Feriehuse i Sóller & ferielejligheder i Sóller

vis
 • ​​​​​​Pollença | De bedste i Spanien
  Fra DKK 4.795

 • Mallorca | Finca med pool
  Fra DKK 4.282

 • Mallorca | Villaer med infinitypool
  Fra DKK 7.297

 • Mallorca | Når mandeltræerne står i blomst
  Fra DKK 4.095

 • Mallorca | Ferie i nærheden af stranden
  Fra DKK 4.095

 • Mallorca | Skøn udsigt
  Fra DKK 3.023

 • De Baleariske Øer | XXL-villaer med pool​
  Fra DKK 5.212

 • Madrid | Oplev den spanske hovedstad
  Fra DKK 3.455

http://www.atraveo.dk/sóller
Link til kopi
Kortudsnittet er blevet ændret.
Automatisk opdatering
Hvorfor er det ikke alle tilbuddene, der bliver vist? 
map

Afslapning og fest på Mallorca

Mallorca | Mallorca er ikke blot et populært rejsemål for festglade feriegæster om sommeren, men byder på mangfoldige muligheder for et herligt ferieboligophold hele året rundt. Vælg jeres drømmefinca eller en passende ferielejlighed på Mallorca og find ud af, hvad De Baleariske Øer i Middelhavet alt har at byde på!

I den sydlige del af Mallorca går det særligt livligt for sig. Her finder I blandt andet øens hovedstad, Palma de Mallorca, med sin smukke gamle bydel og en imponerende katedral. Øst for byen strækker den endeløse strand Platja de Palma sig helt hen til s'Arenal. Midt i det hele kan feststemte gæster få dækket deres behov. Mere roligt går det til i byerne sa Ràpita, Llucmajor, Campos og Saint Jordi samt ved den eventyrlige strand Es Trenc.

I Mallorcas østlige del findes der frem for alt mange mindre kystbyer med smukke strande. Blandt dem er Porto Cristo, Cala d'Or, Cala Ratjada og Santanyí særligt populære.

Dejlige strande og en imponerende natur præger den nordlige del af øen, der er meget uberørt. Af større byer kan her nævnes Alcúdia og Pollença. Det er oplagt at tage på en udflugt til det vindblæste Cap Formentor, øens nordvestlige spids med et ensomt fyrtårn. I den nordlige del af øen finder I frem for alt dejlige ferieboliger i Cala de Sant Vicenç, Can Picafort, Port de Pollença og Muro.  

Men den kan faktisk godt få en tand mere på netop det punkt, for den vestlige del af Mallorca er endnu mere uberørt end den nordlige. Langs kysten venter jer nogle afsidesliggende små byer ikke langt fra den spektakulære bjergkæde Serra de Tramuntana, der hæver sig i baglandet og som byder på masser af muligheder for diverse aktiviteter, herunder særligt vandring, klatring og mountainbiking. I Andratx og Port d'Andratx, der ligger helt ude på den sydvestligste del af øen og hvor mange af de rige og berømte har deres luksusvillaer, går det så igen noget mere livligt for sig.

Det kan også godt betale sig at tage et kig på øens bagland, hvis landskab er særligt imponerende og hvor mange landsbyer har formået at holde den ægte mallorcanske levemåde i hævd. Størstedelen af feriehusene i Mallorcas bjerge og kuperede landskab er traditionelle fincaer, der er blevet renoveret og udstyret med en moderne indretning. For det meste råder de sågar over en egen pool og er betydeligt billigere end tilsvarende ferieboliger direkte ved kysten. Herfra kan I vælge enten at udforske baglandet nærmere eller tage turen ud til den nærmeste strand, som for det meste ikke ligger særligt langt borte.

I finder flere informationer om en ferie på den største af De Baleariske Øer under vores ferieboligudvalg for Mallorca eller i vores blogindlæg.

Gæsteanmeldelser

3,5 af 5 (31 gæsteanmeldelser)
1 31 kunder har skrevet en anmeldelse af feriehusene og ferielejlighederne i Sóller og i gennemsnit givet dem 3,5 ud af 5 mulige huse.

Områdeanmeldelser

Samlet bedømmelse af Sóller

4,5 af 5 (57 gæsteanmeldelser)
Skriv en anmeldelse af dette område

Det skriver kunder om Sóller 

 • 4,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 07-06-2016, rejsetidsrum: Maj 2016

  „Masser af shopping, masser af restauranter (fra morgenmad til aftensmad), vi gik dagligt omkring Soller og det omkringliggende område.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 689578. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 5,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 08-05-2016

  „Stedet kan varmt anbefales.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 1129286. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 5,0 af 5
  En atraveo-kunde har skrevet følgende anmeldelse
  den 10-04-2016

  meget anbefalelsesværdig

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 674489.

