Log ind

Feriehuse i Gargnano & ferielejligheder i Gargnano

Godt Nytår! 
vis
 • 1/21
  Hvor citrontræerne blomstrer

  Gardasøen | Fra april måned blomstrer citrustræerne på skråningerne rundt om Italiens største sø. Vores tip: Tag på forårsferie og oplev dette fænomen.

  Pr. uge fra DKK 2.609

  Vis de 4.519 tilbud
 • 6-personers lejligheder i et ferieanlæg nær Torri del Benaco.
  2/21
  Fremragende udsigter

  ​Gardasøen | Lago di Garda er Italiens største sø. Langs søens bredder hersker et mediterrant klima, og Alperne lokker med spektakulære udsigter – for eksempel fra ferielejlighedens egen balkon.

  Pr. uge fra DKK 2.491

  Vis de 886 tilbud
 • Ferielejlighed til op til 4 personer ved Gardasøen
  3/21
  De bedste ved Gardasøen

  Gardasøen | Du vil gerne vide,hvilket feriehus eller hvilken ferielejlighed der egner sig bedst til ferien? Her viser vi dig de boliger ved Gardasøen , som har fået de bedste anmeldelser fra tidligere gæster.

  Pr. uge fra DKK 2.119

  Vis de 390 tilbud
 • Ferieanlæg ved Gardasøens vestbred.
  4/21
  Sjov for hele familien

  Gardasøen | Valget af en feriepark er frem for alt optimalt for familier. Som forældre har I mulighed for at læne jer tilbage og slappe af, mens jeres børn bliver passet og underholdt.

  Pr. uge fra DKK 2.156

  Vis de 2.025 tilbud
 • 5/21
  Italiens bedste feriested

  ​​Malcesine | Malcesine er et sandt klenodie ved Gardasøen. Takket være de bedømmelser, som I afgav sidste år og som lå over gennemsnittet, har byen nu vundet prisen som det bedste italienske feriested 2014.

  Pr. uge fra DKK 3.568

  Vis de 68 tilbud
 • 6/21
  Bedste feriested Italien

  Riva del Garda | Riva del Garda blev med god grund valgt som det bedste feriested 2011: Byens oprindelige charme foran en vidunderlig bjergkulisse var udslagsgivende.

  Pr. uge fra DKK 3.241

  Vis de 97 tilbud
 • Toscansk 12-personers landhus med en afsides beliggenhed.
  7/21
  Flyd i jeres egen pool

  ​Italien | Et feriehus med privat pool sætter prikken over i'et på jeres italienferie: Plask rundt i poolen med hele familien eller flyd på vandet i ro og mag.

  Pr. uge fra DKK 4.312

  Vis de 4.927 tilbud
 • 8/21
  Bedste feriested Italien

  ​Rom | Så bliver vinderen vist ikke mere fornem! Den italienske hovedstad har fået de bedste anmeldelser af vores kunder og er dermed blevet valgt til Italiens bedste feriested.

  Pr. uge fra DKK 3.271

  Vis de 317 tilbud
 • Gardasøen | Hvor citrontræerne blomstrer
  Fra DKK 2.609

 • Gardasøen | Fremragende udsigter
  Fra DKK 2.491

 • Gardasøen | Topanmeldt
  Fra DKK 2.119

 • Badesjov i en feriepark
  Fra DKK 2.156

 • Malcesine | Italiens bedste feriested
  Fra DKK 3.568

 • Riva del Garda | Bedste feriested Italien
  Fra DKK 3.241

 • Italien | Flyd i jeres egen pool
  Fra DKK 4.312

 • Rom |​ ​Bedste feriested Italien
  Fra DKK 3.271

http://www.atraveo.dk//gargnano
Link til kopi
Kortudsnittet er blevet ændret.
Automatisk opdatering
Hvorfor er det ikke alle tilbuddene, der bliver vist? 
map

Familievenlige og skønne omgivelser - Feriehuse Gardasøens vestbred

Italiens største sø udgør centrum for et eldorado af ferieaktiviteter for hele familien! I søens lækre, ferske vand kan I bade dagen lang eller dase på en af de mange gode sandstrande. Og trænger I til et adrenalinkick, kan I prøve kræfter med alt fra sejlads og windsurfing over golf til klatring! En ferie i en af områdets mange dejlige ferielejligheder eller ferieboliger giver også mulighed for at opleve områdets fascinerende historie ved at besøge spændende arkæologiske udgravninger fx den store villa fra romertiden Villa Romana. Savner i det salte vand, er der ikke langt til Liguriens skønne strande ved Middelhavet. Og trækker alperne, er der kun få timers kørsel til Sydtyrol.

