Feriehuse i Albufeira & ferielejligheder i Albufeira

 • Algarve | Havudsigt ved Portugals drømmekyst
  Fra DKK 1.418

 • Algarve | Hvide villaer
  Fra DKK 3.134

 • Portugal | Golfspil ved Atlanterhavet
  Fra DKK 2.769

 • Madeira | Havudsigt fra poolen
  Fra DKK 5.970

 • Portugal | Feriehuse med pool
  Fra DKK 3.276

http://www.atraveo.dk/albufeira
Link til kopi
Kortudsnittet er blevet ændret.
Automatisk opdatering
Hvorfor er det ikke alle tilbuddene, der bliver vist? 
map

Evigt solskin og ultimativ badeferie i Albufeira

At trække gardinerne fra hver morgen og se den høje, blå himmel og det livgivende lys er en skøn start på dagen i din egen feriebolig i Albufeira ved Algarvekysten i Portugal, hvor de uendelige gyldne sandstrande indbyder til afslapning og skønne svømmeture.

En af de mest familievenlige strande er den lavvandede Praia do Anção med livreddere, solsenge, parasoller og et bredt udvalg af vandsportsaktiviteter, inklusive surfing, vandski, sejlads, beachvolley, dykning og snorkling. Det er også på Praia do Anção, du finder nogle af Albufeiras bedste fiskerestauranter med traditionelt blåt og hvidt interiør og specialiteter som torsk, klipfisk, hjertemuslinger og blæksprutter.

Golf i international topklasse i Albufeira

Når du booker feriehus eller ferielejlighed i området, har du også nem adgang til en lang række sports- og fritidsaktiviteter under din ferie: Ridning, tennis, cykling og vandring ad afmærkede ruter, dybhavsfiskeri og bowling. Området rummer desuden nogle af Portugals bedste og mest populære golfbaner i international topklasse.

Når du lejer feriehus eller ferielejlighed i Albufeira, har du også mulighed for at få et indblik i en enestående kultur, der er forsvundet i andre dele af Europa. Besøg de mange markeder i de hvidkalkede landsbyer i Serra de Monchique: Det storslåede bjerglandskab nord for Portimao, hvor lokale sælger bær, citroner, appelsiner og mandler og griller friskfangede sardiner i enkle gaderestauranter. Køb autentiske råvarer – f.eks. skinke, olivenolie, fåreost og fremragende rødvin – med hjem, og tilbered et kulinarisk og velsmagende måltid i din egen feriebolig.

Delfinsafari og afslappende familieliv i Albufeira

Tag børnene med i Zoo Marine – en af Albufeiras største attraktioner – med swimmingpools, vandrutsjebaner, shows med sæler og søløver og mulighed for at svømme med delfiner i små grupper. Tag til Sagres for at møde vildtlevende delfiner i deres naturlige omgivelser; med feriehus eller ferielejlighed i Albufeira kan du komme med vildtbiologer på havsafari.

Med egen feriebolig i Albufeira kan familien nyde den portugisiske gastronomi på autentiske restauranter og tapasbarer, hvor børn også altid er mere end velkomne, da det er en almindelig del af portugisisk kultur og familieliv at tage børn med ud at spise om aftenen.

Med feriehuse Albufeira får I en ferie med sol og strand kombineret med kulturoplevelser og enestående gastronomi i et af Europas mest naturskønne og prisvenlige områder.

Ferieboligophold ved Portugals sydkyst

Algarve | Kystregionen Algarve hører til de mest populære rejsemål i hele Europa. Vidtstrakte, flade sandstrande, dejlige byer og masser af fritidsmuligheder kendetegner Algarves østlige kystafsnit, der også kaldes for Sotavento og som strækker sig fra den spanske grænse og til regionens største by, Faro. Det vestlige kystafsnit, der forløber fra Faro og til Sagres, er derimod kendetegnet ved imponerende og stejle klipper, idylliske badebugter og et utrolig smukt naturlandskab. Denne del af kysten kaldes også for Barlavento. Det vindblæste Cabo de São Vicente, der udgør Europas sydvestligste fastlandspunkt, gjaldt i øvrigt som verdens fysiske ende indtil Christoph Columbus brød op og opdagede Amerika.

I baglandet til denne kyststrækning med sine dejlige strande hæver Serra de Monchique og Serra de Claderao sig med deres imponerende tindinger og kuperede landskab. Her er der lagt op til aktiv tidsfordriv forand en imponerende bjergkulisse, hvad enten I er til vandring, mountainbiking, klatring eller til bare at sidde og nyde panoramaudsigten over det dybblå hav i horisonten. Hos atraveo finder I også dejlige ferieboliger i dette bjergområde.

