Feriehuse i Malcesine & ferielejligheder i Malcesine

vis
 • 6-personers lejligheder i et ferieanlæg nær Torri del Benaco.
  1/21
  Fremragende udsigter

  ​Gardasøen | Lago di Garda er Italiens største sø. Langs søens bredder hersker et mediterrant klima, og Alperne lokker med spektakulære udsigter – for eksempel fra ferielejlighedens egen balkon.

  Pr. uge fra DKK 2.458

  Vis de 829 tilbud
 • Ferielejlighed direkte ved promenaden langs Ledrosøens bred.
  2/21
  Ferieboliger ved søens bred

  ​​De norditalienske søer | Tilbring ferien direkte ved Gardasøen, Comosøen og co., for eksempel ved en malerisk havn, en privatstrand eller i en feriepark nær bredden.

  Pr. uge fra DKK 2.197

  Vis de 229 tilbud
 • Ferieanlæg ved Gardasøens vestbred.
  3/21
  Sjov for hele familien

  Gardasøen | Valget af en feriepark er frem for alt optimalt for familier. Som forældre har I mulighed for at læne jer tilbage og slappe af, mens jeres børn bliver passet og underholdt.

  Pr. uge fra DKK 2.167

  Vis de 2.022 tilbud
 • 4/21
  Italiens bedste feriested

  ​​Malcesine | Malcesine er et sandt klenodie ved Gardasøen. Takket være de bedømmelser, som I afgav sidste år og som lå over gennemsnittet, har byen nu vundet prisen som det bedste italienske feriested 2014.

  Pr. uge fra DKK 3.440

  Vis de 70 tilbud
 • 5/21
  Bedste feriested Italien

  Riva del Garda | Riva del Garda blev med god grund valgt som det bedste feriested 2011: Byens oprindelige charme foran en vidunderlig bjergkulisse var udslagsgivende.

  Pr. uge fra DKK 2.971

  Vis de 98 tilbud
 • 6/21
  Hvor citrontræerne blomstrer

  Gardasøen | Fra april måned blomstrer citrustræerne på skråningerne rundt om Italiens største sø. Vores tip: Tag på forårsferie og oplev dette fænomen.

  Pr. uge fra DKK 2.644

  Vis de 4.544 tilbud
 • Toscansk 12-personers landhus med en afsides beliggenhed.
  7/21
  Flyd i jeres egen pool

  ​Italien | Et feriehus med privat pool sætter prikken over i'et på jeres italienferie: Plask rundt i poolen med hele familien eller flyd på vandet i ro og mag.

  Pr. uge fra DKK 3.351

  Vis de 5.105 tilbud
 • 8/21
  Bedste feriested Italien

  ​Rom | Så bliver vinderen vist ikke mere fornem! Den italienske hovedstad har fået de bedste anmeldelser af vores kunder og er dermed blevet valgt til Italiens bedste feriested.

  Pr. uge fra DKK 2.979

  Vis de 471 tilbud
 • Gardasøen | Fremragende udsigter
  Fra DKK 2.458

 • De norditalienske søer | Ferieboliger ved søens bred
  Fra DKK 2.197

 • Badesjov i en feriepark
  Fra DKK 2.167

 • Malcesine | Italiens bedste feriested
  Fra DKK 3.440

 • Riva del Garda | Bedste feriested Italien
  Fra DKK 2.971

 • Gardasøen | Hvor citrontræerne blomstrer
  Fra DKK 2.644

 • Italien | Flyd i jeres egen pool
  Fra DKK 3.351

 • Rom |​ ​Bedste feriested Italien
  Fra DKK 2.979

http://www.atraveo.dk//malcesine
Link til kopi
Kortudsnittet er blevet ændret.
Automatisk opdatering
Hvorfor er det ikke alle tilbuddene, der bliver vist? 
map

