Feriehuse i Ischgl & ferielejligheder i Ischgl

Vis
  • 1/13
    Bedste feriested Østrig

    ​Mayrhofen | Om vinteren lokker byen med førsteklasses skiløjper, og i sommerperioden er den et optimalt udgangspunkt til at udforske Alperne. Mayrhofen er Østrigs mest populære feriested.

    Pr. uge fra DKK 2.343

    Vis de 268 tilbud
  • Feriehus til op til 2 personer i Tyrol
    2/13
    Sætere i store højder

    Tyrol | I dessa bergsstugor fjärran från stadens tumult har du fri utsikt över det österrikiska alppanoramat mitt i naturen.

    Pr. uge fra DKK 3.184

    Vis de 94 tilbud
  • Feriehus til grupper på 15 til 40 personer i Wildschönau.
    3/13
    Her er plads til alle

    ​Tyrol | Vores ekstra store feriehuse i Tyrol lægger op til hyggelige spilleaftener, fælles madlavning og uforglemmelige øjeblikke i familens skød!

    Pr. uge fra DKK 3.258

    Vis de 467 tilbud
  • Tyrolsk bjerghytte til 6 personer nær Sölden.
    4/13
    Vinteridyl

    Sölden | Skiområdet Sölden, der ligger i den maleriske dal Ötztal, indbyder med sine 148 km pister og alle tænkelige sværhedsgrader til masser af vintersjov for hele familien. Alt, hvad der manger, er en passende feriebolig!

    Pr. uge fra DKK 1.525

    Vis de 387 tilbud
  • Idyllisk beliggende feriepark i Steiermark.
    5/13
    Sjov for hele familien

    Østrig | | Valget af en feriepark er frem for alt optimalt for familier. Som forældre har I mulighed for at læne jer tilbage og slappe af, mens jeres børn bliver passet og underholdt.

    Pr. uge fra DKK 2.596

    Vis de 962 tilbud
  • ​​​Mayrhofen | ​Bedste feriested Østrig
    Fra DKK 2.343

  • Tyrol | Sætere i store højder
    Fra DKK 3.184

  • Tyrol | Store feriehuse
    Fra DKK 3.258

  • Sölden | Vinteridyl
    Fra DKK 1.525

  • Østrig | Underholdning for store og små
    Fra DKK 2.596

http://www.atraveo.dk/ischgl
Link til kopi
Kortudsnittet er blevet ændret.
Automatisk opdatering
Hvorfor er det ikke alle tilbuddene, der bliver vist? 
map

Aktiv ferie i højderne - Feriehuse Ischgl

Feriehuse Ischgl er en destination, der er som skabt for den aktive famlilie, som sætter pris på udendørsaktiviter. Det fysiske element under åben himmel er en integreret del af et besøget i Ischgl. I området finder I et bredt udvalg af ferieboliger i form af feriehuse og ferielejligheder, der hver især kan tilfredsstille netop jeres behov. Ischgl er som feriedestination et spændende valg året rundt, hvor naturen sørger for en stor variation.

Høje bjerge og masser af sne

Hvis I beslutter jer for at leje en feriebolig i Ischgl til jeres næste vinterferie, er I på sikker grund. Området er kendt for sine store mængder sne, der i kombination med høje bjerge giver optimale betingelser for lange og velpræparerede pister, hvor slalomskiene for alvor kan blive luftet. I kan vælge at booke en ferielejlighed centralt i netop det skiområde, I foretrækker, det kunne fx være i Silvretta-Arena eller i Paznauntal. Så kan I ofte gå direkte ud på pisten uden at spilde tid på transit mellem indkvartering og pisten. Trækker ensomheden og stilheden er et af de mere afsidesliggende feriehuse et perfekt valg.

Cykling og vandring i verdensklasse

Med tusindvis af kilometer afmærkede vandreruter er Ischgl vandrernes paradis. I kan vælge mellem alt fra absolutte begynderruter på få kilometer til lange og udfordrende ruter i hårdt og højt terræn. Om I nøjes med dagsture, tager telt med eller måske lejer feriehuse eller ferielejligheder langs jeres rute, er helt op til jer. Uanset hvad er I sikre på en fantastisk naturoplevelse. Cykling i Ischgl er som vandring en aktivitet, der let tilpasses jeres ønsker og formåen. Her er både ruter på landeveje og skønne grusveje, og så er der naturligvis også stier med hæsblæsende og sveddryppende mountainbikespor.

