Feriehuse i Acireale & ferielejligheder i Acireale

Vis
 • Sicilien | I Etnas skygge
  Fra DKK 2.224

 • Sicilien | ​En dukkert i egen pool
  Fra DKK 3.273

 • Pantelleria | Ferie i en dammuso
  Fra DKK 1.860

 • Sicilien | Feriehus nær stranden
  Fra DKK 1.860

 • De Lipariske Øer | Vulkanøer
  Fra DKK 2.098

http://www.atraveo.dk/acireale
Link til kopi
Kortudsnittet er blevet ændret.
Automatisk opdatering
Hvorfor er det ikke alle tilbuddene, der bliver vist? 
map

Fra templet og videre ud til stranden

Sicilien | Den italienske middelhavsø Sicilien byder ikke alene på sommer, sol og herlige strande, men også et hav af kulturelle seværdigheder. Blandt andet er de talrige vidnesbyrder om øens historie, som findes rundt omkring på øen, et absolut must under et ophold på Sicilien. Den verdenskendte Templernes Dal ved Agrigento, hvis mere end 2.500 år gamle ruiner vidner om den græske kolonisation tilbage i antikken, er et godt eksempel herpå. Derudover lokker Sicilien også med andre velholdte levn fra antikken, for eksempel nær Siracusa eller Catania, som absolut er en udflugt værd.

Hvis I har brug for en forfriskning efter at have fulgt sporene fra antikkens tid, er der rig mulighed for at bade langs øens godt 1.000 kilometer kyststrækning. Mens både den nordlige del og den østlige del overvejende består maleriske badebugter imellem stejle klipper, venter jer længere og fladere strande mod sydvest.  
Sicilien er dog meget andet end bare templer og strande. Gå for eksempel på opdagelse i øens mange større og mindre byer, såsom Palermo, Messina, Ragusa, Trapani eller Taormina. Eller hvad med at tage med på en bådtur til De Lipariske og De Egadiske Øer? Eller den nærliggende østat Malta?

atraveo tilbyder jer over 2.800 feriehuse og -lejligheder på Sicilien. Til de mest populære rejsemål for et dejligt ferieboligophold hører Gioiosa Marea, Sciacca, Scicli, Giardini Naxos, Trappeto og Marina di Modica.

En dans på vulkaner

Sicilien er ikke bare den største ø i Middelhavet, men huser også Europas største og mest aktive vulkan, Etna, som I kan opleve på helt nært hold under jeres ferie på øen. Tag med på en af de mange guidede vandreture forbi kratere, lavamarker og steder med regelmæssige lavaudbrud. En sådan tur, der byder på megen spænding, bør I ikke gå glip af. I reglen foregår disse guidede vandringer fra midten af maj til slutningen af oktober. Men glem ikke at Etna er og bliver en aktiv vulkan, og I bør derfor under alle omstændigheder informere jer på et af de mange informationssteder fremme på stedet for at blive bekendt med aktuelle farer og sikre ruter til at udforske vulkanen.

Dem der vil opleve endnu mere vulkansk aktivitet kan få dækket deres behov ved at deltage i en guidet tur til en af de to små vulkanøer Vocano og Stromboli ud for Siciliens nordkyst. Særligt Stromboli byder på masser af vulkansk aktivitet. Her kan I ca. hver time, til tider hvert minut, betragte imponerende udbrud af rødglødende lava. Begge øer hører til De Æoliske Øer og nås med færgen, der sejler i regelmæssige afstande fra Messina og Milazzo.

Og hvis I rigtig får smag for vulkaner, hvorfor så ikke tage en tur til fastlandet for at udforske endnu en berømt vulkan, Vesuv, i Napoli-bugten? Godt nok er denne vulkan ikke så aktiv som dem på Sicilien, men den er stadig ikke uddød, og netop nu prøver man ihærdigt at finde ud af, hvornår den eventuelt går i udbrud igen. De følger, som et udbrud kan have, kan I se med jeres egne øjne i nærheden af vulkanen ved at besøge ruinerne af de romerske byer Pompeji og Herculaneum, som blev dækket af lavemasserne i forbindelse med udbruddet i år 79 efter Kristi fødsel. Det vil være oplagt at besigtige Vesuv under hen- eller hjemrejsen fra ferieboligopholdet på Sicilien. Der sejler regelmæssigt færger fra Napoli og Salerno til de sicilianske havne i Palermo og Catania.
 

