Feriehuse i Reith ved Kitzbühel & ferielejligheder i Reith ved Kitzbühel

Vis
 • 1/13
  Bedste feriested Østrig

  ​Mayrhofen | Om vinteren lokker byen med førsteklasses skiløjper, og i sommerperioden er den et optimalt udgangspunkt til at udforske Alperne. Mayrhofen er Østrigs mest populære feriested.

  Pr. uge fra DKK 2.469

  Vis de 268 tilbud
 • Feriehus til op til 2 personer i Tyrol
  2/13
  Sætere i store højder

  Tyrol | I dessa bergsstugor fjärran från stadens tumult har du fri utsikt över det österrikiska alppanoramat mitt i naturen.

  Pr. uge fra DKK 3.183

  Vis de 94 tilbud
 • Feriehus til grupper på 15 til 40 personer i Wildschönau.
  3/13
  Her er plads til alle

  ​Tyrol | Vores ekstra store feriehuse i Tyrol lægger op til hyggelige spilleaftener, fælles madlavning og uforglemmelige øjeblikke i familens skød!

  Pr. uge fra DKK 3.235

  Vis de 465 tilbud
 • Tyrolsk bjerghytte til 6 personer nær Sölden.
  4/13
  Vinteridyl

  Sölden | Skiområdet Sölden, der ligger i den maleriske dal Ötztal, indbyder med sine 148 km pister og alle tænkelige sværhedsgrader til masser af vintersjov for hele familien. Alt, hvad der manger, er en passende feriebolig!

  Pr. uge fra DKK 2.246

  Vis de 387 tilbud
 • Idyllisk beliggende feriepark i Steiermark.
  5/13
  Sjov for hele familien

  Østrig | | Valget af en feriepark er frem for alt optimalt for familier. Som forældre har I mulighed for at læne jer tilbage og slappe af, mens jeres børn bliver passet og underholdt.

  Pr. uge fra DKK 2.596

  Vis de 958 tilbud
 • ​​​Mayrhofen | ​Bedste feriested Østrig
  Fra DKK 2.469

 • Tyrol | Sætere i store højder
  Fra DKK 3.183

 • Tyrol | Store feriehuse
  Fra DKK 3.235

 • Sölden | Vinteridyl
  Fra DKK 2.246

 • Østrig | Underholdning for store og små
  Fra DKK 2.596

http://www.atraveo.dk/reith ved kitzbühel
Link til kopi
Kortudsnittet er blevet ændret.
Automatisk opdatering
Hvorfor er det ikke alle tilbuddene, der bliver vist? 
map

Oplev bjerglandskabet!

Tyrol | Indånd den klare bjergluft, mens I går jer en lang tur, mærk adrenalinen under en raftingtur eller nyd den imponerende bjergkulisse i form af snebeklædte alpetoppe, mens I holder en picnic på en sæter. Alt det og meget mere venter jer under en ferie i Tyrol! Dette østrigske forbundsland hører til alperepublikkens mest populære og mest alsidige rejsemål og overbeviser da også hele året rundt med sine mange mulige ferieformer.

Erobr eksempelvis bjergene sammen med hele familien, enten til fods eller på mere magelig vis ved at tage svævebanen. Og når I først er ankommet oppe på toppen, kan I nyde en imponerende panoramaudsigt ud over Alpernes bjerglandskab. De mest dristige feriegæster kan desuden prøve kræfter med klatring og andre udfordrende eventyr. Men det hele kan naturligvis også foregå på en mindre anstrengede måde under en stille og rolig vandring, så man ikke ligefrem behøver at gribe til sikkerhedsline og karabinhager for at nå bjergtoppen.

I kan også komme Tyrls natur nærmere på to hjul. Velpreparede cykelstier, som for eksempel i Zillertal, lægger op til lange ture på jernhesten. Og dem der gerne vil cykle på en mountainbike i et lidt mere udfordrende terræn venter der markerede ruter med forskellige sværhedsgrader.

Har I lyst til endnu mere natur? Så besøg Nationalpark Hohe Tauern og lad jer forføre af et imponerende bjerglandskab. Denne nationalpark hører til de største i Europa. Her og der en smuk blomst, andetsted hemmelighedsfulde dyrespor. Over 10.000 forskellige dyrearter har hjemme her, og med en smule held får I øje på et murmeldyr, en gemse, kongeørn eller stenbuk.

En hyggelig sejltur i kano eller en turbulent omgang rafting - Tyrol har også masser at byde på for vandsportsentusiaster. En afslappende kanotur på Tyrols floder er en optimal afveksling, der byder på flotte udsigter på bjergkædernes stejle skråninger på begge sider af vandet. Og ved de tyrolske søer, såsom Achensee, er der også rig mulig for masser af badesjov.

På den kolde årstid er det naturligvis frem for alt vintersportsaktiviteterne i Tyrols skiområder der vægter mest. Hvad enten det så gælder alpint skiløb, langrend, snowboard eller kælkning - Tyrols bjerge har en masse at byde på og huser da også nogle af verdens bedste vintersportsområder. Hos atraveo-kunderne hører blandt andet Ötztalarena Sölden og Brixental-Wilder Kaiser til de mest eftertragtede rejsemål for en dejlig vinterferie.

