt, strand ca. 7 km,
 • Bolig-nr. 1211303
  fra DKK 7.865
  for 1 uge

  Sóller, Mallorca (Mallorcas vestkyst)

  Feriebolig til op til 6 personer

  Ca. 190 m², 3 soveværelser, 2 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, wifi, opvaskemaskine, rygning ikke tilladt, strand ca. 4 km,
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