Hvad har Algarve derudover at byde på? Spændende byer som Faro, Portimao, Lagos eller Tavira er til enhver tid et besøg værd, ligesom den formodentlig største tæthed af golfbaner i hele verden får golfspilleres hjerter til at slå hurtigere. I nærheden af områdets større byer bydes der på mange forskellige forlystelser, såsom vandlande, gokartbaner og minigolfanlæg, ligesom talrige andre udflugtsmål, for eksempel fyrtårnet ved Cabo de São Vicente, sørger for rigeligt med underholdning.

Har I mon fået lyst til et ferieboligophold ved Algarvekysten? Tag et kig på de boliger, som atraveo tilbyder jer ved Portugals sydkyst, og vælg jeres drømmneferiebolig i ro og mag! Et tip til søgningen: atraveo-kunderne foretrækker frem for alt Albufeira, Lagos, Carvoeiro, Armacao De Pera, Tavira og Odeceixe.

Læs under alle omstændigheder også atraveos blogindlæg om Algarve.
 

Gæsteanmeldelser

3,7 af 5 (103 gæsteanmeldelser)
Albufeira
266 DKK 177,00
1 103 kunder har skrevet en anmeldelse af feriehusene og ferielejlighederne i Albufeira og i gennemsnit givet dem 3,7 ud af 5 mulige huse.

Områdeanmeldelser

Samlet bedømmelse af Albufeira

4,1 af 5 (117 gæsteanmeldelser)
Skriv en anmeldelse af dette område

Det skriver kunder om Albufeira 

 • 4,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 31-07-2015, rejsemåned: Juli

  „Lejligheden er beliggende lige uden for Albufeira. Tre strande kan nemt nås til fods, andre i et par minutter, herunder særlig rart for os La Cohela. På den næste, men også de fleste Sao Rafael stranden kan du leje både og surfbrætter. Bortskaffelse Affaldet, er vanskeligere shopping. Der er kun en lille butik på hovedvejen (10 minutters gang) med mickrigem, alléen tilbud kun nok til brød Get. Shopping du kører temmelig direkte til Albufeira, hvor der er Lidl og Aldi. Restauranter der er i nærheden af ​​et hotel, andre er på stranden, på hovedgaden og mange i Albufeira. Scenic virkelig kunne lide os Algarve.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 806914. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 5,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 27-07-2015

  „Med bil er alt inden for korte køretider.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 225381. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 4,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 27-07-2015, rejsemåned: Juni

  „Uden en bil, du kan faktisk ikke der. Den shopping og strande er inden for 3-5 km. Strandene har alle os super faldet. Mange små bugter og en lille smule af længere selv en kilometer lange sandstrand. Der var altid masser af gratis parkering. På strandene også kunne bruges af de sanitære faciliteter gratis. Stole og parasoller, du kunne leje dag for dag. (2 stole og en paraply for € 15,00)

  Den Preisnieveau i supermarkeder op til vores tyske priser og i nogle tilfælde endnu højere. (som dog har overrasket os). Der er utrolig mange briter overalt. Spring til fødevarer bør kegler trate på de mindre restauranter i området foretrækker. Der priserne var temmelig anstændigt og det var ikke for overfyldt. Albufeira har mindet os lidt af Mallorca i halvfjerdserne. Dem, der søger sort og udstråler også gerne aften, vil også finde alt.

  Vi har foretaget flere rejser til inde i landet. Der var stadig lidt at finde årsagen. Vi havde virkelig nød det. Her kan du se det overalt ganske tilbagegang. Vejene er nogle gange bedre grusveje. Men det var hele arbejdet. Vi ville besøge når som helst igen Algarve.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 146865. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 4,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 26-07-2015

  „Compras e Restaurantes encontra com Fartura em Albufeira. Á Noite TEM Muita opção de nos divertimento inúmeros Bares den Ruas junto à Praia.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 968531. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 4,0 af 5
  En gæst skrev
  den 14-07-2015, rejsemåned: Juni

  „De indkøbsmuligheder var meget let at nå med bil. Alle de store supermarkeder var inden for en radius på omkring 3 km væk. (selv Aldi og Lidl). Hvad os priserne var meget forbavset. Niveauet var til tider endda højere end her i Tyskland. Få ting var virkelig billige. Valget var enorm, især af frisk fisk. Hvis du vil spise ud, bør du styre uden om den gamle bydel i Albufeira. Der alt var designet til at Britten og priserne er tilsvarende høj. Så snart man var lige uden for, det var meget billigere og ikke så overfyldt. Vi spiste alle meget velsmagende og godt pris. Hvis du kører inde i landet i bil lidt, er der også stadig virkelig meget flot lille, typisk landsby. Helt sikkert det værd. De strande og bugter var alle store og meget ren. Ingen steder var overfyldt og du altid fundet fri parkering i umiddelbar nærhed. Også tage vare på sig selv kun her for solbeskyttelse, eller du har stranden to stole og en paraply koster € 15,00 per dag til leje. Hvem her er ikke at foretrække frem for den typiske Allin ferie i gode hænder under alle omstændigheder.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 146865. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget


