Log ind

Feriehuse i Acireale & ferielejligheder i Acireale

vis
 • Sicilien | ​En dukkert i egen pool
  472 tilbud

 • Sicilien | Topanmeldt
  289 tilbud

 • Sicilien | Feriehus nær stranden
  820 tilbud

 • Italien | En indretning ud over det normale
  90 tilbud

 • Italien | Ferie på en landejendom
  687 tilbud

 • Rom | Citytrip til Den Evige Stad
  5 tilbud

 • Italien | Huse til grupperejser
  119 tilbud

 • Italien | Badesjov i en feriepark
  6.179 tilbud

http://www.atraveo.dk//acireale
Link til kopi
Kortudsnittet er blevet ændret.
Automatisk opdatering
Hvorfor er det ikke alle tilbuddene, der bliver vist? 
map

Områdeanmeldelser

Samlet bedømmelse af Acireale

3,7 af 5 (74 gæsteanmeldelser)
Skriv en anmeldelse af dette område

Det skriver kunder om Acireale 

 • 4,0 af 5
  En atraveo-kunde har skrevet følgende anmeldelse
  den 23-11-2017, rejsetidsrum: November 2017

  anbefalelsesværdig

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 705662.

 • 4,0 af 5
  En atraveo-kunde har skrevet følgende anmeldelse
  den 10-11-2017

  anbefalelsesværdig

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 776155.

 • 4,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 17-10-2017, rejsetidsrum: Oktober 2017

  „Gode ​​indkøbsmuligheder der kunne også tilstrækkeligt gastronomi. Den vigtigste åbningstid dårlig parkering.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 688932. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 5,0 af 5
  atraveo-kunden Magnus skrev
  den 13-08-2017, rejsetidsrum: Juli 2017

  „Meget godt sted at vurdere, om det skal være op på Etna. Det vil sige, at det vil være skyfri, når du starter, ellers kan du hjælpe. En tur til Syracuse er et must!“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 620551. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra svensk. Til originalsproget

 • 3,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 19-10-2016, rejsetidsrum: September 2016

  „Udvalgte gamle bydel.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 705662. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget


Sådan beskriver ferieboligudlejere Acireale

Acireale er en dejlig by med 53.160 indbyggere i provinsen Catania på Sicilien. Mest folkerige by i provinsen (efter Catania), Acireale er berømt for sit karneval, og i fortiden for sine varme kilder. I nærheden af ​​Etna, inkluderer sit område en række fiskerlandsbyer med egen marina.
Karneval er en vigtig ...
vis mere
lejlighed til at fremme turisme og underholdning, organiseret efter leesigenze af moderne brugere.
Acireale bevarer storslåede arkitektoniske skatte og monumenter, udtryk for barokken der efterlod et stærkt varemærke i denne by.
Den kærlighed til kunst og kultur kan mærkes overalt, tendensen til fabelagtig og dekorative de er også dygtige i det lokale køkken.
Den "kreativitet" af Acireale kommer også til udtryk i wienerbrød og køkken. For det første citron eller mandel granita. Rig og fantasifulde kager: mandelmasse, ricotta cannoli, creme eller chokolade zeppole ris. Lækker og skabe den is Sundaes.
Det køkken er varieret, men alle de udestående retter fisk - både første og anden - takket være den geografiske placering, der er fremstillet af Acireale byen havet og fiskeri.
Landsbyen Santa Caterina, adskilt fra hovedvejen og jernbanen fra byens centrum, fordelt på en panoramisk beliggenhed med udsigt over havet. Tilstedeværelsen af ​​fraktion er dokumenteret fra det syttende århundrede. Kirken dedikeret til St. Catherine af Alexandria i Egypten går tilbage til det attende århundrede.
vis mindre
Kilde: Altevolte srl

Siciliansk ferieboligophold

Sicilien er et af de mest betagende og populære rejsemål i Italien. Ud over vidunderlige strande og smukke landsbyer byder øen, den største i Middelhavet i øvrigt, også på rig mulighed for udflugter ud i naturen samt kulturelle oplevelser. Et feriehus danner et særligt godt udgangspunkt for at opleve Siciliens magi. atraveos sortiment omfatter over 850 feriehuse og mere end 1.800 ferielejligheder på Sicilien. Her kan I nyde en rolig atmosfære i smukke omgivelser. Mange af feriehusene og ferielejlighederne ligger i nærheden af en strand og har tilmed en egen pool. Således er der også lagt op til masser af badesjov i mere private rammer, hvilket hotellerne på øen naturligvis ikke kan hamle op med. Hos atraveo kan I vælge mellem en ferie på et typisk siciliansk landbrug med biologisk jordbrug og mulighed for at ride, en luksuriøs villa eller en hyggelig ferielejlighed i en af byerne ved kysten, såsom i Taormina eller hovedstaden Palermo. Lad jer inspirere at det brede udvalg og find jeres drømmeferiebolig til jeres næste ferie på Sicilien.

