Det bedste ved atraveo

atraveo er det store ferieboligmarked på internettet med mere end 280.000 feriehuse og -lejligheder i Europa og resten af verden. Udover et anseeligt ferieboligudvalg omfatter atraveos helhedsorienterede formidlingsydelse også kontrollerede gæsteanmeldelser samt en bedstprisgaranti på alle boliger. atraveo markedsfører ferieboligerne internationalt, både under sine egne varemærker, atraveo og TUIvillas.com, og i samarbejde med førende rejseportaler. Virksomheden har udviklet sin egen bookingmaskine, IBE5, og tilbyder en omfattende kundeservice på ti forskellige sprog. atraveo blev grundlagt i 1997 og er en del af TUI GROUP.

"rent a good time" hedder vores nye slogan – det udtrykker på én og samme tid vores opgave samt jeres ønske: at I får en dejlig ferieoplevelse!

 

Stort udvalg

Hvis du hører til dem, der gerne vil have et stort udvalg og som ønsker, at det skal være nemt at sammenligne de mange tilbud, er atraveo lige noget for dig. Overalt i Europa venter der en masse dejlige feriehuse og -lejligheder på dig med hver deres individuelle charme, hvad enten de ligger ved en sø eller i bjergene, i byen eller ude på landet. Alt i alt omfatter vores ferieboligmarked omkring 250.000 ferieboliger i form af huse, lejligheder, fincaer, villaer, ferieparker og residenser. Vores sortiment stammer fra renommerede rejsearrangører og lokale partnere samt direkte fra private udlejere, som atraveo alle har kontrolleret grundigt forud for samarbejdet med dem (se også: sikker booking). Liquid Search, atraveos enestående søgeteknologi, hjælper med at bevare overblikket ved så stort et udvalg.

Kontrollerede kundevurderinger

Kontrollerede kundevurderinger

atraveo beder alle sine kunder om at dele deres oplevelser med kommende gæster og afgive en vurdering af ferieboligerne efter hjemkomsten. Kundevurderingerne indeholder nyttige tip og bidrager med værdifulde oplysninger om beliggenhed, udstyr og helhedsindtryk af boligerne. Ved at foretage en grundig kontrol af de vurderinger, som kunderne afgiver, sørger vi for, at det kun er ægte udsagn, der bliver offentliggjort på vores website. Vær opmærksom på de små, blå huse ved mange af tilbuddene!

 

Den bedste pris på alt – med garanti

Fra og med 2013-sæsonen gælder atraveos bedst-pris-garanti for samtlige udbudte ferieboliger samt alle rejsetidsrum og særtilbud! Det skal ikke være muligt at finde samme feriebolig udbudt til en lavere pris andetsteds end hos atraveo. Og hvis det modsatte skulle vise sig at blive tilfældet, erstatter vi uden diskussion differencen.

What you see is what you get

Du kan trygt stole på indholdet i beskrivelserne af de feriehuse og -lejligheder, som markedsføres via atraveo. De lever alle sammen op til de faktiske forhold - uanset om det er en privat udlejer, et lokalt agentur eller en rejsearrangør, der står bag. Det garanterer vi! Hvis der dog alligevel skulle blive grund til at reklamere over et eller andet, og udbyderen ikke afhjælper manglen, kan I henvende jer til atraveo. Vi behandler jeres klage på kulant og ubureaukratisk vis.

Femstjernet service til alle

Vores service stopper ikke ved vores website. Tværtimod: atraveo kan kontaktes i forbindelse med et hvilket som helst spørgsmål. Et særligt uddannet kundeserviceteam tager sig af kundespørgsmål på lige fod med et godt rejsebureau og sørger for en pålidelig afvikling af samtlige bookinger. Som kvalitetskontrol lader vi hele tiden vores kunder vurdere atraveos service, og vi ligger i den forbindelse i gennemsnit på 4,8 ud af i alt 5 mulige point. Her kan du læse de franske og nederlandske kundevurderinger. Vores mål er og bliver dog: Femstjernet service til alle!

 

Samlet bedømmelse: god

Samlet bedømmelse: god

I den test, som den tyske forbrugerorganisation Stiftung Warentest har foretaget af ferieboligportaler på nettet, opnåede atraveo den samlede bedømmelse "god (2,2)" og landede dermed på en flot tredjeplads blandt alle de testede (det tyske tidsskrift "test", udgave 09/2015). atraveo fik især meget gode karakterer for søgefunktion, resultatliste og booking. Derudover lød der lovord om omgangen med kundernes personlige oplysninger og for at angive klart og tydeligt, hvem der er udbyderen af en given feriebolig. Også i 2013, da Stiftung Warentest satte atraveo under lup i forbindelse med en tilsvarende test af ferieboligportaler på nettet, opnåede atraveo ligeledes den samlede bedømmelse "god" (det tyske tidsskrift "test", udgave 11/2013). Dengang blev atraveos kundeservice fremhævet som en af de bedste rådgivningstjenester blandt alle de testede.
 