Gardasøen - jeres store legeplads

Med det rene vand indbyder søen til et væld af aktiviteter for både store og små. I kan fx leje en båd og nyde friheden og roen på den store vandflade. I kan også tage på en rundtur på søen med en større båd og få et indblik i søens enorme udstrækning og det smukke landskab, som omkranser den. Vælger I jeres feriehus blandt en af de mange ferieboliger eller ferielejligheder nær bredden, er der aldrig langt til gode oplevelser.

Alt det udenom: Masser af aktiviteter!

Landskabet er som skabt til cykelture. Hvad enten I foretrækker rolige ture langs søbredden, udmarvende ridt i bjergene eller et hæsblæsende singletrack på mountainbiken, så findes det her. Efter cykelturen kan I tage en tur i en af områdets mange forlystelsesparker eller prøve en svævebane. På jeres ferie må I heller ikke snyde jer selv for at lægge vejen forbi områdets charmerende landsbyer, hvor I kan smage på det italienske køkken. Det er den perfekte afslutning på en lang dag, før vejen går hjem til en af de hyggelige ferieboliger eller ferielejligheder.

Et sikkert valg

Med de mange aktiviteter skræddersyet til børn er et feriehus ved Gardasøens vestbred med garanti en succes blandt de mindste. Og skulle de voksne få behov for lidt forkælelse, er der rig mulighed for at "tanke" wellness på et kursted som fx Sirmione Spa, der med sin beliggenhed nær bredden er indbegrebet af livsnydelse. Alt dette i kombination med et varieret udvalg af kultur- og musikfestivaler i sommerhalvåret gør, at I trygt kan booke et feriehus til jeres næste ferie.

Gæsteanmeldelser

4,4 af 5 (28 gæsteanmeldelser)
1 28 kunder har skrevet en anmeldelse af feriehusene og ferielejlighederne i Gargnano og i gennemsnit givet dem 4,4 ud af 5 mulige huse.

Områdeanmeldelser

Samlet bedømmelse af Gargnano

4,3 af 5 (55 gæsteanmeldelser)
Skriv en anmeldelse af dette område

Det skriver kunder om Gargnano 

 • 5,0 af 5
  atraveo-kunden Daniel V. skrev
  den 01-01-2017, rejsetidsrum: December 2016

  „Dermed var vi her i vinter nogle restauranter tydeligvis havde lukket, og der var relativt få mennesker på farten. Men der var nok at se mange ting og også shopping og restaurant valg var fint.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 834241. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 5,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 18-10-2016

  „For os (sportslige pensionister) er Gargnano - så som dine medarbejdere, der var blevet sagt - en ideel ferie stedet. Man kan derfra gode vandreture og gå, men også tage båd og bilture.
  Vi var i slutningen af ​​sæsonen er der, resten vi kunne lide. Ikke desto mindre, køkkenet var godt.

  Rådgivningen fra atraveo var virkelig godt !!! tak“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 685765. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 4,0 af 5
  atraveo-kunden Ines und Reiner skrev
  den 18-09-2016, rejsetidsrum: August 2016

  „Butikker er i Gargnano rigelige, vigtigt, hvis du ønsker at tage vare på sig selv, men også souvenirs og gode lokale varer er tilgængelige i mange butikker. Olivenolie af Gargnano anbefales!

  Catering er også tilgængelig for forskellige smag og prisniveau fordi, bliver allerede godt tjener penge selv på små retter, de fleste hjem tilbyde sandsynligvis derfor snacks. Hvis du ønsker at spise en rigtig plade med kartofler, fisk eller kød og grøntsager, skal se, hvem der kan tilbyde noget.

  Stedet er roligt og ikke for overfyldt. Adskillige små strande, nogle med restauranter, inviterer dig til at svømme. De fleste La Fontanella er i en olivenlund, så hvis du ønsker skygge og god til børn. De fleste restauranter er beliggende nær stranden, så du også kan se om aftenen med et glas vin på den anden side lys, hvilket bidrager til en smuk atmosfære. Det sørgelige er, DSA du kan løbende ikke lang gåtur på stranden, og hvis du rejser i byen, skal nogle køre på hovedvejen. Derfor punkt fradrag, ellers ville vi stadig altid tilbage her gå til det sympatiske landsby Gargnano! Bilen færgen fra Toscolano Maderno er heller ikke langt, som man kan komme til den anden side, hvilket sparer tid :) I modsætning til ringen af ​​søen.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 856314. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 4,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 22-08-2016, rejsetidsrum: August 2016