Ferieboligophold ved Gardasøen

Gardasøen har altid hørt til de mest populære rejsemål. Dem der tidligere ikke tog helt ned til Adriaterhavet holdt i stedet en afslappende dolce vita-ferie ved Gardasøen. Mens den typiske indlogering i tidernes morgen var et hotelværelse med en indelukket lugt og fælles badeværelse ude på gangen eller en gammel campingvogn, tilbydes der i dag et rigt udvalg af feriehuse og -lejligheder rundt om søen med komfort i alle tænkelige udstrækninger. Uanset hvilken form for feriebolig I går efter, hvad enten det skal være en lille lejlighed eller et fristående hus på en stor grund, så finder I med sikkerhed det I søger blandt atraveos over 3.500 ferieboliger ved Gardasøen.

Fritidsmuligheder ved Gardasøen

Ferie ved Gardasøen er også lig med et rigt udvalg af sports- og fritidsaktiviteter. Hvad enten I er til at sejle, vandre, klatre i bjerglandskabet eller bare svømme i søen:  Der er frit valg på alle hylder.

På grund af sine særlige vindforhold midt imellem bjergene har Italiens største og mest kendte sø siden tidernes morgen været et af de mest populære områder blandt sejlere og surfere. I sommermånederne når hele surfingeliten fra Italien og alperegionerne indfinder sig ved søen, skiller I jer visse steder ud ved ikke at være undervejs med et surfbræt under armen. Rundt om søen tilbydes der sejl- og surfundervisning til ambitionerede begyndere, hvor I kan lære det nødvendige om vind og sejl.

Dem der er til vandring, klatring og mountainbiking finder nærmest paradisiske forhold i det bjergrige nord. Ture på den almindelige jernhest kan dog ikke rigtig anbefales på grund af de stærke stigninger og fald i terrænet. Derimod byder der sig talrige muligheder for glade vandrere for ture nede fra søen og op i bjergene uden brug af reb og fodjern. Hvis I dog hører til dem der ikke vil give afkald på det adrenalinkick, som klatring indrømmet nu engang giver, kan I naturligvis også tage ud på en krævende klatretur og på den måde måske nyde en smuk panoramaudsigt over søen fra den eller den anden eksklusive blikvinkel. Og til de helt rolige skal nævnes, at bjergbanen op på Monte Baldo, det højeste punkt ved søen, er åben hele året rundt.

Også masser af badesjov rundt om søen. Det er kun i sommerens højsæson, at det godt kan blive meget trangt på den eller anden stenstrand. Til gengæld garanterer det overvejende mediterranske klima også behagelige vandtemperaturer til helt ind i efteråret. Et insidertip: Baia delle Sirene (sirenernes bugt) på halvøen Punta San Viglio nær byen Garda. Godt nok skal man betale en afgift for at kunne benytte bugtens privatejede strand, men badebugten anses for at være den smukkeste rundt om hele søen og har alle de bekvemmeligheder, der er nødvendige for at kunne tilbringe en dejlig dag ved stranden.

Mange andre fritidsaktiviteter er mulige: Mange steder langs søen er det for eksempel muligt at fiske. Fisketilladelsen samt yderligere informationer fås på turistbureauerne. Særligt børnefamilier kan få sig en dejlig oplevelse i Gardaland. Denne forlystelsespark ved sydbredden lokker både store og små gæster med en række sjove attraktioner. Ligeledes ligger der flere golfpladser rundt om søen.
Det kan også godt betale sig at besøge de mange større og mindre byer rundt om søen, hvor I kan gå på opdagelse i mangt og meget. På jeres tur rundt kan I køre ad de to veje langs henholdsvis søens vestbred og søens østbred, som begge byder på en betagende panoramaudsigt. Langs vejen Gardesana Occidentale lokker eksempelvis byerne Salò, Gargnano og Limone, mens Gardesana Orientale blandt andet tager jer igennem Garda, Torri del Benaco og Malcesine.