Sikker booking

For at du kan tage på ferie med ro i sindet, kontrollerer vi alle rejsearrangører, lokale partnere og private udlejere med henblik på engagement og troværdighed, inden de kan blive optaget i atraveos sortiment. Som udgangspunkt betaler du rejse- eller lejeprisen til atraveo. Det er langt det nemmeste for dig, og så sørger vi for at afregne med den respektive udbyder på dine vegne. De nærmere oplysninger omkring betalingsafviklingen og den sikkerhed, der gives for kunders betaling, finder du i den respektive boligpræsentation.

 

18 års innovation og service

   
 • Første rejsebureau for ferieboliger på internettet | atraveos rødder går tilbage til året 1997, hvor grundlæggeren Marcus Hültenschmidt fik idéen om at gøre det nemmere og hurtigere at booke sin feriebolig.

   

   

 • Første feriehusportal med kundevurderinger | Den 21. juni 2001 vises en kundes vurdering af en feriebolig i Nieuwvliet online. Det er den første ferieboligvurdering på internettet.

 • Starten på internationaliseringen | atraveo begynder internationaliseringen med en engelsk og en nederlandsk version af sit online ferieboligmarked. I de efterfølgende år følger der yderligere ti sprogversioner.

 • atraveo skifter til farven rød og integrerer Google Maps | atraveo får et nyt logo et helt nyt design. Som det første online-rejsebureau integrerer atraveo Google Maps i sin søgemaskine

 • Største feriehusportal på internettet | Ved hjælp af nye samarbejdspartnere udvider atraveo sit udvalg til 130.000 ferieboliger, som på dette tidspunkt er det største online-udvalg af ferieboliger med mulighed for selvforsørgelse.

 • Første feriehusportal med samlet prisberegning | Som den første feriehusportal indfører atraveo en automatisk beregning af den helt nøjagtige rejsepris, så de obligatoriske ekstraomkostninger automatisk medregnes i det omfang det er teknisk muligt.

 • Første uddeling af atraveo-prisen | atraveo-prisen for bedste feriested uddeles for første gang. Prisen overrækkes til feriesteder, der i løbet af den foregående sæson har modtaget usædvanligt gode vurderinger fra kunderne.

 • Indførelse af et nyt afregningssystem | atraveo ændrer sit afregningssystem og overtager betalingsafviklingen med kunderne på vegne af alle tilknyttede feriehusudbydere.

 • Udvidelse af markedsføringskanalerne | atraveo udvider sine markedsføringskanaler via samarbejdet med endnu flere trafficpartnere og er nu den eksklusive feriehuspartner på mere end 1.000 websites, heriblandt 8 af Europas største rejseportaler.

 • Første feriehusportal med uindskrænket bedstpris-garanti | Som den første og hidtil eneste feriehusportal garanterer atraveo en generel og uindskrænket bedstpris-garanti for alle udbudte ferieboliger samt alle rejsetidsrum.

 • Nyt design og nyudviklet funktionalitet | I forbindelse med en stor relancering indfører atraveo et nyt, "glat" design samt en ny bookingmaskine med nyudviklet funktioner, herunder Liquid Search, en søgefunktion med vejledende elementer.

 • Indførelse af atraveo-garantien: What you see is what you get | atraveo garanterer, at alle de væsentlige indhold i beskrivelserne af de udbudte ferieboliger er i overensstemmelse med de faktiske forhold.

 • Lancering af TUIvillas.com | Sammen med TUI introducerer atraveo TUIvillas.com, en ny international ferieboligportal, der er baseret på TUI's kvalitetsalgoritme.

 

 

Under TUI's tag

Siden 2006 har atraveo GmbH været en del af TUI GROUP – en international turistkoncern – og ledes i dag i fællesskab af forretningsførerne Marcus Hültenschmidt og Dirk Froelje. atraveo fortsætter også fremover med at leve op til idealet om at være en neutral og åben markedsplads.


 

Anbefalet af rejseguider

Marco Polo, DuMont, Baedeker, Lonely Planet samt andre renommerede rejseguider anbefaler atraveo, når det gælder feriehuse og -lejligheder.

   
 • "Der findes tusinder og atter tusinder af ferielejligheder langs adriaterhavskysten. Få kontakt til agenturerne via turistbureauerne eller søg online, f.eks. på www.atraveo.dk"

  Baedeker - Norditalien (2013), side 124, Marco Polo - Adriaterhavskyst Italien (2015), side 119 & Baedeker - Elba (2014), side 118

 • Rejseførere anbefaler atraveo til et ferieboligophold i Italien.

  Marco Polo anbefaler atraveo som ferieboligudbyder til turister, der er på udkig efter egne fire vægge for en tidsbegrænset periode.