Adventuresport

Skal jeres ferie være en virkelig udfordring? Så bør I overveje at booke en såkaldt "adventure-tur" hos en af de lokale eksperter. Her kan I fx prøve kræfter med rebbaner højt over jorden eller klatring på klippevægge. Når I holder ferie i en feriebolig i form af feriehuse- eller lejligheder i Ischgl, Østrig har I nem adgang til en række fysiske aktiviteter for folk i alle aldre. Og når I er i Østrig, er der ikke langt til de spændende nabolande Tyskland, Schweiz og Italien.

Oplev bjerglandskabet!

Tyrol | Indånd den klare bjergluft, mens I går jer en lang tur, mærk adrenalinen under en raftingtur eller nyd den imponerende bjergkulisse i form af snebeklædte alpetoppe, mens I holder en picnic på en sæter. Alt det og meget mere venter jer under en ferie i Tyrol! Dette østrigske forbundsland hører til alperepublikkens mest populære og mest alsidige rejsemål og overbeviser da også hele året rundt med sine mange mulige ferieformer.

Erobr eksempelvis bjergene sammen med hele familien, enten til fods eller på mere magelig vis ved at tage svævebanen. Og når I først er ankommet oppe på toppen, kan I nyde en imponerende panoramaudsigt ud over Alpernes bjerglandskab. De mest dristige feriegæster kan desuden prøve kræfter med klatring og andre udfordrende eventyr. Men det hele kan naturligvis også foregå på en mindre anstrengede måde under en stille og rolig vandring, så man ikke ligefrem behøver at gribe til sikkerhedsline og karabinhager for at nå bjergtoppen.

I kan også komme Tyrls natur nærmere på to hjul. Velpreparede cykelstier, som for eksempel i Zillertal, lægger op til lange ture på jernhesten. Og dem der gerne vil cykle på en mountainbike i et lidt mere udfordrende terræn venter der markerede ruter med forskellige sværhedsgrader.

Har I lyst til endnu mere natur? Så besøg Nationalpark Hohe Tauern og lad jer forføre af et imponerende bjerglandskab. Denne nationalpark hører til de største i Europa. Her og der en smuk blomst, andetsted hemmelighedsfulde dyrespor. Over 10.000 forskellige dyrearter har hjemme her, og med en smule held får I øje på et murmeldyr, en gemse, kongeørn eller stenbuk.

En hyggelig sejltur i kano eller en turbulent omgang rafting - Tyrol har også masser at byde på for vandsportsentusiaster. En afslappende kanotur på Tyrols floder er en optimal afveksling, der byder på flotte udsigter på bjergkædernes stejle skråninger på begge sider af vandet. Og ved de tyrolske søer, såsom Achensee, er der også rig mulig for masser af badesjov.

På den kolde årstid er det naturligvis frem for alt vintersportsaktiviteterne i Tyrols skiområder der vægter mest. Hvad enten det så gælder alpint skiløb, langrend, snowboard eller kælkning - Tyrols bjerge har en masse at byde på og huser da også nogle af verdens bedste vintersportsområder. Hos atraveo-kunderne hører blandt andet Ötztalarena Sölden og Brixental-Wilder Kaiser til de mest eftertragtede rejsemål for en dejlig vinterferie.

Når det gælder vitalitet, afslapning og naturoplevelser er Tyrol bare helt uovertræffelig. Hver aften når dagen er ved at gå på hæld, kan I sidde på feriehyttens terrasse sammen med jeres kære og lade dagens oplevelser passerer revue samt lægge planer for de efterfølgende dage. atraveo tilbyder omkring 4.000 feriehuse og ferielejligheder i Tyrol. Regionerne Nationalpark Hohe Tauern, Zillertal, Paznauntal og Oberinntal samt byerne Fügen, Kappl, Längenfeld, Mayrhofen, Sölden og Stumm er særligt populære rejsemål.
I finder flere informationer om et ferieboligophold i Tyrol under vores ferieboligudvalg for Tyrol eller på atraveo-bloggen.
 

