Feriehuse i Dicomano & ferielejligheder i Dicomano

vis
 • Chianti under vinhøsten | Ferie på et vingods
  Fra DKK 2.812

 • Toscana | Ferie på en landejendom
  Fra DKK 2.418

 • Toscana | Topanmeldt
  Fra DKK 1.860

 • Toscana | Strandsemester
  Fra DKK 2.604

 • Firence | Citytrip
  Fra DKK 3.273

 • Toscana | Flyd i jeres egen pool
  Fra DKK 3.340

 • Rom |​ ​Bedste feriested Italien
  Fra DKK 3.124

 • Italien | En indretning ud over det normale
  Fra DKK 3.050

http://www.atraveo.dk//dicomano
Link til kopi
Kortudsnittet er blevet ændret.
Automatisk opdatering
Hvorfor er det ikke alle tilbuddene, der bliver vist? 
map

Ferieboligophold i Toscana

Toscana har i årevis hørt til de mest populære rejsemål for et ferieboligophold i Italien. Med over 13.000 feriehuse og ferielejligheder tilbyder atraveo jer et bredt udvalg, som med sikkerhed også omfatter den rigtige bolig til jeres kommende ferie. Udvalget i det toscanske landskab byder både på traditionelle landhuse og herregårde samt større villaer med egen pool eller moderne lejligheder i de større byer. Overalt præger bakkede landskaber med pinjetræer, oliventræer og vinmarker den toscanske natur. Regionens enestående landskab og den helt særegne charme, som landsbyerne og de imødekommende beboere udstråler, har inspireret mangt en kunstner, opfinder og opdagelsesrejsende til store bedrifter. Her skal blot nævnes den store Leonardo da Vinci, som altid samlede kræfter og fandt inspiration i denne skønne natur.

Typisk Toscana: Masser af seværdigheder og udflugtsmål

Ud over Toscanas maleriske landskab er regionens kulturelle og kunsthistoriske arv også et stort trækplaster. Mangt og meget venter blot på at blive udforsket, ikke mindst i de mange berømte byer. Frem for alle Firenze, den største by i Toscana, imponerer med en hel række vigtige bygningsværker, såsom domkirken med sin bemærkelsesværdige kuppel, broen Ponte Vecchio over floden Arno, uffizi-bygningerne med deres berømte malerisamling samt Medici'ernes og andre indflydelsesrige familiers mange renæssancepaladser.

Siena, Firenzes evige rival, lokker  med en vidunderlig gammel bydel i gotisk stil og er ikke mindst kendt for sit traditionsrige universitet og hesteløbet Palio di Siena, der afholdes hvert år midt i byen. I Pisa drages de fleste besøgende af Camapanile, det verdensberømte skæve tårn på Piazza del Miracoli. Men også den gamle bydel med sine snoede gader og stræder er værd at udforske.

De mindre byer San Gimignano, Volterra, Arezzo og Vinci nyder en særlig malerisk beliggenhed i et kuperet landskab. San Gimignano, der på grund af sine høje tårne også kaldes for middelalderens Manhattan, begejstrer frem for alt med et autentisk bybillede, som får de besøgende til at føle sig sat 500 år tilbage i tiden. Et insidertip i byen er isbaren, hvis chokoladeis gentagne gange er blevet kåret som verdens bedste. I Vinci kan I blandt andet komme på sporet af byens mest berømte søn, der som bekendt hed Leonardo til fornavn. Men også de mindre kendte små byer og landsbyer med deres markeder samt den eller anden seværdighed er altid en rejse værd.

Landbrugsferie i Toscana - Ferieboligophold på landet

Mange af Toscanas traditionelle bondegårde har undergået en renovering inden for de seneste år og er i den forbindelse blevet lavet om til dejlige ferieboliger. Agriturismo, der frit kan oversættes til ferie på landet, er et ægte highlight for både voksne og børn, hvor de sidstnævnte rigtig kan slå sig løs og boltre sig på gårdens vidtstrakte terræn. For det meste ligger rusticoerne, som disse gamle gårde og herskabshuse kaldes på italiensk, omgivet af et særligt idyllisk landskab, eksempelvis midt i et vinområde i Chianti eller i provinsen Firenze eller med en flot panoramaudsigt til det kuperede landskab i Mugello eller over det dybblå ocean ved Maremma.