  Marco Polo – Toscana (2012), side 126, Baedeker – Toscana (2010), side 112 & Italien (2010), side 126

 • "... til de største tyske udbydere hører atraveo (www.atraveo.dk), ...".

  Baedeker - Adriaterhavskyst Italien (2014), side 93, Marco Polo - Côte d'Azur (2016), side 126 & Marco Polo - Provence (2016), side 128

 • Rejseførere anbefaler atraveo til et ferieboligophold i Frankrig.

  "Via atraveo, en meget stor arrangør, der samler mange ferieboligudbydere, finder man alene i Provence over 4.500 huse, som kan lokaliseres nøjagtigt ved et klik på landkortet (www.atraveo.de)." (originaltekst på tysk)

  DuMont – Provence (2009, 2012), side 25 & DuMont – Tal der Loiredalen (2009, 2013), side 26 & Marco Polo – Madrid (2016), side 90

 • Rejseførere anbefaler atraveo til et ferieboligophold i Spanien.

  "Feriehuse kan bookes via arrangøren atraveo (www.atraveo.de), som tilbyder op til flere huse i Galicien alene. På deres portal vises talrige fotos taget udenfor og indenfor." (originaltekst på tysk)

  DuMont – Barcelona (2011), side 86, Baedeker smart - Spanien (2015), side 41 & Galicien og Jakobsvejen (2010), side 22

 • Rejseførere anbefaler atraveo til et ferieboligophold i Kroatien.

  "På www.atraveo.com finder man det med afstand største tilbud af apartments og ferielejligheder." (originaltekst på tysk)

  Lonely Planet – Germany (2010), side 758, DuMont – Thüringen (2010, 2012), side 21 & Kroatiske Adriaterhavskyst (2009, 2013), side 24

 • Rejseførere anbefaler atraveo til et ferieboligophold i Tyskland.

  "Omfangsrigt tilbud på ferielejligheder på internettet: www.atraveo.de" (originaltekst på tysk)

  DuMont – De Østfrisiske Øer og nordsøkysten (2010, 2012), side 24, Mecklenburgische Seenplatte (2009, 2013), side 24 & Trescher Verlag – Mecklenburg-Vorpommern (2010)

 • Rejseførere anbefaler atraveo til et ferieboligophold i Danmark.

  "Digitala förmedlare är online-resebyråer som automatiskt sammanställer hus från flertalet aktörer." (originaltekst på tysk)

  Baedeker – Danmark (2009, 2011), side 98; DuMont – Danmark (2012), side 84 & Danmarks nordsøkyst (2013), side 24

 • Rejseførere anbefaler atraveo til et ferieboligophold i Norge.

  "Der findes feriehytter overalt i landet. De består som regel af et køkken, soveværelser, et wc og en stue (oftest med pejs).… Til udbyderne hører blandt andre atraveo." (originaltekst på tysk)

  DuMont – Norge (2013), side 79; DuMont - Norge: Syd (2014), side 26 & DuMont – Hurtigruten (2011), side 26

 • "Et stort udvalg af hytter og feriehuse finder du bl.a. hos atraveo"

  Stefan Loose Travel Handbuch - Norge (2014), side 79 & DuMont - Korfu (2007), side 23

 • "Godt nok kan man også finde en del ferielejligheder og -huse i de store rejsearrangørers kataloger, men specialisternes udvalg er meget større" (originaltekst på tysk)

  Baedeker - Grækenland (2013), side 133 & Kreta (2013), side 119; DuMont - Kreta (2014), side 15

 • Rejseførere anbefaler atraveo til et ferieboligophold i Grækenland.

  "www.atraveo.de: stor internetplatform med tilbud på feriehuse og -lejligheder fra såvel rejsearrangører som private med mange billeder, Google Earth-lokalisering og gæsteforum." (originaltekst på tysk)

  Marco Polo – Grækenlands fastland (2008), side 163, Kreta (2009), side 119 & Kos (2010), side 108

 • Rejseførere anbefaler atraveo til et ferieboligophold i Grækenland.

  "Europas største ferieboligforum, hvor både rejsearrangører og private udlejere kan præsentere deres boliger, det er www.atraveo.de." (originaltekst på tysk)
   

  DuMont – Peloponnes (2010, 2016), side 26, Chalkidiki og Thessaloniki (2009), side 26 & Korfu og de Ioniske Øer (2009, 2012), side 27

 • Rejseførere anbefaler atraveo til et ferieboligophold i Grækenland.

  "På www.atraveo.de finder man et bredt udvalg af feriehuse og -lejligheder fra forskellige udbydere." (originaltekst på tysk)

  Marco Polo – Rhodos (2008, 2012), side 106, Chalkidiki (2008), side 111 & DuMont – Korfu (2007), side 23