Gæsteanmeldelser

4,1 af 5 (44 gæsteanmeldelser)
1 44 kunder har skrevet en anmeldelse af feriehusene og ferielejlighederne i Acireale og i gennemsnit givet dem 4,1 ud af 5 mulige huse.

Områdeanmeldelser

Samlet bedømmelse af Acireale

3,8 af 5 (60 gæsteanmeldelser)
Skriv en anmeldelse af dette område

Det skriver kunder om Acireale 

 • 3,0 af 5
  atraveo-kunden Marco skrev
  den 09-05-2016, rejsetidsrum: April 2016

  „Acireale selv er ikke meget speciel.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 688932. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra nederlandsk. Til originalsproget

 • 4,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 06-05-2016

  „Acireale har en meget flot marked med vidunderlige fisk tilbud, god mad, hvis du kan rådgive, interessant katedral. at gøre alt til fods er bedst. Catania, Etna, Taormina og baglandet er lige uden for døren.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 141810. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 3,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 25-04-2016

  „Stedet Stazzo er temmelig lille og overskueligt. I landsbyen er der tre restauranter, en bar og 2 Paninerias. En lille "mom og pop" - læsning er til stede. For større indkøb, er der forskellige muligheder i de omkringliggende landsbyer, især Acireale. En bil anbefales kraftigt på dette sted.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 926472. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 3,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 21-01-2016, rejsetidsrum: December 2015

  „Lidt ferie flair, god infrastruktur, gode transportforbindelser.“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 850548. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget

 • 3,0 af 5
  En atraveo-kunde skrev
  den 20-12-2015

  „Tilbuddet af byen svarede til størrelsen på stedet (bageri, supermarked, flere restauranter).“

  Denne anmeldelse af området er givet i forbindelse med bolig-nr. 620627. Områdeanmeldelsen er en maskinoversættelse fra tysk. Til originalsproget


Sådan beskriver ferieboligudlejere Acireale

Acireale er en dejlig by med 53.160 indbyggere i provinsen Catania på Sicilien. Mest folkerige by i provinsen (efter Catania), Acireale er berømt for sit karneval, og i fortiden for sine varme kilder. I nærheden af ​​Etna, inkluderer sit område en række fiskerlandsbyer med egen marina.
Karneval er en vigtig ...
vis mere
lejlighed til at fremme turisme og underholdning, organiseret efter leesigenze af moderne brugere.
Acireale bevarer storslåede arkitektoniske skatte og monumenter, udtryk for barokken der efterlod et stærkt varemærke i denne by.
Den kærlighed til kunst og kultur kan mærkes overalt, tendensen til fabelagtig og dekorative de er også dygtige i det lokale køkken.
Den "kreativitet" af Acireale kommer også til udtryk i wienerbrød og køkken. For det første citron eller mandel granita. Rig og fantasifulde kager: mandelmasse, ricotta cannoli, creme eller chokolade zeppole ris. Lækker og skabe den is Sundaes.
Det køkken er varieret, men alle de udestående retter fisk - både første og anden - takket være den geografiske placering, der er fremstillet af Acireale byen havet og fiskeri.
Landsbyen Santa Caterina, adskilt fra hovedvejen og jernbanen fra byens centrum, fordelt på en panoramisk beliggenhed med udsigt over havet. Tilstedeværelsen af ​​fraktion er dokumenteret fra det syttende århundrede. Kirken dedikeret til St. Catherine af Alexandria i Egypten går tilbage til det attende århundrede.
vis mindre
Kilde: Altevolte srl

Fotos af byen

Visning:
 • Bolig-nr. 141810
  fra DKK 2.826
  for 1 uge

  Acireale, Sicilien (Siciliens østkyst)

  Ferielejlighed til op til 4 personer

  Ca. 70 m², 1 soveværelse, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (efter anmodning), TV, wifi, vaskemaskine, hav ca. 200 m,
  3,8 af 5
  6 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 705662
  fra DKK 3.124
  for 1 uge

  Acireale, Sicilien (Siciliens østkyst)

  Feriehus til op til 6 personer

  Ca. 120 m², 2 soveværelser, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (maks. 2), digital-TV, internet, strand ca. 1 km, ,
  4,0 af 5
  1 Gæsteanmeldelse
 • Bolig-nr. 151427
  fra DKK 2.045
  for 1 uge