Feriegæsterne får i den forbindelse ikke kun glæde af en afsides beliggenhed med masser af plads til en individuel ferie, men tit også et indblik i en italiensk bondmands levemåde. Og de økologiske produkter, som fremstilles fremme på stedet og som kan købes direkte på gården eller på ugemarkedet i den nærmeste landsby, kan anvendes til at tilberede traditionelle italienske retter i ferieboligens eget køkken. Ofte råder rusticoerne også over mange ekstra faciliteter, såsom en egen pool eller en særlig stor terrasse, hvor man kan sidde og nyde solnedgangen, mens man nyder et godt glas vin.   

Toscanas kyst: Badeferie ved Middelhavet

Det bedste rejsetidsrum for et ferieboligophold i Toscana er fra april til oktober, hvor temperaturen som regel ligger over 20° C, i den varmeste sommertid endda over 30° C. Et feriehus ved havet opfylder samtidig ønsket om en badeferie ved Middelhavet. Over 1.000 af atraveos ferieboliger i Toscana ligger højest 1 km fra strandene i enten Versilia, Maremma, Costa Etrusca eller strandene på middelhavsøen Elba. Det flade vand, hvis temperatur om sommeren i gennemsnit ligger på 23° C, indbyder til masser af sjov. Alternativt er det også muligt at tage på en dejlig badeferie længere inde i landet ved at vælge et feriehus med egen pool. Nyd det vidunderlige landskab og den toscanske sols varme stråler på jeres maveskin, mens I flyder rundt på en luftmadras i poolen.

Book jeres feriebolig i hjertet af Italien og nyd friheden, uafhængigheden og den toscanske måde at leve livet på.

Henrejsen til Toscana

Langt de fleste ferieboliggæster rejser i egen bil. Den korteste vej til Toscana fører stik mod syd igennem Tyskland og Østrig, videre igennem Brennerpasset til Italien, over Milano og Bologna og videre i retning mod Firenze. Men I kan også tage toget fra København via Berlin og München. Der kører for eksempel nattog fra München og igennem Alperne uden mellemstop til Firenze. Eller tag flyveren til en af de internationale lufthavne i nærheden af Firenze og Pisa.

Gæsteanmeldelser

4,0 af 5 (36 gæsteanmeldelser)
1 36 kunder har skrevet en anmeldelse af feriehusene og ferielejlighederne i Dicomano og i gennemsnit givet dem 4,0 ud af 5 mulige huse.

Områdeanmeldelser

Samlet bedømmelse af Dicomano

3,6 af 5 (42 gæsteanmeldelser)
Skriv en anmeldelse af dette område

Det skriver kunder om Dicomano 

 • 3,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 07-08-2016

  „Dicomano selv giver tilstrækkelig shopping; Det ugentlige marked er dog meget overskueligt og utiltrækkende. Det er dog ikke langt til meget større Borgho San Lorenzo og - frem for alt - til Firenze. Denne steder er nemt nås med bil, men også med tog.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 832594. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 5,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 17-09-2015

  „Dicomano er en lille toscanske by med ingen særlige attraktioner. Men der er alt hvad du behøver til rimelige priser. Supermarked, restauranter, cafeer, isbar, bank, tankstation, diverse andre butikker til rådighed. Efter Firenze kan man tage toget hver time. Både toget, og i bil du har brug for 45 min. Til Firenze.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 388750. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 3,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 11-08-2015

  „I byen er der et supermarked, som er helt passende for ferie behov. Man kan efter Dicomano køre, men det er ikke en god måde. Den meget roste her i andre kommentarer Restaurant Da Sergio var skuffende, meget, meget enkle og teknisk middelmådig retter med en rystende hus vin.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 272045. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 4,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 11-07-2015

  „Godt supermarked i byen og ugentligt marked.
  Stort supermarked med lokale produkter på vej til næste by.
  Man kan tage toget til Firenze, hvilket er en fordel, da man slipper for parkeringsproblemer.
  Der er ellers lidt langt til store seværdigheder.
  Mulighed for køreture i området.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 272046.

