Log ind

Feriehuse i Golfo Aranci & ferielejligheder i Golfo Aranci

vis
 • Sardinien | Topanmeldt
  363 tilbud

 • Sardinien | Ved Smaragdkysten
  233 tilbud

 • Italien | Flyd i jeres egen pool
  5.186 tilbud

 • Italien | En indretning ud over det normale
  90 tilbud

 • Italien | Ferie på en landejendom
  688 tilbud

 • Rom | Citytrip til Den Evige Stad
  5 tilbud

 • Italien | Huse til grupperejser
  121 tilbud

 • Italien | Badesjov i en feriepark
  6.234 tilbud

http://www.atraveo.dk//golfo+aranci
Link til kopi
Kortudsnittet er blevet ændret.
Automatisk opdatering
Hvorfor er det ikke alle tilbuddene, der bliver vist? 
map

Områdeanmeldelser

Samlet bedømmelse af Golfo Aranci

3,9 af 5 (31 gæsteanmeldelser)
Skriv en anmeldelse af dette område

Det skriver kunder om Golfo Aranci 

 • 2,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 06-10-2017

  „Uinteressant sted med en række restauranter og mange souvenirbutikker, svømning bugten er ikke en aftale breaker - da det er meget fladt i vandet ret længe.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 1253053. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 5,0 af 5
  En atraveo-kunde har skrevet følgende anmeldelse
  den 02-10-2017

  meget anbefalelsesværdig

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 1253053.

 • 5,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 09-09-2017

  „Der er smukke strande i nærheden: Cala Banana, White Strand, Cala mauriske ...“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 871211. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra italiensk. Til originalsproget

 • 5,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 30-07-2017

  „Meget smukt og dejligt sted. God infrastruktur. 3 butikker, 3 fisk haller, bank, mange restauranter og barer inden for gåafstand; om sommeren aften marked, hele året mandag markedet.
  Meget smukke strande, mange udflugter (tog, bus, båd). I juli Street Food Festival inkl. Fyrværkeri.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 875575. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 5,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 21-06-2017

  „Meget flot alt uden en bil, men du kan ikke nå smukke strande. Tips:

  1. For storindkøb til mall. Hovedvejen til Olbia op til korset, så retning Costa Smeralda, den første Aausfahrt (for alle, at jeg kan spise lige omkring 4 dage italiensk brød)
  låne den anden båd, lige på havnefronten foran lejligheden. gå til dambruget rundt om hjørnet og vente på delfinerne. Rigtig cool.
  3. Adgang til den første smukke strand er i rundkørslen før landsbyen. Have det sjovt.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 871211. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget


Sådan beskriver ferieboligudlejere Golfo Aranci

Ligger i naturen, i kontakt med en af ​​de smukkeste farvande i verden, kan Golfen Aranci nås med båd eller fly.
Ideel til at tilbringe aftenen afslappende og rolige, men på samme tid på grund af sin placering, du kan nå det sted, hvor det sjove og sofistikerede er hjemme. ...
vis mere
Kvadrater af Porto Rotondo sine barer og natklubber er blot et par kilometer hel kyst kan prale af krystalklare pools af vand fra bunden af ​​ubestridelig skønhed og fint hvidt sand.
Du kan beundre skønheden i havvand med organiserede ture eller for dykkere inspicere nogle af de smukkeste baggrunde
vis mindre
Kilde: Welcome in Sardinia SRLS

Et feriehus på Sardinien

Næst efter Sicilien er Sardinien med sit vidunderlige landskab den andenstørste ø i Middelhavet. atraveo tilbyder et bredt udvalg på over 3.900 feriehuse og ferielejligheder på øen, og hvad enten det skal være et lille hus i nærheden af kysten, en stor luksusvilla med mange soveværelser og et hav af ekstraordinære faciliteter, såsom en egen pool, eller en hyggelig lejlighed til et romantisk ophold for to, så finder I det i vores ferieboligudvalg for Sardinien. Under søgningen efter jeres feriebolig kan de kundevurderinger, som tidligere atraveo-gæster har afgivet for nogle af boligerne, være en god hjælp, når I vejer de enkelte boliger op mod hinanden.

Sardinien hører til Italien og afgrænses fra fastlandet af Det Tyrrhenske hav. Op til flere færgeruter forbinder denne paradisiske ø med de italienske havne. Blot nogle få kilometer nord for Sardinien finder I desuden Korsika, der hører til Frankrig og som ikke er en mindre dejlig ø. Det er oplagt at tage på en udflugt til denne franske ø under jeres ferie på Sardinien eller som et godt alternativ i stedet at vælge en af de mange ferieboliger, som atraveo tilbyder på Korsika.