  Acireale, Sicilien (Siciliens østkyst)

  Etværelseslejlighed til op til 2 personer

  Ca. 45 m², 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (efter anmodning), satellit-TV, internet, wifi, hav ca. 250 m
  3,8 af 5
  5 gæsteanmeldelser
  Til dette anlæg hører yderelige 1 boligtype med 1 boligenhed
 • Bolig-nr. 688932
  fra DKK 4.165
  for 1 uge

  Acireale, Sicilien (Siciliens østkyst)

  Feriehus til op til 5 personer

  Ca. 110 m², 2 soveværelser, 2 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, digital-TV, internet, wifi, vaskemaskine, strand ca. 7 km, ,
  4,3 af 5
  4 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 419792
  fra DKK 3.124
  for 1 uge

  Acireale, Sicilien (Siciliens østkyst)

  Ferielejlighed til op til 5 personer

  Ca. 85 m², 2 soveværelser, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, kabel-TV, internet, wifi, vaskemaskine,
  5,0 af 5
  4 gæsteanmeldelser
  Til dette anlæg hører yderligere 2 andre boligtyper med 2 boligenheder
 • Bolig-nr. 257867
  fra DKK 4.462
  for 1 uge

  Acireale, Sicilien (Siciliens østkyst)

  Feriehus til op til 8 personer

  Ca. 110 m², 3 soveværelser, 3 badeværelser, Kæledyr tilladt (maks. 1), TV, internet, wifi, strand ca. 2 km
  3,0 af 5
  1 Gæsteanmeldelse
 • Bolig-nr. 945594
  fra DKK 31.913
  for 1 uge

  Acireale, Sicilien (Siciliens østkyst)

  Feriehus til op til 11 personer

  6 soveværelser, kæledyr er ikke tilladt, satellit-TV, internet, vaskemaskine, opvaskemaskine, stenstrand ca. 4 km,
 • Bolig-nr. 1156533
  fra DKK 5.206
  for 1 uge

  Acireale, Sicilien (Siciliens østkyst)

  Ferielejlighed til op til 5 personer

  Ca. 80 m², 3 soveværelser, 1 badeværelse, kæledyr er ikke tilladt, TV, opvaskemaskine, strand ca. 500 m
 • Bolig-nr. 776157
  fra DKK 3.867
  for 1 uge

  Acireale, Sicilien (Siciliens østkyst)

  Ferielejlighed til op til 5 personer

  Ca. 70 m², 2 soveværelser, 2 badeværelser, kæledyr er ikke tilladt, digital-TV, internet, wifi, betonstrand ca. 500 m, ,
  Til dette anlæg hører yderligere 6 andre boligtyper med 9 boligenheder
  vis mere
 • Bolig-nr. 405515
  fra DKK 7.437
  for 1 uge

  Acireale, Sicilien (Siciliens østkyst)

  Ferielejlighed til op til 8 personer

  Ca. 260 m², 4 soveværelser, 6 badeværelser, Kæledyr tilladt (efter anmodning), satellit-TV, internet, wifi, vaskemaskine, opvaskemaskine, rygning ikke tilladt, strand ca. 20 km, hav ca. 9 km, ,
  4,6 af 5
  5 gæsteanmeldelser
 • Bolig-nr. 786471
  fra DKK 2.975
  for 1 uge

  Acireale, Sicilien (Siciliens østkyst)

  Ferielejlighed til op til 4 personer

  Ca. 50 m², 1 soveværelse, 1 badeværelse, Kæledyr tilladt (efter anmodning), satellit-TV, internet, strand ca. 700 m, ,
  4,5 af 5
  2 gæsteanmeldelser
  Til dette anlæg hører yderligere 5 andre boligtyper med 5 boligenheder
  vis mere
 • Bolig-nr. 850548
  fra DKK 3.198
  for 1 uge

  Acireale, Sicilien (Siciliens østkyst)

  Ferielejlighed til op til 6 personer

  Ca. 160 m², 3 soveværelser, 2 badeværelser, Kæledyr tilladt (maks. 1), TV, internet, wifi, vaskemaskine, opvaskemaskine, hav ca. 2 km
  4,0 af 5
  1 Gæsteanmeldelse
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