 • 5,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 06-05-2015, rejsetidsrum: April 2015

  „Landsbyen Londa er meget smukt beliggende med en lille reservoir for at gå rundt om den og fabelagtige bjergveje til cykling. Det er dog tilrådeligt at rykke (evt. Med Google Maps) at planlægge dine ruter så mange veje er asfalteret. Med en mountainbike, dette er naturligvis ikke et problem.

  Svømning i åbent vand er mulig på en strand nær Borge San Lorenzo (parkering på Bahia Café), på papiret kun et par kilometer væk på den trafik på dalen vej allerede hurtigt en time væk. Dette er en stor kontrast til de bjergveje; for både cykler og motorcykler Supermooie snoede veje og næsten ingen anden trafik. På cyklen er det en lang opstigning!

  Landsbyen har en lille købmand og en tilstødende vegetabilske butik. Her kan du få de nødvendige (eller glemte) meddelelser i Dicomano 8 km er et større supermarked for rigtige shopping. Dette er gennemførligt med bil, 15 minutters kørsel.

  I perioden for vores besøg var der en række af ferie i Italien; derfor både på lørdag, 25. april, lørdag Maj 1 (Labour dag vd) butikkerne blev lukket. Her var vi ikke helt forberedt på, hvad det var ubelejligt.

  3.5 km fra Londa ligger Il Colonello restaurant i bjerglandsbyen ricin. Vores vært var venlig nok til at bogføre instruktioner (hænder og fødder) til at ringe til os for en reservation (den gennemsnitlige italienske desværre næppe tale andre sprog). Det er almindeligt at middagstid at spise et stort måltid, du vil have det i aften spise i en landsby som denne, er reservation nødvendigt. Restauranten blev også åbnet specielt for os. Fødevarer, især oksekød retter var fremragende. Har du planer om at spise pizza eller bare spørge på forhånd, om pizza maker virker, ellers forbliver kun det normale kort om :). Priserne er mere end rimeligt, for € 20, - til € 25, - per person, du har dine brystflæsk og lækker spist.

  I løbet af en af ​​vores cykelture vi virkelig italienske luftes i en lille dødvande restaurant ved foden af ​​Passo della Calla (den eneste, der var åben i landsbyen). Med otte personer, vi bestilte uden en frokost kort til 8 personer, hvor vi blev behandlet til en ægte italiensk tre-retters måltid inkl. Drik for omkring 20 euro pr person.

  Vandreture i området synes også at være meget rart, men vi ikke gøre det, vi er på vores cykelture flere gange vandrere stødt især omkring passerer. Fantastisk udsigt, men også robust klatring og faldende.

  Besøger Florence / Firenze er let at gøre med tog. Du kan parkere bag stationen og krydse jernbanen. Inden du køber en billet på maskinen (ca.. 5 euro pr person) og 45 minutter senere du er i downtown Firenze uden trafik og parkeringsproblemer. Desuden Borgo San Lorenzo helt et besøg værd.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 276543. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra nederlandsk. Til originalsproget


Feriebyer, der grænser op til London-Southwark

Visning:
 • Bolig-nr. 832594
  fra DKK 6.553
  for 1 uge

  Dicomano, Toscana (Provinsen Firenze)

  Feriehus til op til 8 personer

  4 soveværelser, 2 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, vaskemaskine, opvaskemaskine, strand ca. 145 km, ,
  5,0 af 5
  1 Gæsteanmeldelse
 • Bolig-nr. 268525
  fra DKK 9.766
  for 1 uge

  Dicomano, Toscana (Provinsen Firenze)

  Feriehus til op til 8 personer

  Ca. 250 m², 4 soveværelser, 2 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, TV, internet, wifi, vaskemaskine, opvaskemaskine, , ,
 • Bolig-nr. 634379
  fra DKK 8.590
  for 1 uge

  Dicomano, Toscana (Provinsen Firenze)

  Feriehus til op til 4 personer

  2 soveværelser, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, vaskemaskine, opvaskemaskine, vand ca. 16 km, , ,
  4,0 af 5
  1 Gæsteanmeldelse
 • Bolig-nr. 832595
  fra DKK 12.755
  for 1 uge

  Dicomano, Toscana (Provinsen Firenze)

  Feriehus til op til 10 personer

  4 soveværelser, 4 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, vaskemaskine, opvaskemaskine, vand ca. 3 km, ,
 • Bolig-nr. 982967
  fra DKK 21.822
  for 1 uge