Udflugtsmuligheder fra ferieboligen ved Gardasøen

Udflugter rundt i de nære omgivelser er naturligivs også en oplagt måde at tilbringe noget af ferietiden. Nær søen venter jer for eksempel de seværdige byer Verona, Vicenza og Mantova, der ligesom de alpine dale i Trentino og Sydtyrol altid er et besøg værd. Her bør I heller ikke gå glip af byerne Bolzano eller Meran. Om vinteren er der derudover ikke langt fra søens bredder med deres milde klima til de første sneklædte skiløjper i Dolomitterne, for eksempel i Val di Fassa. Lige ved siden af Gardasøen finder I også den mindre Lago di Ledro, som også varmt kan anbefales. Her byder atraveo ligeledes på dejlige feriehuse og ferielejligheder, eksempelvis i Pieve di Ledro og Pur-Ledro.

Gæsteanmeldelser

4,6 af 5 (222 gæsteanmeldelser)
1 222 kunder har skrevet en anmeldelse af feriehusene og ferielejlighederne i Malcesine og i gennemsnit givet dem 4,6 ud af 5 mulige huse.

Områdeanmeldelser

Samlet bedømmelse af Malcesine

4,5 af 5 (289 gæsteanmeldelser)
Skriv en anmeldelse af dette område

Det skriver kunder om Malcesine 

 • 5,0 af 5
  En atraveo-kunde har skrevet følgende anmeldelse
  den 24-07-2016

  meget anbefalelsesværdig

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 882275.

 • 4,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 20-07-2016

  „Malcesine er en stor historisk by med mange restauranter og shopping. Der er mange ting at gøre.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 956610. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 5,0 af 5
  atraveo-kunden Peter skrev
  den 17-07-2016, rejsetidsrum: Juni 2016

  „Stor SPAR supermarked kun 200 m væk, rimelige priser for i alt lidt dyrere område. Kæmpe Spisemuligheder Altsatdt begynder lige uden for døren - ok priser, Italien er generelt ikke nødvendigvis billig, men for eksempel pizza eller pasta starter ved € 7.- .. Attraktioner, der er i og omkring Malcesine uden ende (Castle i Old Town, svævebane til Monte Baldo 10 minutters gang [dog per person 20.- € for mountain u. Faldende!], Lake sejlsport og meget, meget mere. For Børnevenlig (den skrives altid eigtl i Italien størrelse) og sport (svømning, surfing, paragliding, sejle, mountainbiking, vandreture i hvert fald) kan vi ikke sige så meget som ældre par alt i alt en Superort og en super område - .. derfor var også prisniveau helt ok!“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 956648. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 5,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 10-07-2016

  „Shopping til rådighed, placeringen af ​​top-søen lige uden for døren.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 872168. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 5,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 04-07-2016, rejsetidsrum: Juni 2016

  „Altid et besøg værd og vi vil være tilbage.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 872168. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget


Visning:
 • Bolig-nr. 872229
  fra DKK 6.046
  for 1 uge

  Malcesine, Gardasøen (Gardasøens østbred)

  Ferielejlighed til op til 8 personer

  Ca. 100 m², 2 soveværelser, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (maks. 1), satellit-TV, internet, wifi, opvaskemaskine, sandstrand ca. 500 m, ,
  4,7 af 5
  6 gæsteanmeldelser
  Til dette anlæg hører yderligere 8 andre boligtyper med 8 boligenheder
  vis mere
 • Bolig-nr. 636784
  (6 Etværelseslejligheder)
  fra DKK 3.246
  for 1 uge

  Malcesine, Gardasøen (Gardasøens østbred)

  Etværelseslejlighed til op til 2 personer

  Ca. 30 m², 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (efter anmodning), satellit-TV, wifi, strand ca. 50 m, ,
  4,1 af 5
  12 gæsteanmeldelser
  Til dette anlæg hører yderligere 1 boligtype med 8 boligenheder
 • Bolig-nr. 698686
  fra DKK 4.169
  for 1 uge