Når det gælder vitalitet, afslapning og naturoplevelser er Tyrol bare helt uovertræffelig. Hver aften når dagen er ved at gå på hæld, kan I sidde på feriehyttens terrasse sammen med jeres kære og lade dagens oplevelser passerer revue samt lægge planer for de efterfølgende dage. atraveo tilbyder omkring 4.000 feriehuse og ferielejligheder i Tyrol. Regionerne Nationalpark Hohe Tauern, Zillertal, Paznauntal og Oberinntal samt byerne Fügen, Kappl, Längenfeld, Mayrhofen, Sölden og Stumm er særligt populære rejsemål.
I finder flere informationer om et ferieboligophold i Tyrol under vores ferieboligudvalg for Tyrol eller på atraveo-bloggen.
 

Gæsteanmeldelser

4,7 af 5 (5 gæsteanmeldelser)
1 5 kunder har skrevet en anmeldelse af feriehusene og ferielejlighederne i Reith ved Kitzbühel og i gennemsnit givet dem 4,7 ud af 5 mulige huse.

Områdeanmeldelser

Samlet bedømmelse af Reith ved Kitzbühel

4,1 af 5 (9 gæsteanmeldelser)
Skriv en anmeldelse af dette område

Det skriver kunder om Reith ved Kitzbühel 

 • 4,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 08-11-2015, rejsetidsrum: Oktober 2015

  „De stier i området, og også i umiddelbar nærhed er nemme at udfordrende. Tegnene var ikke altid klart for os. Sportsfaciliteter vi ikke bruge. Om vinteren, er disse sikker stor. Den vigtigste ting om mad, du får i landsbyen, men er meget dyrt.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 864698. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 4,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 06-07-2015

  „I Sankt Johann og Kitzbühel er masser af shopping muligheder.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 864698. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 4,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 13-06-2015

  „Hver morgen vi bragte brød hos bageren Neureuter. Selvom priserne er lidt dyrere end her i Tyskland, men det var meget velsmagende.
  At spise ude er sammenlignelig med vores priser.
  Smuk til vandreture!“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 864711. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 5,0 af 5
  En atraveo-kunde har skrevet følgende anmeldelse
  den 27-02-2015

  meget anbefalelsesværdig

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 188239.

 • 4,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 07-02-2015, rejsetidsrum: December 2014

  „I udvej, selv om der ikke er nogen apotek, men praktiserende læger og en tandlæge, samt en slags Edeka butik.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 188239. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget


Sådan beskriver ferieboligudlejere Reith ved Kitzbühel

800 - 2000 meter over havets overflade. Berømt, idyllisk by med 8546 indbygger, 90 km nord øst fra Innsbruck. I byen: bar, diskotek, casino. Svømmehal, sauna, kuranvendelse. Yderligere muligheder. Trafiknet: togstation i byen. Ved ankomst med flymaskine: lufthavn Innsbruck (INN) i 30 km, München Franz Josef (MUC) i 160 km, ...
vis mere
Salzburg (SZG) i 80 km.
vis mindre
Kilde: Interhome AG
Visning:
 • Bolig-nr. 864711
  fra DKK 3.346
  for 1 uge

  Reith ved Kitzbühel, Tyrol (Nordtyrol)

  Ferielejlighed til op til 6 personer

  Ca. 115 m², 2 soveværelser, 2 badeværelser, Kæledyr tilladt (efter anmodning), kabel-TV, internet, wifi, opvaskemaskine
  4,5 af 5
  2 gæsteanmeldelser
  Til dette anlæg hører yderligere 2 andre boligtyper med 2 boligenheder
 • Bolig-nr. 627298

  Reith ved Kitzbühel, Tyrol (Nordtyrol)

  Feriehus til op til 6 personer

  Kæledyr tilladt (maks. 1), rygning ikke tilladt, sauna,
 • Bolig-nr. 928065

  Reith ved Kitzbühel, Tyrol (Nordtyrol)

  Feriehus til op til 8 personer

  Kæledyr tilladt (maks. 1), rygning ikke tilladt, sauna,
 • Bolig-nr. 1151376
  fra DKK 20.822
  for 1 uge

  Reith ved Kitzbühel, Tyrol (Nordtyrol)

  Feriehus til op til 6 personer

  Ca. 156 m², 3 soveværelser, 3 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, kabel-TV, vaskemaskine, opvaskemaskine, rygning ikke tilladt,
 • Bolig-nr. 420916
  fra DKK 7.392
  for 1 uge

  Reith ved Kitzbühel, Tyrol (Nordtyrol)

  Ferielejlighed til op til 12 personer

  Ca. 250 m², 5 soveværelser, 3 badeværelser, Kæledyr tilladt (efter anmodning), kabel-TV, opvaskemaskine, sauna
 • Bolig-nr. 627297

  Reith ved Kitzbühel, Tyrol (Nordtyrol)

  Feriehus til op til 4 personer

  Kæledyr tilladt (maks. 1), rygning ikke tilladt, sauna,
  5,0 af 5
  1 Gæsteanmeldelse
 • Bolig-nr. 1019913

  Reith ved Kitzbühel, Tyrol (Nordtyrol)

  Feriehus til op til 6 personer

  Kæledyr tilladt (maks. 1), rygning ikke tilladt, sauna,
 • Bolig-nr. 428690
  fra DKK 4.380
  for 1 uge

  Reith ved Kitzbühel, Tyrol (Nordtyrol)

  Ferielejlighed til op til 7 personer

  Ca. 115 m², 2 soveværelser, 2 badeværelser, Kæledyr tilladt (efter anmodning), kabel-TV, internet, opvaskemaskine, strand ca. 3 km
 • Bolig-nr. 428691
  fra DKK 3.532
  for 1 uge

  Reith ved Kitzbühel, Tyrol (Nordtyrol)

  Ferielejlighed til op til 4 personer

  Ca. 55 m², 1 soveværelse, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (efter anmodning), opvaskemaskine, strand ca. 3 km
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