Log ind

Feriehuse i provinsen Venedig & ferielejligheder i provinsen Venedig

vis
 • Italienske adriaterhavskyst | Feriehuse nær stranden
  3.490 tilbud

 • Italienske adriaterhavskyst | Topanmeldt
  1.453 tilbud

 • Albarella | Ferie på en privat øy
  2 tilbud

 • Bibione-Pineda | Migliore località turistica Italia
  16 tilbud

 • Venedig | Bedste feriested Italien
  67 tilbud

 • Italien | Flyd i jeres egen pool
  5.420 tilbud

 • Italien | En indretning ud over det normale
  77 tilbud

 • Italien | Ferie på en landejendom
  804 tilbud

http://www.atraveo.dk/provinsen+venedig
Link til kopi
Kortudsnittet er blevet ændret.
Automatisk opdatering
Hvorfor er det ikke alle tilbuddene, der bliver vist? 
map

Ferieboligophold ved den venetianske adriaterhavskyst

En af de i alt syv provinser, som tilsammen udgør Veneto, er Venedig med sin verdensberømte hovedstad af samme navn. atraveo tilbyder her over 2.800 feriehuse og ferielejligheder. Provinsens mange populære byer lokker med en del forskelligartede ferieboliger. Klik jer igennem de enkelte tilbud og find den ferielejlighed eller det feriehus, der passer til lige netop jeres behov og som bedst kan danne rammen om jeres eventyrlige ferie. De små og større byer ved Adriaterhavet er tradionen tro stadig populære feriemål. Ud over klimaet, landskabet og regionens indbyggere, der alt sammen er med til at skabe en særlig atmosfære, venter jer også et rigt udvalg af aktivitetsmuligheder. Venetos landskab imponerer med vidstrakte nåleskove, små floder og ikke mindst laguner langs havet. I de store og små kystbyer kan I rigtig nyde den italienske sol på de herlige sandstrande, der er kendetegnende for adriaterhavskysten.

Regionens highlight: Venedig - "la Serenissima"

Lagunernes by, Venedig, er med afstand provinsens mest kendte by. Fra alle feriebyer i Veneto kan man tage på en dagsudflugt til byen med de mange laguner. Her nyder besøgende fra alle verdenshjørner byens store og små pladser, når de da ikke lige sidder i en gondol på vej rundt på kanalerne med deres over 400 broer eller besigtiger de mange kulturhistoriske bygninger. De der har været i Venedig tidligere ved, at byen også har sine mindre attraktive områder, men selv der udstråler "la Serenissima" (den mest strålende), som Venedig også kaldes, sin charme.

Den gamle bykerne består af ikke mindre end 120 øer, som er adskilt af over 170 kanaler. Alene disse imponerende fakta gør Venedig til et helt unikt sted. Byens mange pladser, hvoraf Markuspladsen (Piazza di San Marco) er den mest berømte af dem alle, er ofte blevet brugt som filmkulisse, eksemplevis i James Bond-filmen Casino Royale, thrilleren The Tourist med Angelina Jolie og Johnny Depp og ikke mindst i den legendære Visconti-filmatisering af Thomas Manns roman Døden i Venedig. Ud over Palazzo Ducale og Markus-domkirken (Basilica di San Marco) er også Biblioteca Marciana og klokketårnet samt andre imponerende bygningsværker med til at tiltrække en stor strøm af besøgende. Gaderne og stræderne mellem disse spændende seværdigheder byder på mange forretninger, caféer og restauranter.

Rialto-broen over Canale Grande er også et turistisk highlight og altid et besøg værd. Broen udgør et af byens mest kendte bygningsværker og er billedliggørelsen af mangt en rejse til Italien. Desuden er bydelen Cannaregio, et oprindeligt arbejderkvarter, et godt tip til et område, der er værd at udforske. Som overalt i Venedig er denne bydel overvejende udført i typisk venetiansk byggestil, som også lever op til kenderes forventninger.

Ideel til familier: Bibione i Venedig

Bibione, der ligger øst for Venedigs lagune, er ikke kun kendt for sin strand og sine partys i de lokale klubber om aftenen, men også for sine familievenlige ferieanlæg. Langs de roligere afsnit af den lange strand indtræffer der hver år mange familier, men også fritidsparkerne i omegnen er populære blandt familier med børn. Hvis I en dag vil ud og udforske egnen omkring byen, kan I med fordel tage på en cykel- eller en vandretur rundt i kystlandskabet og samtidig slå et smut forbi de nærliggende små byer.