  Malcesine, Gardasøen (Gardasøens østbred)

  Ferielejlighed til op til 6 voksne + 1 barn

  Ca. 100 m², 2 soveværelser, 2 badeværelser, Kæledyr tilladt (efter anmodning), satellit-TV, internet, wifi, vaskemaskine, strand ca. 500 m, ,
  4,0 af 5
  9 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 802016
  fra DKK 3.648
  for 1 uge

  Malcesine, Gardasøen (Gardasøens østbred)

  Ferielejlighed til op til 6 personer

  Ca. 100 m², 2 soveværelser, 2 badeværelser, Kæledyr tilladt (maks. 3), satellit-TV, internet, wifi, vaskemaskine, strand ca. 1,5 km,
  4,2 af 5
  10 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 1140528
  (7 Ferielejlighed)
  fra DKK 4.236
  for 1 uge

  Malcesine, Gardasøen (Gardasøens østbred)

  Ferielejlighed til op til 4 personer

  Ca. 40 m², 1 soveværelse, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (efter anmodning), satellit-TV, wifi overalt, opvaskemaskine, strand ca. 500 m, ,
  Til dette anlæg hører yderligere 3 andre boligtyper med 5 boligenheder
 • Bolig-nr. 222661
  fra DKK 4.207
  for 1 uge

  Malcesine, Gardasøen (Gardasøens østbred)

  Ferielejlighed til op til 4 personer

  Ca. 90 m², 2 soveværelser, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (maks. 2), satellit-TV, internet, wifi, rygning ikke tilladt, strand ca. 1,1 km, hav ca. 120 km,
  4,4 af 5
  26 gæsteanmeldelser
  Til dette anlæg hører yderelige 1 boligtype med 1 boligenhed
 • Bolig-nr. 882275
  fra DKK 3.440
  for 1 uge

  Malcesine, Gardasøen (Gardasøens østbred)

  Ferielejlighed til op til 4 personer

  Ca. 45 m², 1 soveværelse, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, strand ca. 50 m,
  4,5 af 5
  2 gæsteanmeldelser
  Til dette anlæg hører yderelige 1 boligtype med 1 boligenhed
 • Bolig-nr. 877678
  (25 Etværelseslejligheder)
  fra DKK 3.753
  for 1 uge

  Malcesine, Gardasøen (Gardasøens østbred)

  Etværelseslejlighed til op til 2 personer

  Ca. 28 m², 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (efter anmodning), satellit-TV, internet, wifi, strand ca. 20 m, sauna, ,
  4,7 af 5
  3 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 786888
  fra DKK 4.914
  for 1 uge

  Malcesine, Gardasøen (Gardasøens østbred)

  Ferielejlighed til op til 4 personer

  Ca. 50 m², 1 soveværelse, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (maks. 2), satellit-TV, opvaskemaskine, rygning ikke tilladt, ,
  4,8 af 5
  13 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 353310
  fra DKK 3.507
  for 1 uge

  Malcesine, Gardasøen (Gardasøens østbred)

  Ferielejlighed til op til 4 personer

  Ca. 40 m², 1 soveværelse, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, strand ca. 1,5 km
  4,8 af 5
  4 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 353311
  fra DKK 4.482
  for 1 uge

  Malcesine, Gardasøen (Gardasøens østbred)

  Ferielejlighed til op til 5 personer

  Ca. 80 m², 2 soveværelser, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, strand ca. 1,5 km
  4,8 af 5
  5 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 863051
  fra DKK 3.127
  for 1 uge

  Malcesine, Gardasøen (Gardasøens østbred)

  Ferielejlighed til op til 2 personer

  Ca. 45 m², 1 soveværelse, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (maks. 2), satellit-TV, wifi, vaskemaskine, rygning ikke tilladt, stenstrand ca. 100 m,
  5,0 af 5
  3 gæsteanmeldelser
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