Log ind

Feriehuse i Montaione & ferielejligheder i Montaione

vis
 • Toscana | Ferie på en landejendom
  455 tilbud

 • Chianti under vinhøsten | Ferie på et vingods
  122 tilbud

 • Toscana | Topanmeldt
  265 tilbud

 • Toscana | Strandsemester
  306 tilbud

 • Toscana | Flyd i jeres egen pool
  2.794 tilbud

 • Italien | En indretning ud over det normale
  90 tilbud

 • Rom | Citytrip til Den Evige Stad
  5 tilbud

 • Italien | Huse til grupperejser
  119 tilbud

http://www.atraveo.dk//montaione
Link til kopi
Kortudsnittet er blevet ændret.
Automatisk opdatering
Hvorfor er det ikke alle tilbuddene, der bliver vist? 
map

Ferieboligophold i Toscana

Toscana har i årevis hørt til de mest populære rejsemål for et ferieboligophold i Italien. Med over 13.000 feriehuse og ferielejligheder tilbyder atraveo jer et bredt udvalg, som med sikkerhed også omfatter den rigtige bolig til jeres kommende ferie. Udvalget i det toscanske landskab byder både på traditionelle landhuse og herregårde samt større villaer med egen pool eller moderne lejligheder i de større byer. Overalt præger bakkede landskaber med pinjetræer, oliventræer og vinmarker den toscanske natur. Regionens enestående landskab og den helt særegne charme, som landsbyerne og de imødekommende beboere udstråler, har inspireret mangt en kunstner, opfinder og opdagelsesrejsende til store bedrifter. Her skal blot nævnes den store Leonardo da Vinci, som altid samlede kræfter og fandt inspiration i denne skønne natur.

Typisk Toscana: Masser af seværdigheder og udflugtsmål

Ud over Toscanas maleriske landskab er regionens kulturelle og kunsthistoriske arv også et stort trækplaster. Mangt og meget venter blot på at blive udforsket, ikke mindst i de mange berømte byer. Frem for alle Firenze, den største by i Toscana, imponerer med en hel række vigtige bygningsværker, såsom domkirken med sin bemærkelsesværdige kuppel, broen Ponte Vecchio over floden Arno, uffizi-bygningerne med deres berømte malerisamling samt Medici'ernes og andre indflydelsesrige familiers mange renæssancepaladser.

Siena, Firenzes evige rival, lokker  med en vidunderlig gammel bydel i gotisk stil og er ikke mindst kendt for sit traditionsrige universitet og hesteløbet Palio di Siena, der afholdes hvert år midt i byen. I Pisa drages de fleste besøgende af Camapanile, det verdensberømte skæve tårn på Piazza del Miracoli. Men også den gamle bydel med sine snoede gader og stræder er værd at udforske.

De mindre byer San Gimignano, Volterra, Arezzo og Vinci nyder en særlig malerisk beliggenhed i et kuperet landskab. San Gimignano, der på grund af sine høje tårne også kaldes for middelalderens Manhattan, begejstrer frem for alt med et autentisk bybillede, som får de besøgende til at føle sig sat 500 år tilbage i tiden. Et insidertip i byen er isbaren, hvis chokoladeis gentagne gange er blevet kåret som verdens bedste. I Vinci kan I blandt andet komme på sporet af byens mest berømte søn, der som bekendt hed Leonardo til fornavn. Men også de mindre kendte små byer og landsbyer med deres markeder samt den eller anden seværdighed er altid en rejse værd.

Landbrugsferie i Toscana - Ferieboligophold på landet

Mange af Toscanas traditionelle bondegårde har undergået en renovering inden for de seneste år og er i den forbindelse blevet lavet om til dejlige ferieboliger. Agriturismo, der frit kan oversættes til ferie på landet, er et ægte highlight for både voksne og børn, hvor de sidstnævnte rigtig kan slå sig løs og boltre sig på gårdens vidtstrakte terræn. For det meste ligger rusticoerne, som disse gamle gårde og herskabshuse kaldes på italiensk, omgivet af et særligt idyllisk landskab, eksempelvis midt i et vinområde i Chianti eller i provinsen Firenze eller med en flot panoramaudsigt til det kuperede landskab i Mugello eller over det dybblå ocean ved Maremma.