Fotos af byen

Visning:
 • Bolig-nr. 437797
  fra DKK 4.962
  for 1 uge

  Albufeira, Algarve (Albufeira og omegn)

  Feriehus til op til 12 personer

  5 soveværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, vaskemaskine, opvaskemaskine, Strand ca. 2 km, pool
  5,0 af 5
  1 Gæsteanmeldelse
 • Bolig-nr. 732815
  fra DKK 6.708
  for 1 uge

  Albufeira, Algarve (Albufeira og omegn)

  Feriehus til op til 6 personer

  Ca. 250 m², 3 soveværelser, 4 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, vaskemaskine, opvaskemaskine, vand ca. 2 km, pool
  4,0 af 5
  1 Gæsteanmeldelse
 • Bolig-nr. 820584
  fra DKK 6.708
  for 1 uge

  Albufeira, Algarve (Albufeira og omegn)

  Feriehus til op til 6 personer

  Ca. 200 m², 3 soveværelser, 2 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, vaskemaskine, opvaskemaskine, vand ca. 3,5 km, pool
  4,0 af 5
  1 Gæsteanmeldelse
 • Bolig-nr. 858513
  fra DKK 4.649
  for 1 uge

  Albufeira, Algarve (Albufeira og omegn)

  Feriehus til op til 10 personer

  4 soveværelser, kæledyr er ikke tilladt, TV, vaskemaskine, opvaskemaskine, Strand ca. 700 m, pool
 • Bolig-nr. 845628
  fra DKK 5.745
  for 1 uge

  Albufeira, Algarve (Albufeira og omegn)

  Feriehus til op til 10 personer

  5 soveværelser, kæledyr er ikke tilladt, TV, vaskemaskine, opvaskemaskine, Strand ca. 1,5 km, pool
 • Bolig-nr. 392892
  fra DKK 2.873
  for 1 uge

  Albufeira, Algarve (Albufeira og omegn)

  Feriehus til op til 4 voksne + 2 børn

  Ca. 98 m², 2 soveværelser, 2 badeværelser, Kæledyr er tilladt (maks. 1), digital-TV, vaskemaskine, Strand ca. 30 m
  4,0 af 5
  3 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 921981
  fra DKK 6.007
  for 1 uge

  Albufeira, Algarve (Albufeira og omegn)

  Feriehus til op til 10 personer

  5 soveværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, vaskemaskine, opvaskemaskine, Strand ca. 2 km, pool
 • Bolig-nr. 609347
  fra DKK 5.902
  for 1 uge

  Albufeira, Algarve (Albufeira og omegn)

  Feriehus til op til 8 personer

  4 soveværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, opvaskemaskine, Strand ca. 1,5 km
  5,0 af 5
  1 Gæsteanmeldelse
 • Bolig-nr. 921980
  fra DKK 6.581
  for 1 uge

  Albufeira, Algarve (Albufeira og omegn)

  Feriehus til op til 8 personer

  4 soveværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, vaskemaskine, opvaskemaskine, Strand ca. 400 m, pool
 • Bolig-nr. 848770
  fra DKK 4.962
  for 1 uge

  Albufeira, Algarve (Albufeira og omegn)

  Feriehus til op til 8 personer

  3 soveværelser, 2 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, TV, vaskemaskine, opvaskemaskine, hav ca. 900 m, pool
  5,0 af 5
  1 Gæsteanmeldelse
 • Bolig-nr. 916001
  fra DKK 6.790
  for 1 uge

  Albufeira, Algarve (Albufeira og omegn)

  Feriehus til op til 10 personer

  Ca. 240 m², 5 soveværelser, 2 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, TV, vaskemaskine, opvaskemaskine, rygning ikke tilladt, pool
 • Bolig-nr. 916002
  fra DKK 5.865
  for 1 uge

  Albufeira, Algarve (Albufeira og omegn)

  Feriehus til op til 12 personer

  Ca. 350 m², 5 soveværelser, 2 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, TV, vaskemaskine, opvaskemaskine, rygning ikke tilladt, pool
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