Paradisisk strandferie på Sardinien

For mange af Sardiniens ferieboliggæster vægter sol, strand, fred og ro højest. Et hav af vidunderlige, uberørte strande præger Sardiniens 1.800 km lange kysstrækning, hvor det azurblå hav nærmest sørger for et paradisisk flair. Strandene ved Costa Smeralda i provinsen Olbia-Tempio mod nordøst hører til øens smukkeste. Mellem Palau og Olbia finder I derudover mange små bugter med hvid sand mellem vidtstrakte granitklipper, og byerne Porto Cervo og Porto Rotondo, der ligeledes venter jer her, hører til Europas bedste ferieadresser. En sådan atmosfære, som hver sommer også drager mange spidser, har dog også sin pris. Costa Rei ved Sardiniens østkyst er derimod betydeligt billigere, men ikke mindre paradisisk. På denne kyststrækning nord for Sant'Elmo rækker små bugter og lange sandstrande hinanden hånden og garanterer både fred og ro til at solbade samt masser af underholdning i form af et bredt udvalg af vandsportsaktiviteter. Nord for Sardinien ligger Costa Paradiso, hvis navn siger det meste. Her finder I mange små bugter, der ofte ligger en smule gemt mellem klipperne med deres karakteristiske røde farve.

Udforsk mere end bare strandene med en feriebolig som udgangspunkt

Har I fået nok af at slikke sol ved stranden? Så tag på en udflugt rundt på øen og oplev Sardiniens talrige seværdigheder. Besøg de mange maleriske større og mindre byer, for eksempel hovedstaden Cagliari mod syd eller Sassari i den nordlige del af øen. Udforsk også de naturgivne seværdigheder, som øens eventyrlige landskab gemmer på, såsom de mange drypstenshuler og grotter samt de røde klipper i Arbatax. Eller hvad med at gå på opdagelse i de mytiske kegleformede nuraghe-tårne, som blev bygget af øboerne før vores tidsregning. I den forbindelse er Su Nuraxi i provinsen Medio Campidano et af de mest seværdige nuraghe-tårne. De kløftede Gennargenta-bjerge længere inde på øen danner også rammen om et spændende udflugtsmål. Øens højeste bjergtop, den 1.834 m høje Punta la Marmona, er tilmed udstyret med en skilift, så I alt efter vejrforholdene frit kan vælge mellem strand og sne i vintermånederne. I det hele taget lægger øens landskab op til aktive opdagelsesture hele året rundt.  Når I først har forladt de store veje, venter der jer en herlig natur, som indbyder til vandreture og mountainbiking. Undervejs kan I tage ud til nogle af de afsidesliggende strande, som kun er tilgængelige via markveje og som derfor byder på særlig smukke omgivelser. Det kan også varmt anbefales at tage en afstikker til naboøen Korsika bare 12 km nord for Sardinien. Regelmæssige færgefgange mellem Santa Teresa Gallura og Bonifacio samt Palau og Porto-Vecchio forbinder de to øer med hinanden på bedste vis.

Henrejsen til Sardinien og mobilitet på øen

Turen til Sardinien kan enten foretages med færge eller fly. Hvis I ønsker at have jeres egen bil med på ferien, kan I benytte en af de færgeruter, der forbinder det italienske fastland med Olbia, Arbatax og Cagliari på Sardinien. Færgerne sejler fra Genova ved Den Liguriske Riviera, Livorno i Toscana samt Civitavecchia nær Rom. Flyrejsende finder sardinske lufthavne i Cagliari, Olbia og Arbatax. Det er naturligvis også muligt at leje en bil fremme på stedet, så I nemmere kan tage på den ene eller anden udflugt på øen. Som et alternativ byder øen også på ret gode offentlige transportmidler i form af rutebiler og tog. Et highlight i den forbindelse er det smalsporede tog Trenino Verde, som under sin fart mellem Bosa og Macomer samt Arbatax og Mandas byder på de herligste panoramaudsigter.

Nyd middelhavsklimaet på Sardinien

Klimaet på Sardinien er typisk mediterrant i form af hede somre og milde vintre. Særligt i sommermånederne fra juni til september kan det til tider bliver meget varmt, og det er derfor vigtigt altid at have rigeligt med drikkevand med på sine udflugter. Om vinteren ligger temperaturen sjældent under 14 grader, til gengæld falder størstedelen af den årlige nedbør også i dette tidsrum. Om foråret i månederne april og maj, mens temperaturen ligger omkring 20-25 grader og det stort set aldrig regner, er det særlig dejligt at opholde sig på øen.