Typisk Sicilien: Rygende vulkaner og blåt hav

For bedst at kunne opleve hele Siciliens mangfoldighed kan I enten leje en bil, så I kan tage afsted på den ene eller anden udflugt på egen hånd, eller tage med på en guidet tur i bus. Ud over at være den vel nok mest berømte attraktion på øen er vulkanen Etna i den nordlige del af Sicilien ikke bare Europas højeste, men også den mest aktive. Derudover er den byggemodnet og kan således bestiges i ledskab af erfarne guider. En sådan tur er en sand oplevelse, som ingen feriegæst burde gå glip af. Men også Stromboli vækker begejstring hos de besøgende. Denne vulkan, der ligger på en lille ø af samme navn og som er en del af De Æoliske Øer, er konstant aktiv. Med uregelmæssige men korte mellemrum går vulkanen i udbrud og byder på et særligt imponerende syn ved mørkets frembrud.  

Ud over at nyde havet i løbet af en dejlig afslappende dag ved en af Siciliens strande kan I også opleve det på en bådtur eller under en aktiv dykketur. Ud for Sicilien venter jer op til flere større koralrev samt et hav af forskellige fisk, som trives særlig godt i denne uberørte undervandsverden.

Oplev Siciliens byer med en feriebolig som udgangspunkt

På Sicilien har I mulighed for at gå på opdagelse i mange seværdige og smukke byer, både de større og de mindre. Blandt andet er Taormina en udflugt værd, og byens hidtidige gæsteliste omfatter da også en del berømtheder, såsom Oscar Wilde, Greta Garbo, Marlene Dietrich og Cary Grant, for blot at nævne nogle enkelte af alle dem, som forstod at værdsætte byens særlige charme, dens mange egnstypiske restauranter og de mange shoppingmuligheder. Villa del Casale, der blandt andet imponerer med sit mosaikgulv og som er optaget på UNESCO's kulturarvsliste, samt andre imponerende ruiner fra den romerske æra er ligeledes yndede kulturelle udflugtsmål. Desuden kan det varmt anbefales at besøge Palermo, der lokker med sin katedral, sine smukke pladser og parker samt kapucinerklosterets berømte katakomber. Andre interessante byer på Sicilien, der også byder på masser af seværdigheder er blandt andet Catania, Messina, Ragusa, Trapani, Agrigento og Syrakus.

Kulinariske specialiteter på Sicilien

Siciliens køkken er lige så varieret som selve øen. Eksempelvis går spiseisens historie på Sicilien helt tilbage til romertiden. Ifølge fortællingerne blev isen opfundet ved foden af Etna, hvor man blandede de søde drikke, som blev bragt med over til øen fra Arabien, med is fra toppen af vulkanen. I dag bydes der på et mangfoldigt og velsmagende udvalg af iskreationer på Sicilien, som man naturligvis ikke bør gå glip af under sommermånedernes hede temperaturer.

Men også det sicilianske bagværk er kendt for at være særdeles velsmagende, ligesom der også dyrkes en meget god vin på øen. På Sicilien gror der desuden figener, aprikoser, meloner med mere, som alt sammen kan købes frisk på de lokale markedspladser.

Nyd det mediterrane klima

Klimaet på Sicilien er overvejende mildt og solrigt. Om vinteren ligger temperaturen sjældent under frysepunktet. På grund af de tit meget hede og tørre somre er de mest populære rejsetidsrum foråret, særligt månederne april og maj, samt sensommeren, det vil sige fra september til starten af november. I den indre del af landet, hvor alting generelt har en lidt højere beliggenhed, er der som regel en smule køligere end ude ved kysten.

Med flyveren til Sicilien

Ferieboligen på Sicilien nås enten i egen bil eller med flyveren via en af de internationale lufthavne i henholdsvis Palermo, Catania og Trapani. Hvis I tager flyvet, er det en god idé at leje en bil fremme på stedet for nemmere at kunne tilbagelægge det sidste stykke af rejsen, men også så I nemt kan tage på den ene eller anden udflugt på øen. Alternativt har langt de fleste større byer, frem for alle dem i nærheden af kysten, et ret godt net af offentlige transportmidler

Med bil og færge til ferielejligheden på Sicilien

Dem der kører i egen bilkan køre til Syditalien i to til tre dagsetapper eller reducere køretiden ved at kombinere turen med en færgeoverfart. Hvis I vælger at køre i bil, kan I tage færgen fra San Giovanni i den sydlige del af Calabrien, som sejler til Messina og dermed forbinder fastlandet og Sicilien med en overfartstid på ca. 30 minutter. Som et alternativ til den lange køretur igennem Italien, kan I tage natfærgen, der sejler fra de norditalienske havne i Livorno og Genova til henholdsvis Palermo og Catania.