Et klenodie ved Venedigs lagune: Caorle

Caorle ligger sydvest for Bibione og er en lille by, hvis middelalderlige bykerne har et stref af romantik. Smalle stræder slanger sig forbi kirker, caféer og gamle huse i venetiansk stil. Byens highlight er lagunen. Langs cykel- og vandrestierne kan man bedst udforske landskabet omkring lagunen, ligesom det også er muligt at tage med en båd, som bringer jer hen til de mest interessante steder i lagunen. Observer fiskebådene, når de vender hjem, eller tag plads i en af de mange fiskerestauranter, hvor I bliver forkælet med god mad. Mange af ferieanlæggene og ferielandsbyerne i Caorle har en rolig beliggenhed i udkanten af byen. En del af ferietiden kan bruges ved poolen samt på andre fritidsindretninger, ligesom der ofte også tilbydes et animationsprogram for både store og små.   

Et venetiansk insidertip: Cavallino

Cavallino ligger i den nordøstlige del af Venedigs lagune. Trods turisme og landbrug er denne kyststrækning et godt eksempel på et område, der forstår at værne om naturen. I den forbindelse er det også værd at nævne, at de vurderinger, som atraveos kunder har afgivet af Cavallino, er særdeles positive. Den lange sandstrand, lystbådehavnen samt fiskebådene, der vugger i lagunen, er med til at tiltrække mange gæster, som ønsker at tilbringe deres ferie på et helt særligt sted. Naturligvis er Cavallino også et rigtig godt udgangspunkt for en dagsudflugt til Venedig. Derudover er tilbuddene i selve ferieanlæggene heller ikke at kimse ad. I byen og omegnen, eller i selve ferieanlæggene for den sags skyld, er der lagt op til fysisk aktivitet. Dykning, ridning og golf er kun enkelte eksempler på de mange fritidsaktiviteter, som venter både store og små gæster her.

Strand, fest og farver i Venedig: Lido di Jesolo

Lido di Jesolo ligger i direkte forlængelse af Cavallinos nordøstlige del. Den dejlige sandstrand ved Adriaterhavet og den korte afstand til Venedig og de omkringliggende byer gør Lido di Jesolo til et herligt feriested. Her kan I vælge blandt mere end 250 ferielejligheder hos atraveo. Italiens sommersol og egnens talrige fritidstilbud lokker hvert år over fire millioner besøgende til byen. Også det farverige natteliv på de mange barer og diskoteker er med til at gøre byen til et meget fristende opholdssted.

Venedigs lillebror: Chioggia

Chioggia, der ligger i den sydlige del af Venedigs lagune, er en by bygget på træpæle. Når man først har været der, kan man godt forstå, hvorfor byen også kaldes for Lille-Venedig, for ligheden med provinsens hovedstad er slående. Vena-kanalen er hovedvandvejen, der forløber igennem hele byen. Ni broer forbinder byens to halvdele, mens fastlandet nås via en stenbro. Stranden i den østlige del af byen lægger op til mange dejlige dage ved vandet, som man kan forvente det her ved Adriaterhavet.

Andre dejlige feriesteder i provinsen Venedig

Men også de mange andre byer i provinsen Venedig lokker med individuelle tilbud og mange dejlige feriehuse og ferielejligheder. I finder blandt andet også et stort udvalg i Lido Altanea, Porto Santa Margherita og Eraclea Mare. Lido di Venezia er et andet dejligt rejsemål. Denne smalle ø, der adskiller Venedigs lagune fra havet, overbeviser frem for alt med en dejlig strand og smukke bygninger i den klassiske bäder-arkitektur fra det 19. århundred, heriblandt ikke mindst Hotel Excelsior, som vi alle kender fra Thomas Manns litterære værk Døden i Venedig.