 • Bolig-nr. 873647
  fra DKK 5.953
  for 1 uge

  Golfo Aranci, Sardinien (Gallura)

  Etværelseslejlighed til op til 4 personer

  Ca. 80 m², kæledyr er ikke tilladt, TV, vaskemaskine, sandstrand ca. 5 m
 • Bolig-nr. 1253189
  fra DKK 4.502
  for 1 uge

  Golfo Aranci, Sardinien (Gallura)

  Ferielejlighed til op til 6 personer

  Ca. 90 m², 3 soveværelser, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, TV, vaskemaskine
 • Bolig-nr. 1253190
  fra DKK 4.502
  for 1 uge

  Golfo Aranci, Sardinien (Gallura)

  Ferielejlighed til op til 6 personer

  Ca. 90 m², 3 soveværelser, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, TV, vaskemaskine
 • Bolig-nr. 873646
  fra DKK 4.829
  for 1 uge

  Golfo Aranci, Sardinien (Gallura)

  Etværelseslejlighed til op til 4 personer

  Ca. 80 m², kæledyr er ikke tilladt, TV, vaskemaskine, sandstrand ca. 5 m
  4,0 af 5
  1 Gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 873645
  fra DKK 5.953
  for 1 uge

  Golfo Aranci, Sardinien (Gallura)

  Etværelseslejlighed til op til 4 personer

  Ca. 80 m², kæledyr er ikke tilladt, TV, vaskemaskine, sandstrand ca. 5 m
 • Bolig-nr. 273198
  fra DKK 4.948
  for 1 uge

  Golfo Aranci, Sardinien (Gallura)

  Ferielejlighed til op til 6 personer

  Ca. 70 m², 2 soveværelser, 2 badeværelser, Kæledyr tilladt (efter anmodning), TV, internet, wifi, vaskemaskine, opvaskemaskine, strand ca. 500 m, vand ca. 300 m, ,
  5,0 af 5
  3 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 1253055
  + 2 boliger
  fra DKK 6.712
  for 1 uge

  Golfo Aranci, Sardinien (Gallura)

  Ferielejlighed til op til 8 personer

  Ca. 75 m², 3 soveværelser, 2 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, internet, vaskemaskine, opvaskemaskine, hav ca. 10 m, ,
  Til dette anlæg hører yderligere 2 andre boligtyper med alt i alt 2 boligenheder
 • Bolig-nr. 273200
  + 1 bolig
  fra DKK 2.448
  for 1 uge

  Golfo Aranci, Sardinien (Gallura)

  Ferielejlighed til op til 4 personer

  Ca. 45 m², 1 soveværelse, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (efter anmodning), TV, internet, wifi, vaskemaskine, strand ca. 500 m, vand ca. 300 m,
  3,8 af 5
  4 gæsteanmeldelser
  Til dette anlæg hører yderelige 1 boligtype med 1 boligenhed
 • Bolig-nr. 1336896
  fra DKK 6.615
  for 1 uge

  Golfo Aranci, Sardinien (Gallura)

  Feriebolig til op til 6 personer

  Ca. 120 m², 3 soveværelser, 2 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, TV, internet, wifi, vaskemaskine, opvaskemaskine, hav ca. 2 km, ,
 • Bolig-nr. 1336895
  fra DKK 5.975
  for 1 uge

  Golfo Aranci, Sardinien (Gallura)

  Ferielejlighed til op til 6 personer

  Ca. 80 m², 2 soveværelser, 2 badeværelser, Kæledyr tilladt (maks. 1), TV, internet, wifi, vaskemaskine, opvaskemaskine, hav ca. 10 m,
 • Bolig-nr. 1010850
  + 2 boliger
  fra DKK 6.972
  for 1 uge

  Golfo Aranci, Sardinien (Gallura)

  Ferielejlighed til op til 6 personer

  Ca. 110 m², 2 soveværelser, 2 badeværelser, Kæledyr tilladt (efter anmodning), TV, internet, wifi, vaskemaskine, opvaskemaskine, strand ca. 500 m, vand ca. 300 m, ,
  Til dette anlæg hører yderligere 2 andre boligtyper med alt i alt 2 boligenheder
 • Bolig-nr. 1337742
  fra DKK 4.115
  for 1 uge

  Golfo Aranci, Sardinien (Gallura)

  Ferielejlighed til op til 6 personer

  Ca. 80 m², 2 soveværelser, 2 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, TV, internet, wifi, vaskemaskine, opvaskemaskine, hav ca. 50 m
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