 • 5,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 15-11-2015

  „Top placering, meget hyggeligt, alle tilgængelige på det sted, korte afstande, venlige mennesker.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 909311. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 4,0 af 5
  En gæst skrev
  den 08-11-2015

  „Soller er en meget flot beliggenhed, omgivet af Tramuntana bjergene.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 456709. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget


Sådan beskriver ferieboligudlejere Sóller

Gåture i Serra de Tramuntana
Sóller og de omkringliggende Tramuntana bjerge tilbyder en bred vifte af stier til lange gåture og vandreture. Dette er både for "rekreative løbere", der ønsker at nyde bjergene og den fantastiske udsigt, samt den uddannede "professionelle Vandringsmænd" den rigtige vej her.

Cykling
Mallorca har fremragende ...
vis mere
og varieret cykel ruter og ture: både for cyklister samt mountainbike tilbyde præcis de Tramontana mange måder at måle sig med bjergene mens du nyder en betagende landskab. Mountain biking uden for offentlig vej, er dog noget begrænset, idet en stor del af Mallorca er i privat eje. Det anbefales derfor at anvende et godt kort.

Stedet har fået sit navn på grund af Sóller frugtbar jord, hvor det opstår. Her stadig, saftige appelsiner og citroner, søde figner og datoer og krogede oliventræer. Sóller er kendt for sin olivenolie produktion, så der er, for eksempel to olie presser, som kan besøges.
Da stedet er omgivet af bjerge af Tramuntana bjergene, han var op til det 20. Century at nå ind vanskelig. 1 ud af Palma er en smuk Serpentine vej vind op til Soller, siden 1997, bærer også en hurtigere måde at tunnel gennem bjerget. For denne linje, dog er en betalingsvej påkrævet.
Kernen i byen er ideel til en tur og kan prale af mange attraktioner. Den Plaça lør Constitució er centrum af Sóller. Her kan man con leche på en cafe i skyggen af ​​træerne sidde, se gåen og betragtede de tilstødende sognekirke Sant Bartolomeu. Dette stammer fra år 1248 var, men senere skiftede igen og igen. Den farverige, forgyldte glasruder er smukke at se på og inde står en gotisk Madonna med Jesusbarnet i sine arme.
På den anden side af Plaza lør Constitució er markedet hallen. Her kan du købe friske appelsiner og oliven fra de omkringliggende region.

Ved siden af ​​står den rådhus 10 af de 17 Århundrede med oplysningerne heri kontor. Hvem indretning af velhavende borgere til det 18. Century ønsker at vide, hvem der kan være i Museu de Cultura Casal, kig i Carrer de Sa Dec 5, som udstiller sove, spise-og opholdsrum. Over hovedvejen fra Palma er en af ​​de dominikanske kloster af Jesus. Man bør besøge kapellet med et rigt ornamenterede trækors, i klosteret af klosteret i 1748 en skole blev etableret. Du kan slappe af i den botaniske have i udkanten. Han hører til den videnskabelige Museu de Ciencias Naturales Balear og omfatter 125 forskellige endemiske plantearter. Sóller er ikke kun en bemærkelsesværdig lille by, men også endestationen for den "røde lyn".
På nordkysten af ​​Mallorca, ca 4 km ind i landet, ligger den lille, men velstående by Soller. Beskyttet af højderygge af de omkringliggende bjerge, Sóller er en af ​​de mest frugtbare dale af Mallorca, og kaldes derfor også haven Mallorca. Uventet ændring i velstand vokser citroner og appelsiner, oliven og mandler og dalen ind i en have i Eden. Den originale og respektabel plads kan blive positivt med den historiske toget, at den såkaldte røde lyn nå fra Palma og er derfor populært rejsemål for en endagsudflugt. Ligger på havsiden, i en smuk beskyttet bugt Port de Soller, den egentlige turistcentrum Soller. I umiddelbar nærhed af havnen i sig selv er en lille, men dejlig sandstrand og mange caféer og restauranter tager højde for den fysiske godt her.

Golf
Det støt stigende antal af aktive golfspillere på Mallorca er et ideelt feriemål, som inddrivelse af hele familien kan bedst forbinde med udøvelsen af ​​deres yndlingssport. Soller, kan du nå f.eks golfbanen Sønnen Termens på bare 15 minutter rejsetid, mange flere steder på mindre end 30 minutter køretid at finde.

Dykning
I Port de Sóller er den lille, men godt organiseret dykkercenter Octopus, fra maj til oktober tilbyder dykkerture, kurser (PADI) og dykning.