Gæsteanmeldelser

4,4 af 5 (22 gæsteanmeldelser)
1 22 kunder har skrevet en anmeldelse af feriehusene og ferielejlighederne i Ischgl og i gennemsnit givet dem 4,4 ud af 5 mulige huse.

Områdeanmeldelser

Samlet bedømmelse af Ischgl

4,2 af 5 (41 gæsteanmeldelser)
Skriv en anmeldelse af dette område

Det skriver kunder om Ischgl 

  • 5,0 af 5
    atraveo-kunden Silvia skrev
    den 28-08-2015, rejsetidsrum: August 2015

    „Kan varmt anbefales!“

    Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 212574. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

  • 4,0 af 5
    En atraveo-kunde har skrevet følgende anmeldelse
    den 01-08-2015

    anbefalelsesværdig

    Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 205243.

  • 4,0 af 5
    En atraveo-kunde skrev
    den 15-01-2015

    „Lokale butikker og gode. Over julen stadig forholdsvis rolige, uncrowded skråninger og Local.“

    Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 29967. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

  • 4,0 af 5
    En atraveo-kunde skrev
    den 09-09-2014, rejsetidsrum: August 2014

    „Butikker omkring 2 km væk, restaurant væk omkring 200 m eller i de omkringliggende landsbyer, prisen på lejligheden er i orden. I nærheden kan nås alle landsbyer med gratis offentlig bus.“

    Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 205243. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

  • 5,0 af 5
    En atraveo-kunde skrev
    den 07-09-2014

    „Ved gratis Silvretta Card kunne vi forlade vores bil meget ofte. Bussen tjenester er fremragende for mountainbikere. Der var en masse vandreture muligheder. Gastronomien i Pauznauntal anbefales altid.“

    Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 212574. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget


Fotos af byen

Visning:
  • Bolig-nr. 212574
    fra DKK 4.566
    for 1 uge

    Ischgl, Tyrol (Nordtyrol)

    Ferielejlighed til op til 5 personer

    Ca. 50 m², 2 soveværelser, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (maks. 2), satellit-TV, internet, opvaskemaskine, vand ca. 10 km
    4,2 af 5
    5 gæsteanmeldelser
    Til dette anlæg hører yderligere 2 andre boligtyper med 2 boligenheder
  • Bolig-nr. 29966
    fra DKK 3.518
    for 1 uge

    Ischgl, Tyrol (Nordtyrol)

    Ferielejlighed til op til 4 personer

    Ca. 50 m², 2 soveværelser, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (maks. 1), TV, internet, wifi, opvaskemaskine
    4,8 af 5
    6 gæsteanmeldelser
    Til dette anlæg hører yderelige 1 boligtype med 1 boligenhed
  • Bolig-nr. 843298

    Ischgl, Tyrol (Nordtyrol)

    Ferielejlighed til op til 8 personer

    Ca. 90 m², 3 soveværelser, 3 badeværelser, Kæledyr tilladt (maks. 1), satellit-TV, internet, wifi, opvaskemaskine, rygning ikke tilladt, sauna
  • Bolig-nr. 205243
    fra DKK 1.725
    for 1 uge

    Ischgl, Tyrol (Nordtyrol)

    Ferielejlighed til op til 2 personer

    Ca. 38 m², 1 soveværelse, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, wifi: Fri Internet (trådløst), opvaskemaskine
    4,7 af 5
    3 gæsteanmeldelser
    Til dette anlæg hører yderligere 2 andre boligtyper med 2 boligenheder
  • Bolig-nr. 390570
    fra DKK 5.511
    for 1 uge

    Ischgl, Tyrol (Nordtyrol)

    Ferielejlighed til op til 8 personer

    Ca. 110 m², 3 soveværelser, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (maks. 2), satellit-TV, internet, opvaskemaskine
    4,0 af 5
    1 Gæsteanmeldelse
  • Bolig-nr. 390571
    fra DKK 4.187
    for 1 uge

    Ischgl, Tyrol (Nordtyrol)

    Ferielejlighed til op til 4 personer

    Ca. 40 m², 1 soveværelse, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, wifi: Fri Internet (trådløst)
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