Feriegæsterne får i den forbindelse ikke kun glæde af en afsides beliggenhed med masser af plads til en individuel ferie, men tit også et indblik i en italiensk bondmands levemåde. Og de økologiske produkter, som fremstilles fremme på stedet og som kan købes direkte på gården eller på ugemarkedet i den nærmeste landsby, kan anvendes til at tilberede traditionelle italienske retter i ferieboligens eget køkken. Ofte råder rusticoerne også over mange ekstra faciliteter, såsom en egen pool eller en særlig stor terrasse, hvor man kan sidde og nyde solnedgangen, mens man nyder et godt glas vin.   

Toscanas kyst: Badeferie ved Middelhavet

Det bedste rejsetidsrum for et ferieboligophold i Toscana er fra april til oktober, hvor temperaturen som regel ligger over 20° C, i den varmeste sommertid endda over 30° C. Et feriehus ved havet opfylder samtidig ønsket om en badeferie ved Middelhavet. Over 1.000 af atraveos ferieboliger i Toscana ligger højest 1 km fra strandene i enten Versilia, Maremma, Costa Etrusca eller strandene på middelhavsøen Elba. Det flade vand, hvis temperatur om sommeren i gennemsnit ligger på 23° C, indbyder til masser af sjov. Alternativt er det også muligt at tage på en dejlig badeferie længere inde i landet ved at vælge et feriehus med egen pool. Nyd det vidunderlige landskab og den toscanske sols varme stråler på jeres maveskin, mens I flyder rundt på en luftmadras i poolen.

Book jeres feriebolig i hjertet af Italien og nyd friheden, uafhængigheden og den toscanske måde at leve livet på.

Henrejsen til Toscana

Langt de fleste ferieboliggæster rejser i egen bil. Den korteste vej til Toscana fører stik mod syd igennem Tyskland og Østrig, videre igennem Brennerpasset til Italien, over Milano og Bologna og videre i retning mod Firenze. Men I kan også tage toget fra København via Berlin og München. Der kører for eksempel nattog fra München og igennem Alperne uden mellemstop til Firenze. Eller tag flyveren til en af de internationale lufthavne i nærheden af Firenze og Pisa.

Områdeanmeldelser

Samlet bedømmelse af Montaione

4,2 af 5 (129 gæsteanmeldelser)
Skriv en anmeldelse af dette område

Det skriver kunder om Montaione 

 • 4,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 14-10-2017, rejsetidsrum: August 2017

  „Hehrlicher udsigt over landskabet, lille, men meget gode restauranter med virkelig kulinariske opdagelser, supermarkedet meget lille og stram, men priserne 7 km på et stort supermarked. men som du alligevel skulle rejse med bil snarere den mindste problem.
  begrænset interesse, men er også et meget lille sted. For en dag med at udforske, det er nok så, men virkelig alt igennem.
  God adgang til vejene, tankstation, lille torv (torsdag), is, pizza ridning i området, som vi sagde bil er et must.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 390975. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 5,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 19-09-2017, rejsetidsrum: August 2017

  „Montaione er en lille, fin, stille sted.
  Du får alt hvad du behøver for en Wohlfühluraub. Posthus, bank, nice pizza, store is og et supermarked med en lille, men meget godt kød tæller med meget menneskelig prisniveau.
  Vi kunne godt lide det meget godt der er på udkig efter en afslappende ferie, omgivet af en stor landskab med smukke byer omkring Firenze, Lucca, Pisa, San Giminagno, som er lige her.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 390922. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 4,0 af 5
  En atraveo-kunde har skrevet følgende anmeldelse
  den 17-09-2017, rejsetidsrum: September 2017

  anbefalelsesværdig

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 478827.

