Feriehuse i Costa Paradiso & ferielejligheder i Costa Paradiso

vis
 • Sardinien | ​Huse med pool
  Fra DKK 4.263

 • Italien | Op til 30 % rabat
  Fra DKK 2.076

 • Rom |​ ​Bedste feriested Italien
  Fra DKK 3.460

 • Italien | En indretning ud over det normale
  Fra DKK 3.348

 • Italien | Ferie på en landejendom
  Fra DKK 2.864

 • Rom | Citytrip til Den Evige Stad
  Fra DKK 3.646

 • Lido degli Estensi | Bedste feriested i Italien
  Fra DKK 1.280

 • Italien | Huse til grupperejser
  Fra DKK 10.884

http://www.atraveo.dk/costa paradiso
Link til kopi
Kortudsnittet er blevet ændret.
Automatisk opdatering
Hvorfor er det ikke alle tilbuddene, der bliver vist? 
map

Et feriehus på Sardinien

Næst efter Sicilien er Sardinien med sit vidunderlige landskab den andenstørste ø i Middelhavet. atraveo tilbyder et bredt udvalg på over 3.900 feriehuse og ferielejligheder på øen, og hvad enten det skal være et lille hus i nærheden af kysten, en stor luksusvilla med mange soveværelser og et hav af ekstraordinære faciliteter, såsom en egen pool, eller en hyggelig lejlighed til et romantisk ophold for to, så finder I det i vores ferieboligudvalg for Sardinien. Under søgningen efter jeres feriebolig kan de kundevurderinger, som tidligere atraveo-gæster har afgivet for nogle af boligerne, være en god hjælp, når I vejer de enkelte boliger op mod hinanden.

Sardinien hører til Italien og afgrænses fra fastlandet af Det Tyrrhenske hav. Op til flere færgeruter forbinder denne paradisiske ø med de italienske havne. Blot nogle få kilometer nord for Sardinien finder I desuden Korsika, der hører til Frankrig og som ikke er en mindre dejlig ø. Det er oplagt at tage på en udflugt til denne franske ø under jeres ferie på Sardinien eller som et godt alternativ i stedet at vælge en af de mange ferieboliger, som atraveo tilbyder på Korsika.

Paradisisk strandferie på Sardinien

For mange af Sardiniens ferieboliggæster vægter sol, strand, fred og ro højest. Et hav af vidunderlige, uberørte strande præger Sardiniens 1.800 km lange kysstrækning, hvor det azurblå hav nærmest sørger for et paradisisk flair. Strandene ved Costa Smeralda i provinsen Olbia-Tempio mod nordøst hører til øens smukkeste. Mellem Palau og Olbia finder I derudover mange små bugter med hvid sand mellem vidtstrakte granitklipper, og byerne Porto Cervo og Porto Rotondo, der ligeledes venter jer her, hører til Europas bedste ferieadresser. En sådan atmosfære, som hver sommer også drager mange spidser, har dog også sin pris. Costa Rei ved Sardiniens østkyst er derimod betydeligt billigere, men ikke mindre paradisisk. På denne kyststrækning nord for Sant'Elmo rækker små bugter og lange sandstrande hinanden hånden og garanterer både fred og ro til at solbade samt masser af underholdning i form af et bredt udvalg af vandsportsaktiviteter. Nord for Sardinien ligger Costa Paradiso, hvis navn siger det meste. Her finder I mange små bugter, der ofte ligger en smule gemt mellem klipperne med deres karakteristiske røde farve.