  Dicomano, Toscana (Provinsen Firenze)

  Feriehus til op til 20 personer

  Ca. 950 m², 10 soveværelser, 10 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, internet, vaskemaskine, opvaskemaskine, ,
 • Bolig-nr. 272041
  fra DKK 8.717
  for 1 uge

  Dicomano, Toscana (Provinsen Firenze)

  Feriehus til op til 16 personer

  Ca. 450 m², 8 soveværelser, 5 badeværelser, Kæledyr tilladt (maks. 2), satellit-TV, vaskemaskine, opvaskemaskine, ,
  4,0 af 5
  4 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 938609
  fra DKK 31.602
  for 1 uge

  Dicomano, Toscana (Provinsen Firenze)

  Feriehus til op til 20 personer

  10 soveværelser, 9 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, vaskemaskine, opvaskemaskine, ,
 • Bolig-nr. 856592
  fra DKK 4.091
  for 1 uge

  Dicomano, Toscana (Provinsen Firenze)

  Ferielejlighed til op til 6 personer

  3 soveværelser, 2 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, wifi,
  Til dette anlæg hører yderelige 1 boligtype med 1 boligenhed
 • Bolig-nr. 853740
  fra DKK 3.273
  for 1 uge

  Dicomano, Toscana (Provinsen Firenze)

  Ferielejlighed til op til 6 personer

  2 soveværelser, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, TV, vaskemaskine,
  Til dette anlæg hører yderelige 1 boligtype med 1 boligenhed
 • Bolig-nr. 853737
  fra DKK 3.369
  for 1 uge

  Dicomano, Toscana (Provinsen Firenze)

  Ferielejlighed til op til 6 personer

  2 soveværelser, 2 badeværelser, Kæledyr tilladt (maks. 1), satellit-TV, wifi, vaskemaskine, ,
  Til dette anlæg hører yderligere 4 andre boligtyper med 4 boligenheder
  vis mere
 • Bolig-nr. 272045
  fra DKK 1.845
  for 1 uge

  Dicomano, Toscana (Provinsen Firenze)

  Ferielejlighed til op til 4 personer

  Ca. 40 m², 1 soveværelse, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (maks. 1), satellit-TV, internet, wifi, vaskemaskine, ,
  4,1 af 5
  8 gæsteanmeldelser
  Til dette anlæg hører yderligere 5 andre boligtyper med 5 boligenheder
  vis mere
 • Bolig-nr. 908213
  fra DKK 4.269
  for 1 uge

  Dicomano, Toscana (Provinsen Firenze)

  Feriehus til op til 6 personer

  Ca. 100 m², 3 soveværelser, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (maks. 1), satellit-TV, internet, vaskemaskine, vand ca. 3 km,
CgoJCQkJPGltZyBoZWlnaHQ9IjEiIHdpZHRoPSIxIiBzdHlsZT0iYm9yZGVyLXN0eWxlOm5vbmU7IiBhbHQ9IiIgc3JjPSIvL2dvb2dsZWFkcy5nLmRvdWJsZWNsaWNrLm5ldC9wYWdlYWQvdmlld3Rocm91Z2hjb252ZXJzaW9uLzEwMzAyMDYyMDcvP3ZhbHVlPTAmYW1wO2d1aWQ9T04mYW1wO3NjcmlwdD0wJmRhdGE9cGFnZUlkJTNEc2VhcmNoUmVzdWx0cyUzQnRyYXZlbENvdW50cnlJZCUzRElUJTNCbGFuZ3VhZ2UlM0RkYSIgLz4KCgkJCQk8c2NyaXB0IHR5cGU9InRleHQvamF2YXNjcmlwdCI+CgkJCQkJaWYgKHR5cGVvZiBBVEl0YWcgIT0gJ3VuZGVmaW5lZCcpIHsKCQkJCQkJQVRJdGFnLnBhZ2Uuc2V0KHsibmFtZSI6InNlYXJjaFJlc3VsdHMiLCJsZXZlbDIiOjR9KTsKCQkJCQkJQVRJdGFnLmRpc3BhdGNoKCk7CgkJCQkJfQoJCQkJPC9zY3JpcHQ+