 • 5,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 13-09-2017

  „Kort før Montaione er der et supermarked, som er åben hver dag og Montaione er der et supermarked, men som gør frokostpause. Uden en bil, er du fast i dette område.
  Montaione selv er en lille søvnig by, men hvor der er flere restauranter, posthus, osv .. I området er der mange interessante markeder, byer og især vingårde, hvor du vil altid venligt inviteret til at smage. Havet er omkring en times kørsel væk.
  Folk er ligetil og venlige, næsten alle taler tysk eller engelsk.
  På gaderne vil du blive bogstaveligt tvunget til at gå hurtigere.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 935793. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 4,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 07-09-2017, rejsetidsrum: August 2017

  „Montaione er en lille "gamle bydel", charmen har, hvor der er to steder, hvor du kan spise meget godt! Så er der to supermarkeder i den nye bydel.
  For at nævne den vidunderlige udsigt du har fra derop og omkring halvdelen af ​​den Chianti land bør nydes selv nødvendigvis sandt.
  Jeg kan sige om det, fordi vi for det meste lavet udflugter i de ikke fjerne steder som San Gimignano, Volterra osv og kun 3 aftener i Montaione var.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 390922. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget


 • Bolig-nr. 109234
  fra DKK 3.497
  for 1 uge

  Montaione, Toscana (Provinsen Firenze)

  Ferielejlighed til op til 4 personer

  Ca. 85 m², 2 soveværelser, 3 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, wifi, opvaskemaskine, sandstrand ca. 60 km, ,
  5,0 af 5
  1 Gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 109237
  fra DKK 2.976
  for 1 uge

  Montaione, Toscana (Provinsen Firenze)

  Etværelseslejlighed til op til 3 personer

  Ca. 65 m², kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, wifi, opvaskemaskine, sandstrand ca. 60 km, ,
 • Bolig-nr. 109235
  fra DKK 4.093
  for 1 uge

  Montaione, Toscana (Provinsen Firenze)

  Etværelseslejlighed til op til 6 personer

  Ca. 90 m², kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, wifi, opvaskemaskine, sandstrand ca. 60 km, ,
  4,0 af 5
  1 Gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 109238
  fra DKK 4.390
  for 1 uge

  Montaione, Toscana (Provinsen Firenze)

  Etværelseslejlighed til op til 8 personer

  Ca. 90 m², kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, wifi, opvaskemaskine, sandstrand ca. 60 km, ,
  4,5 af 5
  2 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 109232
  fra DKK 3.497
  for 1 uge

  Montaione, Toscana (Provinsen Firenze)

  Etværelseslejlighed til op til 4 personer

  Ca. 70 m², kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, wifi, opvaskemaskine, sandstrand ca. 60 km, ,
 • Bolig-nr. 109230
  fra DKK 3.944
  for 1 uge

  Montaione, Toscana (Provinsen Firenze)

  Feriebolig til op til 4 personer

  Ca. 80 m², kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, wifi, opvaskemaskine, sandstrand ca. 60 km, ,
  3,0 af 5
  1 Gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 674502
  fra DKK 2.828
  for 1 uge

  Montaione, Toscana (Provinsen Firenze)

  Etværelseslejlighed til op til 4 personer

  Ca. 60 m², kæledyr er ikke tilladt,
 • Bolig-nr. 1169554
  fra DKK 2.902
  for 1 uge

  Montaione, Toscana (Provinsen Firenze)

  Etværelseslejlighed til op til 2 personer

  Ca. 43 m², kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, wifi, vaskemaskine, opvaskemaskine, sandstrand ca. 65 km, ,
 • Bolig-nr. 1169556
  fra DKK 3.869
  for 1 uge

  Montaione, Toscana (Provinsen Firenze)

  Etværelseslejlighed til op til 5 personer

  Ca. 60 m², kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, wifi, vaskemaskine, opvaskemaskine, sandstrand ca. 65 km, ,
 • Bolig-nr. 1169557
  fra DKK 3.646
  for 1 uge

  Montaione, Toscana (Provinsen Firenze)

  Etværelseslejlighed til op til 4 personer

  Ca. 50 m², kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, wifi, vaskemaskine, opvaskemaskine, sandstrand ca. 65 km, ,
 • Bolig-nr. 109233
  fra DKK 3.125
  for 1 uge

  Montaione, Toscana (Provinsen Firenze)

  Etværelseslejlighed til op til 4 voksne + 1 barn

  Ca. 70 m², kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, wifi, opvaskemaskine, sandstrand ca. 60 km, ,
 • Bolig-nr. 109229
  fra DKK 4.167
  for 1 uge

  Montaione, Toscana (Provinsen Firenze)

  Feriebolig til op til 4 personer

  Ca. 80 m², kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, wifi, opvaskemaskine, sandstrand ca. 60 km, ,
  4,0 af 5
  1 Gæsteanmeldelser
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