Udforsk mere end bare strandene med en feriebolig som udgangspunkt

Har I fået nok af at slikke sol ved stranden? Så tag på en udflugt rundt på øen og oplev Sardiniens talrige seværdigheder. Besøg de mange maleriske større og mindre byer, for eksempel hovedstaden Cagliari mod syd eller Sassari i den nordlige del af øen. Udforsk også de naturgivne seværdigheder, som øens eventyrlige landskab gemmer på, såsom de mange drypstenshuler og grotter samt de røde klipper i Arbatax. Eller hvad med at gå på opdagelse i de mytiske kegleformede nuraghe-tårne, som blev bygget af øboerne før vores tidsregning. I den forbindelse er Su Nuraxi i provinsen Medio Campidano et af de mest seværdige nuraghe-tårne. De kløftede Gennargenta-bjerge længere inde på øen danner også rammen om et spændende udflugtsmål. Øens højeste bjergtop, den 1.834 m høje Punta la Marmona, er tilmed udstyret med en skilift, så I alt efter vejrforholdene frit kan vælge mellem strand og sne i vintermånederne. I det hele taget lægger øens landskab op til aktive opdagelsesture hele året rundt.  Når I først har forladt de store veje, venter der jer en herlig natur, som indbyder til vandreture og mountainbiking. Undervejs kan I tage ud til nogle af de afsidesliggende strande, som kun er tilgængelige via markveje og som derfor byder på særlig smukke omgivelser. Det kan også varmt anbefales at tage en afstikker til naboøen Korsika bare 12 km nord for Sardinien. Regelmæssige færgefgange mellem Santa Teresa Gallura og Bonifacio samt Palau og Porto-Vecchio forbinder de to øer med hinanden på bedste vis.

Henrejsen til Sardinien og mobilitet på øen

Turen til Sardinien kan enten foretages med færge eller fly. Hvis I ønsker at have jeres egen bil med på ferien, kan I benytte en af de færgeruter, der forbinder det italienske fastland med Olbia, Arbatax og Cagliari på Sardinien. Færgerne sejler fra Genova ved Den Liguriske Riviera, Livorno i Toscana samt Civitavecchia nær Rom. Flyrejsende finder sardinske lufthavne i Cagliari, Olbia og Arbatax. Det er naturligvis også muligt at leje en bil fremme på stedet, så I nemmere kan tage på den ene eller anden udflugt på øen. Som et alternativ byder øen også på ret gode offentlige transportmidler i form af rutebiler og tog. Et highlight i den forbindelse er det smalsporede tog Trenino Verde, som under sin fart mellem Bosa og Macomer samt Arbatax og Mandas byder på de herligste panoramaudsigter.

Nyd middelhavsklimaet på Sardinien

Klimaet på Sardinien er typisk mediterrant i form af hede somre og milde vintre. Særligt i sommermånederne fra juni til september kan det til tider bliver meget varmt, og det er derfor vigtigt altid at have rigeligt med drikkevand med på sine udflugter. Om vinteren ligger temperaturen sjældent under 14 grader, til gengæld falder størstedelen af den årlige nedbør også i dette tidsrum. Om foråret i månederne april og maj, mens temperaturen ligger omkring 20-25 grader og det stort set aldrig regner, er det særlig dejligt at opholde sig på øen.

Gæsteanmeldelser

4,0 af 5 (37 gæsteanmeldelser)
1 37 kunder har skrevet en anmeldelse af feriehusene og ferielejlighederne i Costa Paradiso og i gennemsnit givet dem 4,0 ud af 5 mulige huse.

Områdeanmeldelser

Samlet bedømmelse af Costa Paradiso

3,8 af 5 (176 gæsteanmeldelser)
Skriv en anmeldelse af dette område

Det skriver kunder om Costa Paradiso 

 • 5,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 09-06-2016

  „Gå Maden er utroligt billige og landskabet lige stor.
  Vi kunne ofte se op til Korsika.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 390189. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 4,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 24-10-2015, rejsetidsrum: Oktober 2015

  „Uden for sæsonen kan næsten ikke vurderes. Meget flot beliggenhed, meget stille ved de få turister.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 944087. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 5,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 01-10-2015, rejsetidsrum: August 2015

  „Husene i Costa Paradiso er alle matches smukt og farve beliggende i den smukke kystlandskab ... det aldrig opstår følelsen af ​​materielle touristification eller overdrevet hotelerie. Flora og fauna er typiske for landet og føler sig meget naturligt. Indkøbsmuligheder er meget gode i Costa Paradiso, supermarked og bageri varer med gode og normale priser i umiddelbar nærhed (automotive fordelagtige, fordi forholdsvis kuperet) ... åbningstider meget omfattende og mere end tilstrækkelig.