Fotos af byen

 • Bolig-nr. 705662
  fra DKK 3.125
  for 1 uge

  Acireale, Sicilien (Siciliens østkyst)

  Feriebolig til op til 5 voksne + 1 barn

  Ca. 100 m², 2 soveværelser, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (maks. 1), satellit-TV, wifi overalt, rygning ikke tilladt, strand ca. 1 km, ,
  4,6 af 5
  5 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 1156533
  fra DKK 5.209
  for 1 uge

  Acireale, Sicilien (Siciliens østkyst)

  Ferielejlighed til op til 4 voksne + 1 barn

  Ca. 80 m², 3 soveværelser, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, TV, wifi overalt, opvaskemaskine, strand ca. 500 m,
 • Bolig-nr. 688932
  fra DKK 4.688
  for 1 uge

  Acireale, Sicilien (Siciliens østkyst)

  Feriebolig til op til 5 personer

  Ca. 110 m², 2 soveværelser, 2 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, wifi overalt, vaskemaskine, strand ca. 9 km,
  4,5 af 5
  6 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 141810
  fra DKK 2.828
  for 1 uge

  Acireale, Sicilien (Siciliens østkyst)

  Feriebolig til op til 4 personer

  Ca. 70 m², 1 soveværelse, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (efter anmodning), TV, wifi overalt, vaskemaskine, hav ca. 200 m,
  3,8 af 5
  6 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 1303977
  fra DKK 3.572
  for 1 uge

  Acireale, Sicilien (Siciliens østkyst)

  Feriebolig til op til 4 voksne + 1 barn

  Ca. 110 m², 1 soveværelse, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (efter anmodning), kabel-TV, vaskemaskine, rygning ikke tilladt, strand ca. 5 km
 • Bolig-nr. 797843
  fra DKK 3.423
  for 1 uge

  Acireale, Sicilien (Siciliens østkyst)

  Ferielejlighed til op til 5 personer

  Ca. 55 m², 2 soveværelser, 2 badeværelser, Kæledyr tilladt (efter anmodning), TV, strand ca. 2 km
 • Bolig-nr. 257867
  fra DKK 4.465
  for 1 uge

  Acireale, Sicilien (Siciliens østkyst)

  Feriebolig til op til 7 personer

  Ca. 110 m², 4 soveværelser, 3 badeværelser, Kæledyr tilladt (efter anmodning), TV, strand ca. 2 km
  3,0 af 5
  1 Gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 1172968
  fra DKK 4.688
  for 1 uge

  Acireale, Sicilien (Siciliens østkyst)

  Værelse til op til 2 voksne + 2 børn

  1 soveværelse, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (efter anmodning), TV, wifi overalt, rygning ikke tilladt
 • Bolig-nr. 151427
  + 1 bolig
  fra DKK 2.046
  for 1 uge

  Acireale, Sicilien (Siciliens østkyst)

  Feriebolig til op til 4 personer

  Ca. 45 m², 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (efter anmodning), satellit-TV, wifi overalt, hav ca. 250 m
  3,8 af 5
  5 gæsteanmeldelser
  Til dette anlæg hører yderelige 1 boligtype med 1 boligenhed
 • Bolig-nr. 872074
  fra DKK 2.604
  for 1 uge

  Acireale, Sicilien (Siciliens østkyst)

  Ferielejlighed til op til 2 personer

  Ca. 25 m², 1 soveværelse, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (maks. 1), kabel-TV, wifi overalt, strand ca. 100 m,
 • Bolig-nr. 419774
  + 2 boliger
  fra DKK 2.604
  for 1 uge

  Acireale, Sicilien (Siciliens østkyst)

  Ferielejlighed til op til 5 personer

  Ca. 85 m², 2 soveværelser, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, wifi overalt, vaskemaskine
  Til dette anlæg hører yderligere 2 andre boligtyper med alt i alt 2 boligenheder
 • Bolig-nr. 620625
  + 9 boliger
  fra DKK 2.828
  for 1 uge

  Acireale, Sicilien (Siciliens østkyst)

  Ferielejlighed til op til 2 voksne + 1 barn

  Ca. 35 m², 1 soveværelse, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (efter anmodning), TV, wifi overalt, betonstrand ca. 500 m, ,
  4,4 af 5
  5 gæsteanmeldelser
  Denne boligtype kan vi i alt tilbyde 3 gange. Alle er udstyret identisk.Til dette anlæg hører yderligere 6 andre boligtyper med alt i alt 7 boligenheder
  vis mere
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