  „Stille, lille landsby. Om natten kan du meget vel sidde på vandet i en café eller restaurant og nyde ferien. Også for vandre- og cykel udflugter i bjergene her kan du starte godt. For et absolut minimum, der er små butikker for shopping. For større indkøb, du nødt til at køre lidt.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 685765. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 5,0 af 5
  atraveo-kunden Rene Morawetz skrev
  den 21-08-2016, rejsetidsrum: August 2016

  „Stedet er ikke så overfyldt med turisme. Der er små butikker, såsom bager eller lille forbrug på havnen. Du er nødt til at bruge bilen, men ikke altid, det også kommer med færgerne til seværdighederne. Et smukt landskab mellem bjergene. Søen er meget klar.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 935301. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget


Visning:
 • Bolig-nr. 685765
  + 1 bolig
  fra DKK 3.791
  for 1 uge

  Gargnano, Gardasøen (Gardasøens vestbred)

  Ferielejlighed til op til 4 personer

  Ca. 35 m², 1 soveværelse, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (efter anmodning), satellit-TV, internet, wifi, vaskemaskine, rygning ikke tilladt, strand ca. 100 m, ,
  4,8 af 5
  15 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 856314
  fra DKK 3.939
  for 1 uge

  Gargnano, Gardasøen (Gardasøens vestbred)

  Ferielejlighed til op til 3 personer

  Ca. 70 m², 2 soveværelser, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, TV, strand ca. 100 m, hav ca. 140 km
  4,9 af 5
  7 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 1165902
  fra DKK 5.649
  for 1 uge

  Gargnano, Gardasøen (Gardasøens vestbred)

  Feriehus til op til 6 personer

  Ca. 90 m², 3 soveværelser, 2 badeværelser, Kæledyr tilladt (maks. 1), satellit-TV, wifi, opvaskemaskine
 • Bolig-nr. 834241
  fra DKK 11.305
  for 1 uge

  Gargnano, Gardasøen (Gardasøens vestbred)

  Feriehus til op til 10 personer

  Ca. 320 m², 5 soveværelser, 4 badeværelser, Kæledyr tilladt (maks. 1), satellit-TV, internet, vaskemaskine, opvaskemaskine, strand ca. 350 m
  5,0 af 5
  2 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 1253316
  fra DKK 4.712
  for 1 uge

  Gargnano, Gardasøen (Gardasøens vestbred)

  Ferielejlighed til op til 2 personer

  Ca. 55 m², 1 soveværelse, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, wifi overalt, opvaskemaskine, strand ca. 2 km,
 • Bolig-nr. 614279
  fra DKK 4.326
  for 1 uge

  Gargnano, Gardasøen (Gardasøens vestbred)

  Ferielejlighed til op til 4 personer

  Ca. 65 m², 1 soveværelse, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (maks. 1), satellit-TV, internet, strand ca. 350 m,
  4,0 af 5
  1 Gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 841389
  + 1 bolig
  fra DKK 2.825
  for 1 uge

  Gargnano, Gardasøen (Gardasøens vestbred)

  Ferielejlighed til op til 5 personer

  Ca. 100 m², 3 soveværelser, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, TV, vaskemaskine, opvaskemaskine
  4,0 af 5
  1 Gæsteanmeldelser
  Til dette anlæg hører yderelige 1 boligtype med 1 boligenhed
 • Bolig-nr. 1020291
  fra DKK 2.668
  for 1 uge

  Gargnano, Gardasøen (Gardasøens vestbred)

  Ferielejlighed til op til 6 personer

  Ca. 80 m², 2 soveværelser, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (maks. 1), TV: 1 TV, wifi, opvaskemaskine
 • Bolig-nr. 1216750
  fra DKK 2.795
  for 1 uge

  Gargnano, Gardasøen (Gardasøens vestbred)

  Feriehus til op til 5 personer

  Ca. 75 m², 2 soveværelser, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, vaskemaskine
 • Bolig-nr. 1020292
  fra DKK 2.527
  for 1 uge

  Gargnano, Gardasøen (Gardasøens vestbred)

  Ferielejlighed til op til 5 personer

  Ca. 80 m², 2 soveværelser, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (maks. 1), TV: 1 TV, wifi
 • Bolig-nr. 43607
  fra DKK 2.527
  for 1 uge

  Gargnano, Gardasøen (Gardasøens vestbred)

  Ferielejlighed til op til 6 personer

  Ca. 80 m², 2 soveværelser, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, wifi, opvaskemaskine,
 • Bolig-nr. 208369
  fra DKK 2.379
  for 1 uge

  Gargnano, Gardasøen (Gardasøens vestbred)

  Ferielejlighed til op til 4 personer

  Ca. 70 m², 1 soveværelse, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, wifi, opvaskemaskine, strand ca. 7 km,
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