  Gastronomi er i Costa Paradiso meget god, men alligevel ... anbefalede masser af udvalg af restauranter Bordreservation hver ... åbne ofte "kun" 19:00 / 19:30 døgnet rundt. Attraktioner: stort område med flere små badesteder, stærkt anbefales er bugten (Spiaggia di Li Cossi), som kan nås fra parkeringspladsen af ​​dykkerskole på min lille gåtur (! Umagen værd virkelig) Vores børn nød grundigt det ( Teenagere), generelt meget børnevenlig. Sports-og fritidsaktiviteter: som nice pool og endeløse hav er til rådighed, var andre aktiviteter for os som en familie er ikke nødvendig. Prisniveauet er helt tilstrækkelige til at dømme helt så god til meget god.

  Område: Anslået køretid fra / til lufthavnen i Alghero med bilen er ca. 2,0 timer. En bil er faktisk forpligtelse til virkelig at nyde det omkringliggende område, gode strande (byens strande af St. Teresa Gallura, Isola Rossa, ... mere afsides strande i Badesi, ...) i umiddelbar nærhed (15 - 30 min kørsel), meget gode lager supermarkeder (med store fisk tilbud) er i de omkringliggende landsbyer også flere gange. En hele dagen bådtur fra St. Teresa eller fra Palau til øen gruppen af ​​Isola Maddalena er stærkt anbefales. Costa Smeralda er selvfølgelig altid værd en dagstur, såsom marinaen i Porto Cervo er værd at se (ca. 1,5 til 2 timer. Rejsetid med bil). Castelsardo er også værd en dag tur, hvis stranden og / eller pulje er tidspunkter for kedeligt.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 390188. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 4,0 af 5
  En atraveo-kunde har skrevet følgende anmeldelse
  den 23-09-2015, rejsetidsrum: September 2015

  anbefalelsesværdig

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 662226.

 • 5,0 af 5
  atraveo-kunden Winfried skrev
  den 14-09-2015

  „Store placering, ren facilitet, gode indkøbsmuligheder, især fisk butik, nice personale“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 944087. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget


Sådan beskriver ferieboligudlejere Costa Paradiso

Costa Paradiso is renowned for its exceptional location, surrounded by rare rock formations and wild vegetation. A beautiful sandy beach and magnificent horizons. Costa Paradiso is equipped with shops, super markets, sports facilities, bars and restaurants, and is approximately 20 mins away from the fashionable town of Santa Teresa di ...
vis mere
Gallura.

A popular location for both italian and foreign tourists, the season starts in March until 1st October. There is also a diving club and boat slip. A beautiful cove beach is accessed by cliff walk, which offers the most captivating scenery one has ever seen.

The village also offers a wide range of sporting facilities for all the family. Access to the sports centre, which contains 2 swimming pools, 2 tennis courts, 1 multi-purpose field, 1 beach volley ball court, mini-club area, club house and amphitheatre for evening shows.

Also available locally are facilities for Archery, Aerobics and Tennis.

Costa Paradiso is 90km from Alghero, 80 km from Olbia and Golfo Aranci.
vis mindre
Kilde: Servis 2000 S.r.l.
Everyone who visits Costa Paradiso (Paradise Coast) is captivated by its breath taking beauty and the ability of the buildings to blend into their natural surroundings. It is the ideal choice for those who enjoy all types of water activities, relaxing on the beach, partying in the popular bars and ...
vis mere
discos or simply indulging in a tranquil and peaceful lifestyle.

Surrounded by rare rock formations and wild vegetation, Costa Paradiso is truly unique. With beautiful sandy beaches and magnificent horizons it is a popular location for both Italian and foreign tourists with the majority of visitors coming between March and October.

Costa Paradiso is equipped with: shops, super markets, cafes, bars, restaurants, a diving club and a small marina. With access to the sporting centre, the village also offers a wide range of sporting facilities for all the family, including: 2 swimming pools, 2 tennis courts, 1 multi-purpose field, 1 beach volley ball court, mini-club area, club house and amphitheatre for evening shows.

Costa Paradiso is only 85km from Olbia and 103km from Alghero which are both serviced by international Airports. Being only 20 minutes from the fashionable town of Santa Teresa di Gallura and nestled between numerous other fantastic destinations, Costa Paradiso has all that you need for the holiday in the Mediterranean
vis mindre
Kilde: Apple di Melania Mela & c. SAS

Fotos af byen

Visning:
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