Steder, der har fået de bedste anmeldelser i provinsen Venedig

 1. Venedig
 2. Lido di Jesolo
 3. Bibione
 4. Caorle
 5. Porto Santa Margherita
 6. Cavallino-Treporti

 • Bolig-nr. 475262
  + 3 boliger
  fra DKK 5.968
  for 1 uge

  Caorle, Veneto (Provinsen Venedig)

  Ferielejlighed til op til 6 personer

  Ca. 55 m², 3 soveværelser, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, hav ca. 700 m,
  4,2 af 5
  12 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 476065
  + 3 boliger
  fra DKK 5.953
  for 1 uge

  Caorle, Veneto (Provinsen Venedig)

  Feriebolig til op til 6 personer

  Ca. 70 m², 2 soveværelser, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, TV, vaskemaskine, strand ca. 700 m, hav ca. 800 m,
  4,3 af 5
  8 gæsteanmeldelser
  Denne boligtype kan vi i alt tilbyde 3 gange. Alle er udstyret identisk.Til dette anlæg hører yderelige 1 boligtype med 1 boligenhed
 • Bolig-nr. 262829
  fra DKK 7.158
  for 1 uge

  Venedig, Veneto (Provinsen Venedig)

  Ferielejlighed til op til 3 personer

  Ca. 80 m², 2 soveværelser, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, TV, internet, wifi, vaskemaskine, opvaskemaskine, rygning ikke tilladt,
  5,0 af 5
  3 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 1327520
  fra DKK 18.156
  for 1 uge

  Cannaregio, Veneto (Provinsen Venedig)

  Ferielejlighed til op til 8 personer

  Ca. 130 m², 3 soveværelser, 2 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, wifi overalt, vaskemaskine, opvaskemaskine, rygning ikke tilladt
 • Bolig-nr. 22061
  fra DKK 7.932
  for 1 uge

  Venedig, Veneto (Provinsen Venedig)

  Ferielejlighed til op til 5 personer

  Ca. 80 m², 2 soveværelser, 2 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, TV, vaskemaskine, opvaskemaskine
 • Bolig-nr. 681098

  Lido Altanea, Veneto (Provinsen Venedig)

  Feriebolig til op til 4 voksne + 2 børn

  Ca. 57 m², 1 soveværelse, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, kabel-TV, rygning ikke tilladt, græsstrand ca. 50 m, hav ca. 700 m,
  5,0 af 5
  1 Gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 1325185
  fra DKK 1.853
  for 1 uge

  Bibione, Veneto (Provinsen Venedig)

  Feriebolig til op til 6 personer

  Ca. 78 m², 2 soveværelser, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (maks. 1), satellit-TV, wifi, vaskemaskine,
  4,5 af 5
  122 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 888775
  + 1 bolig
  fra DKK 4.792
  for 1 uge

  Bibione, Veneto (Provinsen Venedig)

  Feriebolig til op til 10 personer

  Ca. 100 m², 4 soveværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, internet, vaskemaskine, strand ca. 1 km,
  4,1 af 5
  16 gæsteanmeldelser
  Til dette anlæg hører yderelige 1 boligtype med 1 boligenhed
 • Bolig-nr. 888792
  fra DKK 4.718
  for 1 uge

  Bibione, Veneto (Provinsen Venedig)

  Feriebolig til op til 7 personer

  Ca. 70 m², 2 soveværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, internet, vaskemaskine, opvaskemaskine, strand ca. 100 m
  4,3 af 5
  50 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 1214019
  fra DKK 2.292
  for 1 uge

  Bibione, Veneto (Provinsen Venedig)

  Ferielejlighed til op til 7 personer

  Ca. 80 m², 3 soveværelser, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (maks. 1), TV, vaskemaskine, strand ca. 1 km,
 • Bolig-nr. 1328869
  fra DKK 14.436
  for 1 uge

  Cannaregio, Veneto (Provinsen Venedig)

  Ferielejlighed til op til 8 personer

  Ca. 90 m², 2 soveværelser, 2 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, wifi overalt, vaskemaskine, opvaskemaskine, rygning ikke tilladt
 • Bolig-nr. 1329364
  fra DKK 19.533
  for 1 uge

  Cannaregio, Veneto (Provinsen Venedig)

  Ferielejlighed til op til 6 personer

  Ca. 130 m², 2 soveværelser, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, wifi overalt, vaskemaskine, opvaskemaskine, rygning ikke tilladt
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