Farvandene omkring Port de Sóller, der er omkring 30 dykkersteder, tildeling af klare vand, klipper, huler og grotter, og især mod slutningen af ​​sæsonen, med fisk mangfoldighed, herunder den erfarne dykkere smukke dyk

Puerto de Sóller
Bugten af ​​Sóller er omgivet af bjerge og er meget populært hos turister. Turen på den historiske sporvogn fra Sóller er det hele værd: de rumble og brag ankommer til havnen, der ligger på den lille strand i højsæsonen utallige solbadere. På hovedvejen er det normalt meget overfyldt, men det bliver til en off sidegaderne, vil du opdage små rolige caféer, der ikke er overfyldt. Det anbefales også til Port de Sóller til at se på fra et højere udsigtspunkt. Fyret på Cap Gros og hans modsatte tårnet Torre Picada er bedst egnet til det. Så en af ​​havnen med dens små fiskerbåde, den smukke bugt og travlhed som malede fødder.
vis mindre
Kilde: Miclea

Fotos af byen

Visning:
 • Bolig-nr. 939409
  fra DKK 5.994
  for 1 uge

  Sóller, Mallorca (Mallorcas vestkyst)

  Feriehus til op til 8 personer

  Ca. 160 m², 4 soveværelser, 2 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, vaskemaskine, opvaskemaskine, rygning ikke tilladt, strand ca. 6 km
 • Bolig-nr. 938529
  fra DKK 17.720
  for 1 uge

  Sóller, Mallorca (Mallorcas vestkyst)

  Feriehus til op til 10 personer

  Ca. 370 m², 5 soveværelser, 5 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, internet, wifi, vaskemaskine, opvaskemaskine, rygning ikke tilladt, sandstrand ca. 12 km,
 • Bolig-nr. 355049
  fra DKK 5.368
  for 1 uge

  Sóller, Mallorca (Mallorcas vestkyst)

  Feriehus til op til 6 personer

  Ca. 130 m², 3 soveværelser, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, vaskemaskine, sandstrand ca. 5 km,
  1,0 af 5
  1 Gæsteanmeldelse
 • Bolig-nr. 1145884
  fra DKK 6.306
  for 1 uge

  Sóller, Mallorca (Mallorcas vestkyst)

  Ferielejlighed til op til 6 personer

  3 soveværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, internet, vaskemaskine, strand ca. 700 m
 • Bolig-nr. 109688
  fra DKK 8.339
  for 1 uge

  Sóller, Mallorca (Mallorcas vestkyst)

  Feriehus til op til 8 personer

  Ca. 104 m², 4 soveværelser, 2 badeværelser, Kæledyr tilladt (maks. 1), satellit-TV, wifi, vaskemaskine, opvaskemaskine, sandstrand ca. 5 km, hav ca. 1,4 km,
  4,0 af 5
  3 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 375653
  fra DKK 9.605
  for 1 uge

  Sóller, Mallorca (Mallorcas vestkyst)

  Feriehus til op til 4 personer

  Ca. 95 m², 2 soveværelser, 2 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, internet, vaskemaskine, strand ca. 3 km,
 • Bolig-nr. 674489
  fra DKK 11.831
  for 1 uge

  Sóller, Mallorca (Mallorcas vestkyst)

  Feriehus til op til 11 personer

  Ca. 210 m², 5 soveværelser, 4 badeværelser, Kæledyr tilladt (maks. 1), satellit-TV, wifi, vaskemaskine, opvaskemaskine, sandstrand ca. 4 km,
  4,5 af 5
  4 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 1012789
  fra DKK 3.864
  for 1 uge

  Sóller, Mallorca (Mallorcas vestkyst)

  Feriehus til op til 7 personer

  Ca. 136 m², 4 soveværelser, 2 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, wifi, vaskemaskine, opvaskemaskine, sandstrand ca. 4 km
 • Bolig-nr. 1129285
  fra DKK 4.147
  for 1 uge

  Sóller, Mallorca (Mallorcas vestkyst)

  Ferielejlighed til op til 4 personer

  2 soveværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, internet, opvaskemaskine, strand ca. 3 km
 • Bolig-nr. 456463
  fra DKK 10.788
  for 1 uge

  Sóller, Mallorca (Mallorcas vestkyst)

  Feriehus til op til 13 personer

  Ca. 167 m², 6 soveværelser, 4 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, wifi, vaskemaskine, opvaskemaskine, sandstrand ca. 5 km, hav ca. 1 km,
  4,2 af 5
  5 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 689578
  fra DKK 4.460
  for 1 uge

  Sóller, Mallorca (Mallorcas vestkyst)

  Feriehus til op til 6 personer

  Ca. 162 m², 3 soveværelser, 3 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, wifi, vaskemaskine, sandstrand ca. 5 km
  4,6 af 5
  5 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 941969
  fra DKK 6.470
  for 1 uge

  Sóller, Mallorca (Mallorcas vestkyst)

  Feriehus til op til 8 personer

  Ca. 180 m², 4 soveværelser, 2 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, vaskemaskine, opvaskemaskine, rygning ikke tilladt, vand ca. 4 km
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